Prepustite se občutku osvežujoče navlažitve

Moj čas > Nega in lepota | piše: M. L. | 5.10.2017
Ko telesu primanjkuje vode, jo najprej 'ukrade' koži. Svoji koži zato moramo zagotoviti, da bo vedno imela dovolj vlage in ne bo postala izsušena.
Prepustite se občutku osvežujoče navlažitve. (foto: nuxe.si)
Prepustite se občutku osvežujoče navlažitve. (foto: nuxe.si)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Izdelki za nego kože Crème Fraîche® de Beauté kožo prepojijo s svojo naravno učinkovitostjo, poskrbijo za edinstveno, novo 48-URNO VLAŽENJE in delujejo PROTI ONESNAŽENOSTI.

Nove formule združujejo nežnost rastlinskih mlečkov s tehnološko naprednim izvlečkom rdeče alge, ob tem pa ustvarijo drugačen pristop k učinkovitemu vlaženju, ki pa še vedno zagotavlja enako dober občutek in izvrstno izkušnjo.

Izvirna kombinacija rastlinskih mlečkov in tehnološko naprednega izvlečka alge

Naravna sinergija rastlinskih mlečkov in tehnološko naprednega izvlečka alge širi intenzivno vlaženje vse do najglobljih plasti epidermisa ter deluje kot ščit pred onesnaženostjo.

NUXE ekskluzivni rastlinski mlečki

Rastlinski mlečki že od samega začetka predstavljajo bistvo formul Crème Fraîche® de Beauté. Pridobljeni so s pomočjo uporabe različnih izvlečkov vodotopnih in maščobotopnih delov rastlin. Ta dva dela sta nato spremenjena v emulzijo, s katero pridobimo zmes rastlinskih mlečkov, ki vsebuje koncentrat vseh aktivnih molekul rastlin.

Nuxe je združil mlečke akacije, sladkornega graha, zelenega čaja, mandlja, ovsa in kokosa. Vsak izmed njih vsebuje edinstveno bogato sestavo, ki poskrbi za vlaženje in mehčanje kože.

Tehnološko napreden izvleček alge

Inovativna aktivna sestavina predstavlja tehnološko napreden izvleček, pridobljen iz rdeče alge iz Baltskega morja (Furcellaria Lumbricalis).

Prvi korak vključuje pridobivanje sladkorja iz rdeče alge, kateri je nato fragmentiran s pomočjo inovativnega in okolju popolnoma prijaznega procesa – del pristopa »trajnostnega razvoja«, ki je bil oblikovan za to, da dopušča nadzirano pridobivanje energije in da se s tem izognemo onesnaženim odpadkom.

Sladkor rdeče alge je nato ponovno navlažen v raztopini bogati z morsko soljo.

Končno dodajanje elementov v sledeh daje molekuli strukturo, ki je podobna strukturi hialuronske kisline in v samem osrčju kože omogoča ujeti vodo.

Vlaženje vse do globokih plasti kože

Rastlinski mlečki in izvleček alge združujejo izjemne lastnosti in tako poskrbijo za intenzivno vlaženje epidermisa v različnih plasteh.

1. Na površini, rastlinski mlečki okrepijo hidrolipidni film in tako koži pomagajo bolj učinkovito zadrževati vodne molekule.

2. V poroženeli plasti, rastlinski mlečki in izvleček alge okrepijo naravne vlažilne faktorje (NMF) za učinkovito zadrževanje vode.

3. V srednjih plasteh, izvleček alge pomaga okrepiti spoje med celicami, ki zagotavljajo naravno tesnjenje kože.

4. V globljih plasteh, izvleček alge okrepi proizvodnjo hialuronske kisline v epidermisu. Znanstvena raziskava* je pokazala, da epidermis sintetizira 4-krat več hialuronske kisline kot dermis. Hialuronska kislina epidermisa ima pomembno vlogo pri obnovi celic in organizaciji, poskrbi za ponovno navlažitev in ima učinek preoblikovanja.

5. V koži: Formule Crème Fraîche® de Beauté so obogatene tudi s pšeničnimi in lesnimi sladkorji, ki povečajo naravno sintezo glikozaminoglikanov (GAG), ki poskrbijo, da izvencelični matriks vpija vodo.

Še več informacij boste našli tukaj.

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.