Slonček Fala nagrajenki predal nagrado

Moj čas > Dogodki | piše: Petra Logar | 18.12.2013
Včeraj smo na sedežu podjetja Bonopan d.o.o. predali glavno nagrado, električno pečico Hyundai, nagrajenki Margareti Atelšek iz Ljubnega ob Savinji. Da je šla nagrada v prave roke, smo povsem prepričani!
Urednica portala MojaLeta.si Petra Logar, direktorica podjeta Bonopan  mag. Mirjam Kavčič, nagrajenka Margareta Atelšek. (foto: A.K.)
Urednica portala MojaLeta.si Petra Logar, direktorica podjeta Bonopan mag. Mirjam Kavčič, nagrajenka Margareta Atelšek. (foto: A.K.)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Včeraj dopoldan smo se z glavno nagrajenko nagradne igre Fala slončka, ki sta jo priredila portal MojaLeta.si in podjetje Bonopan, d.o.o., ki skrbi za blagovno znamko kvasa Fala, srečali na sedežu podjetja.

»Še nikoli nisem ničesar zadela! Zagotavljam vam, da je ta pečica prišla v prave roke,« nam je povedala Margareta Atelšek.

V to ne dvomimo, saj je Atelškova zelo aktivna na mnogih področjih. Je predsednica društva podeželskih žena Ljubno, z imenom Toplica, ki šteje preko 20 članic. Kot je povedala, so se v 12 letih delovanja naučile ogromno stvari, med drugimi tudi kvačkajo, pletejo, klekljajo, filcajo, slikajo, dekorirajo in tudi pečejo.

»Pogosto preizkušamo nove recepte in si izmenjujemo izkušnje pri peki in kuhi. Ta pečica bo zelo dobrodošla tudi v našem društvu, saj bomo sedaj lahko na terenu prikazali, kako se peče ajdnek, tradicionalna zgornje savinjska potica iz ajdove moke, z nadevom iz orehov in medu,« nam je pojasnila Atelškova. In dodala, da se nove pečice veseli tudi njena vnukinja, s katero pridno pečeta piškote, kadar pride na počitnice.

Preživeli smo čudovito uro v dobri družbi in ob dobri hrani, za katero so poskrbeli prijazni zaposleni podjetja Bonopan, d.o.o.

Obiskal nas je tudi slonček Fala, nagrajenki izročil nagrado in se z nami fotografiral.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.