Ujemite se v slastno poletno sapico

Moj čas > Nega in lepota | piše: M. L. | 19.6.2017
Sonce, ujeto v dišavi, prekriva kožo s sijočimi in slastnimi občutki ...
Napoj, ki oživi duha poletja in nas vedno znova spominja na ta prekrasen letni čas. (foto: nuxe)
Napoj, ki oživi duha poletja in nas vedno znova spominja na ta prekrasen letni čas. (foto: nuxe)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
»Želela sem ustvariti dišavo, namenjeno vsem ženskam, ki so navdušene nad neustavljivimi dišečimi notami sončne linije NUXE SUN, ki se kopa v sanjski dišavi sonca. Tako je nastala Slastna dišeča vodica, osvežujoča eau de toilette - toaletna vodica s sončnimi notami, ki podaljša užitek sončnih poletnih dni preko celega leta. Nova dišeča vodica je več kot samo dišava, je kot prekrasno sonce, ki sije na ženski koži.«
Aliza Jabès
Izvršna direktorica in ustanoviteljica Skupine NUXE


Laboratorij NUXE s svojo kreativnostjo vedno znova uspešno lansira inovacije, ki so kasneje pretvorjene v dišave: iz kultnega Čudežnega suhega olja Huile Prodigieuse® se je rodil Čudežni parfum Prodigieux® le parfum, iz NUXE Body linije je nastala Sproščujoča dišeča vodica.

To poletje NUXE predstavlja novo, dišečo stvaritev, ki jo je navdihnila NUXE SUN linija. Slastna dišeča vodica je prva osvežujoča toaletna vodica s sončnimi notami, ki je na voljo v lekarnah.

Slastna dišeča vodica, vrhunec čutnosti
Samo en korak manjka, da bi bil lepotni ritual NUXE SUN popoln: Dišava čustev, ki vam celo leto prinaša vonj po soncu. Je več kot dišava. Slastna dišeča vodica predstavlja povsem intimno izkušnjo.

Slastna dišeča vodica:
Napoj, ki oživi duha poletja in nas vedno znova spominja na ta prekrasen letni čas

Sonce ujeto v steklenički

Slastna dišeča vodica ni fotosenzitivna, njena olfaktorna piramida pa nas očara in zapelje vse naše čute. Njene iskrive note sladke pomaranče in petitgrain nas prevzamejo, medtem ko nas čutni dotiki kokosa in tahitijskih gardenij ter sončne note vanilije in mošusa popeljejo v oddaljene tropske kraje.

Nova Slastna dišeča vodica polepša vsak letni čas, tudi zimski in jih naredi sončne in vesele. Svetloba in sonce ovijeta naše telo, občutek poletja pa traja večno.

Medtem ko note Slastne dišeče vodice spominjajo na prekrasen sončen dan, nas zapeljiva steklenička spominja na najlepše sončne zahode. Topli odtenki segajo od jantarjevo oranžne do zlato rumene in se v trenutku končajo z lagunsko modro, kar predstavlja tisti čudoviti trenutek, ko se sonce potopi v kristalno čisto vodo Sredozemlja.

Dinamična in hkrati prefinjena s svojo minimalistično zasnovo, steklenička z razpršilom z enim samim dišečim oblakom sprosti užitek, kot da bi se kopali v poletnem soncu.

Kako nanesti Slastno dišečo vodico:
Slastno dišečo vodico razpršite v zrak in se sprehodite skozi dišeč oblak, ki vas bo v celoti »oblekel« v njen slasten vonj. Dišeča meglica bo nežno prepojila vaša oblačila.
Za še bolj nežen učinek jo razpršite po krtači za lase. Ko boste česali svoje lase, jih bo čarobna dišava v celoti prepojila.

Razpršite jo lahko tudi po svoji posteljnini - za slastne sanje o soncu.

Čutna pika na i s svojo izbrano in sijočo dišavo pogreje našo kožo in duha … že s samo enim dišečim oblakom.

Še več boste našli tukaj.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.