Dodatno prihranite in imejte svoje prihranke na razpolago

Moje finance > Denar | piše: Sberbank | 20.6.2017
Slovenci smo v evropskem prostoru med tremi najbolj varčnimi državami, saj skoraj 15 % svojih dohodkov privarčujemo.
Najbolj varna oblika varčevanja oziroma plemenitenja prihrankov so depoziti v bankah, saj sistem jamstva vlog Republike Slovenije zagotavlja izplačila do 100.000 evrov v primeru nezmožnosti izplačila vezanih vlog s strani bank.
Najbolj varna oblika varčevanja oziroma plemenitenja prihrankov so depoziti v bankah, saj sistem jamstva vlog Republike Slovenije zagotavlja izplačila do 100.000 evrov v primeru nezmožnosti izplačila vezanih vlog s strani bank.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Po spremljanju stopnje bruto varčevanja evropskih gospodinjstev v letu 2015 so varčnejši samo še Nemci (17 %) in Švedi (19 %) (Vir: SURS, 2017). Najbolj varna oblika varčevanja oziroma plemenitenja prihrankov so depoziti v bankah, saj sistem jamstva vlog Republike Slovenije zagotavlja izplačila do 100.000 evrov v primeru nezmožnosti izplačila vezanih vlog s strani bank.

Manjše ali večje vsote sredstev lahko hranite za nakup avtomobila, obnovo nepremičnine, za vaše tretje življenjsko obdobje ali za vaše otroke. Prihranke imate na računu ali pa se odločite za vezavo in s tem zvišujete znesek prihranjenih sredstev. Daljše ko je časovno obdobje vezava, višja je obrestna mera za vezana sredstva.

Ob tem se v vaših mislih večkrat pojavi vprašanje – Kaj pa če bom potreboval denar pred iztekom vezave? Na to smo pomislili tudi pri Sberbank banki d.d. in oblikovali produkt, ki vam omogoča višjo obrestno mero za krajše obdobje vezave, ne glede na višino zneska.

TRIMESEČNI DEPOZIT* Z IZJEMNO OBRESTNO MERO
Nov produkt s trenutno navišjo obrestno mero na slovenskem trgu, kratko osnovno ročnostjo in relativno visoko likvidnostjo na slovenski trg prinaša prednosti, ki se jim bo v teh časih težko odrekel marsikateri depozitar:
- Ročnost 3 mesecev (91 dni) in avtomatsko podaljšanje ob vsakokratni zapadlosti* 
- fiksna obrestna mera skozi vsa obdobja 0,60 % p.a.
- minimalni znesek za sklenitev tega izjemnega depozita je 100 EUR
- za sklenitev depozita banka ne pogojuje prenosa plače oziroma drugih rednih prihodkov
- za komitente katerekoli banke v Sloveniji

* Tri mesečni depozit z avtomatskim podaljšanjem: po treh mesecih se depozit avtomatsko podaljša za enako časovno obdobje pod enakimi pogoji. Ko se sodločite, da depozita ne boste podaljšali, morate o tem pisno obvestiti banko najmanj 31 dni pred potekom depozita.

Roman Budna
Prokurist in Vodja oddelka
bančni produkti v Sberbank d.d.


Koristen nasvet iz prve roke:
"Varnostna rezerva, predstavlja znesek sredstev, ki vam omogoča finančno zaščito v primeru nepredvidenih dogodkov, kot so npr. izguba službe, nezgoda ali drugi nepričakovani večji izdatki in naj bi zadoščala za obdobje od 6 do 12 mesecev. Vzpostavitev varnostne rezerve mora biti primarni varčevalni cilj vsakega posameznika ali družine.”


Podrobno ponudbo si oglejte na www.sberbank.si/3mesecni-depozit ali nas obiščite v najbližji poslovalnici Sberbank.

 
Promocijsko sporočilo

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.