HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Teden začenjamo pod vplivom retrogradne Venere, ki nam prinaša dragoceno notranje življenje, čustva in občutke, ki pa bodo bolj zadržani znotraj nas in bomo o njih težje spregovorili, ne glede na zunanje okoliščine.
Kaj prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Kaj prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek, 6. marca bomo že močno čutili vpliv retrogradne Venere, ki se je začela gibati navidezno vzvratno v soboto 4. marca ob 9:41 uri. Tako bo vse do 15. aprila, ko se bo ob 10:53 uri ponovno začela gibati normalno – gledano z Zemlje. Simbolika retrogradne Venere prinaša dragoceno notranje življenje, čustva in občutke, ki so zadržani znotraj nas, ne glede na zunanje okoliščine. Obenem pa lahko v času retrogradne Venere nastajajo oziroma prihajajo na plano blokade v toku izražanja Venerinih lastnosti in vrednot. To se lahko pokaže v obliki problemov pri kazanju čustev in občutkov oziroma pri izražanju ljubezni ljudem okoli nas. Ta čas je obenem lahko tudi priložnost za opazovanje našega obnašanja – kdaj to storimo in zakaj to naredimo ali ne naredimo. To je torej odličen čas za delo na samih sebi, čas, ko bomo lažje dosegli želeno spremembo.

Od petka, 3. marca do četrtka, 9. marca na nebu Merkur sije za Soncem, tako da z Zemlje ni viden. Kombinacija prinaša še večji poudarek duhovnega nad materialnim, kar se v praksi lahko pokaže kot močna podpora k resnici in resnicoljubnosti. Resnica je v zraku, kar se lahko pokaže v našem načinu razmišljanja in v našem načinu izražanja. Navdahnjeni smo z resnico. Daleč za Soncem sije tudi še Neptun, katerega vrednote so zelo privzdignjene in še dodatno navdahnjene z duhovnostjo.

Kombinacije se včasih lahko pokaže v obliki nekega globokega notranjega hrepenenja po stanjih blaženosti in enosti, tudi v obliki želje po umiku iz realnosti, po pobegu v sanjske svetove. Spet drugič pa vpliv lahko čutimo kot močan navdih in izjemno vspodbudo kreativnosti – to je čas, ko ima umetnost duhovni pridih in duhovnost umetniški pridih. Lepota in estetika nas navdušujeta in nam pomagata odpreti se za višje svetove in ravni zavedanja. To je odličen čas za nove umetniške projekte ali za raziskovanje lastne kreativnosti.

V torek, 7. in sredo, 8. marca bo Luna sijala ravno nasproti Plutona, najbolj intenzivnega med vsemi planeti. Kar lahko prinese bogato čustveno življenje, komplicirane odnose in pestrost na področje spolnosti in odnosov. Ker je Venera sedaj retrogradna, bomo o teh občutkih težje spregovorili, z lahkoto pa jih bomo kako drugače izrazili. Notranje življenje in čustva so zelo bogati – poiščimo način izraza, ki nam najbolj ustreza. Pustimo telesu, da izrazi svoje občutke – z umetnostjo, s plesom, v spolnosti, v kuhinji,… gibanje in ustvarjanje nam bo pomagalo vzpostaviti prosti tok energij in bo pozdravilo morebitna notranja ali zunanja trenja.

V sredo, 8. in četrtek, 9. marca bo Luna sijala v ozvezdju Raka. Luna je tu v svojem znaku, saj je vladar Raka, kar še poveča kvalitete Lune. Najpomembnejši nam bodo občutki in čustva, doživljali bomo lahko globoka čustvena stanja in različne ravni občutenja. Ta pozicija prinaša tudi odličen spomin. Luna kaže na odsev in na lahkoten način dojemanja življenja: udobje je včasih bolj pomembno kot dosežki. Luna v Raku je mogoče najbolj ugodna pozicija za nego in skrb v čustvih in psihi. Kombinacija prinaša tudi prijaznost in socialnost, kar so vse kvalitete, ki jih povežemo z Luno. To je odličen čas za povezavo z mamo, z domom, z vsem kar je povezano z ženskami. Na najvišji ravni to lahko prinese tudi močno intuicijo in psihična stanja – spet izrazito ženske kvalitete, ki so dostopne vsem, ki se jim znajo odpreti – ne glede na spol.

V petek, 10. in v soboto, 11. marca Luna sije poleg Severnega vozla v ozvezdju Leva. Lunina pasivna energija je v ravnotežju s Sončevo močjo in vitalnostjo. Lunina čustva lahko cvetijo v Sončevi toploti. Sonce je kreativna iskrica, ki jo Luna oplodi. Tako lahko Luna služi kot hranilo za vse kvalitete, ki jih prinaša Sončeva moč, kar prinaša samozavest, domišljijo, veselje, upanje, občutek za resnico, srčnost, simpatičnost in toplino. V tem položaju je prisotna velika samozavest, v osredju so kvalitete voditelja. Severni vozel – imenovan tudi vozel usode v ozvezdju Leva prinaša poudarek na kreativnosti v osebnih dosežkih in prav to je tisto, kar nas bo najhitreje popeljalo v smer našega poslanstva. Sonce, ki je vladar Leva, je na najvišji ravni povezano z ognjem, močjo volje in brezpogojno ljubeznijo. Usmerjenost k višjim kvalitetam Sonca in k našemu Višjemu jazu nas vodi k uresničitvi našega namena.

V nedeljo, 12. marca ob 15:54 uri je polna Luna v ozvezdju Leva. Kar smo začeli z mlado Luno konec februarja bo sedaj obrodilo sadove. Koliko lahko sprejemete? Vpliv polne Lune čutimo dan prej in dan kasneje – v tem času je priporočljivo piti dovolj tekočine, najbolje vode, da lahko nosimo, čutimo to posebno polnost energij, sicer je kombinacija lahko naporna za naša eterična telesa.


IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Vabljeni na individualna srečanja:

☆ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, ... Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast.

☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...

Ideje za velikonočno barvanje pirhov (naših Facebook sledilcev)

Na našem Facebook profilu smo sledilce prosili, da z na...

Milena Miklavčič: "Veliko ljudi je sram obujati tovrstne spomine, mene ni."

Velika noč je največji krščanski praznik ne le zaradi d...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.