HOROSKOP: Kaj prinaša teden?

Pred nami je pester čas, teden začenjamo z občutki žalosti in ranljivosti, nadaljujemo z intenzivnostjo in zaključujemo z novo Luno in Sončevim mrkom v nedeljo 26. februarja.
Kaj prinaša teden? (foto: pexels.com)
Kaj prinaša teden? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek 20. in torek 21. februarja sta na nebu skupaj Luna in Saturn, kar lahko v ospredje prinese občutke žalosti, hladu in osamljenosti, ne glede na to, ali smo sami ali v družbi. Ne ostajajte na površju občutkov, ampak si dovolite iti globoko v žalost in poglejte, kaj je za njo. Mnogokrat je žalost izgovor za to, da se ne veselimo življenja in zaradi tega ostajamo ujeti v preteklosti in ne vidimo resnice. Težke izkušnje v našem življenju so namenjene temu, da ozavestimo, kdo smo v resnici, da vidimo, da smo v resnici močnejši od vsega tega kar se nam je zgodilo in, da je čas, da gremo naprej. Zato se ta dan nikar ne umikajte v osamo, ampak se odprite. Pojdite v naravo, prosite za pomoč duhovne prisotnosti in prijatelje – ko se odpremo, se nas lahko dotakne toplina drugih ljudi in univerzalne Matere.

Saturnov red, vztrajnost in strukturo pa lahko uporabimo za to, da vnesemo več reda na področja našega življenja, kjer reda primanjkuje – to je odličen čas za urejanje papirjev in formalnih zadev, za finance, … oziroma za vse stvari, s katerimi odlašamo že dlje časa.

V sredo 22. in četrtek 23. februarja je planet plodnosti - Luna okrepljena z intenzivnostjo planeta transformacij - Plutona. V spolnosti bo izobilje fantazij in želja, ki nas lahko prevzamejo kot plaz. Po drugi strani se lahko zgodi, da zaradi intenzivnosti želja povsem potlačimo spolne želje in se odrežemo od bogatega čustvenega življenja, namesto, da se s tem soočimo, ta del sebe raje zapremo. To isto se lahko zgodi z vašo močjo – če vas je strah, da ste preveč intenzivni za svojo okolico ali ste v preteklosti koga prizadeli… Nikar tega ne počnite, s tem se namreč povsem odrežete od izvira kreativnosti, ki je v vas. Raziskujte in odkrivajte svojo intenzivnost in poiščite način izraza, ki je primeren za vas. Ustvarjajte, gibajte se, meditirajte, narediti karkoli je potrebno, da se ponovno povežete s svojo globino, dovolite, da energija življenja steče skozi vas!

Luna v je tem tednu stara – pada k mlaju, ki bo v nedeljo 26. februarja, kar nam prinaša priložnost za zaključevanje in proti koncu tedna lahko tudi močan občutek upočasnitve. V nedeljo 26. februarja ob 15:54 uri je mlada Luna v ozvezdju Vodnarja, kar napoveduje Lunin cikel z veliko presenečenj, idej in napredka. Obdobje do naslednje mlade Lune je namenjeno uresničevanju tega kar smo si zastavili za leto 2017, s fokusom na naprednih in morda celo drastičnih idejah, na neodvisnosti. Podprta je naša izvirnost in domiselnost ter goreče želje po napredku. Znali bomo preseči meje, če bo to potrebno.

Do konca tedna je še čas za opuščanje preteklosti, zato razmislite, kaj še lahko spustite, česa se še oklepate in tako pripravite prostor za nekaj novega. Nova Luna je vedno čas največje ponotranjenosti, ki prinaša svežo energijo zagona in rasti. To je odličen čas za začetek nečesa novega, za uvajanje sprememb in opuščanje starih navad ali za to, da dodamo novega zagona k že začetim stvarem in projektom. Dober čas za začetek nečesa novega bo vse do prvega Luninega krajca prihodnji konec tedna, največ podpore je na začetku tega obdobja.

Hkrati z novo Luno bo tudi Sončev mrk. Sončevi mrki se zelo razlikujejo med seboj, včasih imajo močan vpliv na naša življenja, včasih pa manjšega. V času mrka velja previdnost, da ne zatajimo našega Sonca, Višjega jaza – dela nas, ki je nesmrten. V praksi se to lahko pokaže tako, da bomo soočeni z izzivi, kjer se bomo prisiljeni odločati med tem ali bomo gojili egoistične težnje ali pa se bomo odprli k Višjemu jazu in se predali višjim namenom. Ne sprejemajmo odločitev s katerimi gremo čez naše občutke, čez sebe.

To je še dodatno podprto s srečanjem Sonca in Južnega vozla, ki ga imenujemo tudi Vozel usode. Tudi v tem tednu, od nedelje 19. do petka 24. februarja Sonce namreč sije poleg Južnega vozla. Nekatere tradicije Lunine vozle povezujejo tudi s karmo, Južni vozel pa s preteklimi življenji. Kaj nam prinaša kombinacija? Sijoča energija Sonca nas vodi od Južnega vozla - pretekla življenja k Severnem vozlu – v prihodnost. To lahko kaže na potrebo po tem, da zaživimo srčne kvalitete in naš Višji jaz – to nam bo pomagalo najti pravo usmeritev v življenju in jo izpolniti.

Od srede 22. februarja do petka 3. marca bosta na nebu skupaj sijala Mars in Uran, vpliv bo najmočnejši v nedeljo 26. februarja. Planet ognja se sreča s planetom nenadnih izbruhov – ognja je v izobilju. Moč, nezaustavljivost in neustrašnost. Sposobnost nasilja, izguba kontrole, divjost… Po drugi strani nam kombinacija prinaša vulkanski libido: električen, super-hiter. In nevihte kreativnosti. Vulkanska senzualnost in spolnost. Prebliski močnih hotenj, lahko včasih tudi motečih. Privlačnost k originalnim in nenavadnim okoliščinam. V ospredju je lahko tudi občutek revolucionarnosti: Mars, ki se angažira za Uranov namen neodvisnosti in svobode in se ne boji uporabiti nasilja. Revolucija na višjem nivoju, duhovna. Boj za neodvisnost. Terorizem – z inteligenco, povsem nepredvidljiv, ne pozna meja, zelo nevaren, sposoben kreirati nevihte slepega nasilja.

Kombinacija prinaša izjemno moč v naše energije, od nas je odvisno, kako jo bomo uporabili in kam jo bomo skanalizirali – katero področje našega življenja potrebuje spremembe, poriva naprej? Sedaj je čas za to. Vpliv bomo lahko čutili tudi na ravni lokalnih skupnosti, na državni in na ravni sveta – revolucije je v zraku, kar se lahko pokaže v obliki izbruhov nasilja kot tudi v obliki večjih prebojev, sprememb v plus.


IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Vabljeni tudi na individualna srečanja:

☆ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, ... Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast.

☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Nevidni svet - fotografska razstava, ki jo je treba doživeti

Vse do sredine julija lahko v Ljubljani, v Knjižnici za...

Izšla je junijska revija Vzajemnost 2024

Kot pravi Zoran Jelenc, doktor pedagoških znanosti, psi...

356 dni soustvarjanja enakosti v zdravstvu, farmaciji in medicini

Slovensko združenje poslovnih žensk v zdravstvu, farmac...

Spoštljivo nagovarjanje starejših

O starosti in njenem doživljanju je veliko znanega, vse...

Ljubljanska vinska pot – že 15. junija!

Organizatorji dogodka se v središču Ljubljane že pripra...

Metka Klevišar: NAPOVEDALI SO MU SAMO ŠE TRI MESECE

Zanimivo mi je bilo poslušati zgodbo starega gospoda, k...

Zavod Opro vabi na tri pogovorne dogodke

Preden se poslovimo za čas poletja, so v Zavodu Opro za...

Na medvedji vikend se brezplačno zapeljite do ZOO Ljubljana

Na Trgu republike bodo nocoj odprli razstavo UNITED BUD...

Dogodek za vse generacije: Dan soseda v Centru Rog

V Centru Rog bo v soboto, 1. junija 2024, ves dan potek...

Ob svetovnem dnevu multiple skleroze: Za enakovredno vključitev v življenje

»Multipla skleroza ne pomeni konca življenja, zato si v...

Prekomerna izpostavljenost soncu je dejavnik tveganja za vse vrste kožnega raka

Bližajo se topli meseci leta. Na NIJZ zato želijo ob Dn...

Začenja se 2. Festival nabiralništva

Slovenski nabiralci tudi letos pripravljajo festival na...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.