Horoskop: Kaj vam prinašajo zvezde ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 19.5.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj se bo zgodilo v tem tednu? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj se bo zgodilo v tem tednu? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ta teden bo mirnejši od prejšnjega. Luna upada, zato se energije v naravi in ljudeh umirjajo. Z drugimi bomo lažje sodelovali in delo bo potekalo bolj utečeno. Teden bo zaznamoval obrat gibanja Marsa. Planet Mars se bo v sredo pričel zopet gibati direktno/naprej. To pomeni, da se bodo energije, ki jih ponazarja Mars (telesna moč in energija, borbenost, strast, adrenalin, pogum, osvajanje) sprostile v pozitivno smer in lažje jih bomo izražali. Olajšanje bomo občutili predvsem tisti, ki imamo osebne planete v znamenju Ovna, Škorpijona, Tehtnice, Raka ali Kozoroga. V ponedeljek in torek, ko se bo Mars ustavljal iz retrogradnega gibanja v direktno, svetujem več previdnosti in brzdanja vročih energij.

Luna bo v ponedeljek do opoldneva še v znamenju Kozoroga, nato bo prestopila v znamenje Vodnarja. Zjutraj do devete ure je dober čas za dogovarjanje in sklepanje poslovnih ali uradnih zadev. Od doma se pa le odpravimo pravočasno, da nas na poti do cilja kaj ne ustavi. Pazimo, da česa ne pozabimo vzeti s seboj. Popoldan bodo nastopile bolj sproščene energije. Začutili bomo željo po druženju in navezovanju stikov z drugimi. Bodo pa težavne energije za ljubezen, nekateri pari lahko naletijo na nesoglasja in nesporazume. Tudi ženske se bomo na splošno počutile manj sproščene in izpopolnjene.

Torkovo dopoldne se bo iskrilo od energije in novih idej. Pri delu bomo inovativni in domiselni. Ugodno za raziskovalna dela ter za dela s sodobno tehnologijo. Zvečer lahko naletimo na oviro ali omejitev v našem razmišljanju in pri delu. Potrebno se bo prilagoditi situaciji. Po pol deveti uri zvečer bodo energije bolj sproščene in primerne za druženje v kakšni skupini ali organizaciji, v kateri si delimo skupna zanimanja in interese. Morda pa gremo na nepričakovan pozni zmenek.

V sredo zgodaj zjutraj bo Sonce prestopilo v znamenje Dvojčka. Bližajo se toplejši dnevi in počasi tudi poletje. Dopoldan izkoristimo za opravljanje rutinskih del in za vsakdanja opravila. Po drugi uri popoldan bo Luna prestopila v znamenje Ribi, v katerem se bo tvoril drugi lunin krajec. Takrat se bomo težko osredotočili in zbrano delali. Ljudje bomo čustveno zelo občutljivi, zato pazimo na besede, da koga ne užalimo. Popoldan namenimo temeljiti sprostitvi. Še posebej je ugodno za sprehode v mirno naravo, za ukvarjanje z jogo in meditacijo ter za obisk kopališča ali wellness centra. Voda in meditacija nas bosta najbolje sprostili.

Noč na četrtek bo mirna, lahko pa imamo močne in intuitivne sanje. Če imamo možnost, izkoristimo regenerativne energije in namenimo dan sprostitvenim dejavnostim v naravi ali blagodejnim učinkom vodnih kopeli. Popoldan in zvečer bomo bolj sočutni in pripravljeni pomagati. Na splošno bo čutiti mir in sproščenost v naravi.

Petkovo jutro bo malce nemirno. Pazimo, ko se odpravljamo od doma. Nato bo Luna vse do šeste ure zvečer v praznem teku, ko bo prestopila v znamenje Ovna. Dan bo primeren, da opravimo vsakdanja opravila in ne načrtujemo večjih podvigov, saj vse do večera ne bomo čutili veliko energije. Večer bo ugoden za športne aktivnosti. Ker bomo čutili več zagona kot čez dan, smo lahko malo neučakani glede uresničevanja novih idej in zamisli.

Sobota bo stresna in zelo težko se bomo sprostili. Dopoldan bo čutiti nestrpnost in nesoglasja med ljudmi. Popoldan in zvečer lahko naletimo na ovire in nepričakovane spremembe. Tudi v naravi bo čutiti nemir. Če imamo možnost, preživimo dan doma. Razna praznovanja in zmenki, ne bodo potekali tako kot bi si želeli. Na poti ali v skupini ljudi, smo lahko razočarani. Ker se bomo nagibali k nestrpnosti in prenagljenosti, raje dvakrat dobro premislimo in se šele nato odločimo.

Nedelja bo sproščena in ugodna za zabave, izlete ter športne prireditve. Dan bo prijeten, romantičen, klepetav, družaben in na splošno živahen. V zraku bo čutiti pozitivno energijo. Otrokom namenimo dovolj prostora in družbe. Dajmo jim možnost, da kaj novega odkrijejo ali spoznajo.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.