Izboljšajte kvaliteto življenja

Moje zdravje > Varna starost | piše: Proloco medico | 18.10.2016
Vsa življenjska obdobja so lahko zelo lepa. Vsak dan je lahko novo doživetje, vsak lahko prinese lepe in nepozabne trenutke. Zato uživajte življenje!
Najboljše ortopedske pripomočke najdete v podjetju Proloco-medico. (foto: Proloco-medico)
Najboljše ortopedske pripomočke najdete v podjetju Proloco-medico. (foto: Proloco-medico)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ko potrebujemo medicinske ali ortopedske pripomočke, sploh če je to prvič, se zagotovo ne počutimo najbolje. Zato nam bo individualno svetovanje v podjetju Proloco-medico, ki ga posredujejo zgolj medicinsko izobraženi strokovnjaki, v veliko pomoč. Z vsemi dvomi in vprašanji se bomo obrnili nanje, da bomo povsem prepričani, kako se medicinski in ortopedski pripomoči uporabljajo, kako nam bodo pomagali pri zdravljenju, lajšanju ali nadomeščanju okvare ali spreminjanju anatomskih ter fizioloških procesov.

Glavna dejavnost podjetja Proloco-medico pa je prav to – medicinski in otropedski pripomočki, ki lajšajo življenje. Lahko pa se pohvalijo tudi s terapevtskimi, sanitetnimi, sanitarnimi pripomočki, pri njih boste našli tudi kvalitetne pripomočke pri inkontinenci, pripomočke za stomo, pomožna zdravila, ortopedsko obutev, zaščita sredstva, otroški in športni program. Nihova ponudba zagotavlja najboljše, kar je na tržišču ta hip. In tudi ob nakupu teh vam je na voljo strokovnjak. V podjetju Proloco-medico se zelo dobro zavedajo, kaj pomeni osebni pogovor in občutek zadovoljne stranke. Le-ta se bo vračala, ker ji zaupanje v strokovni nasvet in s tem najboljši izbiro, pomeni največ.

V podjetju Proloco-medico lahko izbirate tudi med številnimi izdelki, ki jih v vsakdanjem življenju potrebujemo in nam lajšajo dneve. Zato spomnimo na pripomočke za diabetike, po meri izdelane ortopedske čevlje in ostalo ortopedsko obutev, ortopedske vzglavnike, ustno kozmetiko, intimno higieno, antirepelente, naravno kozmetiko.

Pri njih boste našli tudi kvaliteten program medicinskih kompresijskih nogavic, kjer Proloco-medico nudi veliko izbiro. Od preventivnih nogavic, potovalnih nogavic, nogavic za venska obolenja kot tudi kompresijske nogavice in rokave za oskrbo limfedema iz ploskega tkanja po meri.

V trgovinah Proloco-medico na Hrvaškem trgu v Ljubljani in na Jesenicah v avli zdravstvenega doma boste vedno presenečeni, ker vas čakajo še posebne ugodnosti, ki jih lahko vedno preverite na www.proloco-medico.si.

Da je podjetje Proloco-medico najboljša izbira, govori tudi dejstvo, da je pogodbeni dobavitelj medicinsko-tehničnih pripomočkov Zavoda za zdravstveno varstvo Slovenije.

Promocijsko sporočilo

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.