Mrzle noge, kaj še lahko storim?

Moj strokovnjak > Moj terapevt > Psihologija | piše: | 15.4.2015
Star sem 54 let in se na vas obračam s prošnjo, ker zdravniki ne najdejo vzroka za moje mrzle noge. Sem rekreativni športnik in veliko tečem, tako da sem slabo cirkulacijo kar hitro izključil. Poskušal sem s knajpanjem, savno, vendar težava ne izgine. Po več zdravniških pregledih nisem dobil nobenega odgovora. Najbolj mučno je, da od mraza včasih ne morem zaspati kljub temu, da si obujem po dva para nogavic. Prosim vas za nasvet.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Spoštovani!
Okončine, še posebej noge in stopala, so povezani s hojo naprej, s prihodnostjo. Kadar se v našem življenju pojavi tako ekstremno odstopanje, je sigurno povezano s kakšnim dogodkom iz našega življenja, ki nas je prizadel ali pretresel. Velikokrat je to selitev, ločitev, zamenjava službe ali smrt starša, največkrat očeta. Povezano je z neko »novo«, »drugačno« potjo, ki nas čaka. Nemalo ljudem se zgodi, da se ob takšnih prekretnicah zgodijo razne poškodbe kot so zlomi, zvini, natrgane mišice, ipd. Govorimo o nezavednih vzorcih ki se aktivirajo in kažejo na te nezavedne strahove. Žal ste mi napisali premalo podatkov, da bi vam lahko z gotovostjo povedala s čim je vaša blokada povezana.

Noge, oziroma stopala ter hrbtenica, so največkrat povezane s korensko in spolno čakro, to je materializiranjem in pa življenjsko energijo, z očetom, domovino in predniki. Velikokrat se pri teh težavah pojavi tudi zdrs diska in pomanjkanje spolne moči ter težave s prostato. Mogoče pa je težava veliko preprostejša in ste pred časom spremenili lego ležišča in spite na kakšnem sevanju. Predvidevam, da te težave nimate skozi, temveč mogoče zadnje leto ali dve. Velikokrat pomaga, če se zamislimo kdaj točno in v kakšnih okoliščinah se je težava pojavila.

Takšne ekstremne blokade ljudje težko rešimo sami, če seveda niso povezane z zamenjavo ležišča. Svetujem vam, da poiščete pomoč pri kakšnem zdravilcu ali energoterapevtu, ki vam bo pomagal pri iskanju odgovora ter odpravi energetske blokade.

Želim vam še veliko lepega.
Tatjana Frumen,
mojstrica reikija

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.