NUMEROLOGIJA: Kaj nam prinaša oktober?

Oktober prinaša bolj dinamično energijo, ki nas bo kot val svežine prevzela. Uporabite novi zagon za nove projekte, bolj zdrave navade in predvsem dvignite standarde – tudi do sebe.
Kaj prinaša oktober? (foto: pixabay.com)
Kaj prinaša oktober? (foto: pixabay.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Duhovni aspekt števila 10

Število 10 povezujemo z rezom preteklosti in preporodom. Simbolizira točko novega, ki je preraslo staro. Potrudimo se pustiti za seboj obrekovanje, napadalnost, kritiziranje, bojkotiranje, zahrbtnost, maščevalnost in podobne energije. Prerežimo in odrežimo vse, kar počnemo, pa ne prinaša luči in ljubezni. 

Nenavadne spremembe pred vrati!

Obetajo se nam nenavadni in nepričakovani preobrati (kot že celotno leto). Naši odzivi pa bi načeloma morali bolj lahkotni (pa saj smo do sedaj že vsega navajeni, nasmeh) ali pa mora celo preveč predrzni. Marsikdo si bo v svoji komunikaciji dovolil preveč. 

Preveč ali premalo?

Merilo kaj je nečesa preveč in česa je premalo je seveda težko postaviti. Vsak posazmeznik je unikat za sebe in meje postavlja sam. Včasih se pojavijo ekstremne situacije, da bi v nas sprožile odziv, kot bi življenje želelo dejati: ''imaš dovolj, boš zdaj nekaj storil/a?'' Včasih resda predolgo odlašamo s spremembo, predvsem pa s svojo lastno rastjo. Osebna in duhovna rast sta redko prijetni. V resnici rastemo med meditacijo in med težkimi preskušnjami, ko pa se jasno odraža česa smo se in česa se (še) nismo naučili. Dogodki oktobra meseca nam bodo pomagali odgovoriti na vprašanje česa je preveč (slabega) v našem življenju in česa (dobrega) je premalo.

V razmislek

Vsi, ki ste spontano ob branju pri sebi odgovorili, da je v vašem življenju premalo denarja, se vprašajte ali je denar dober. Največkrat naši podzavestni vzorci in prepričanja hromijo sprejemanje tega, česar si želimo. Če globoko v sebi menimo, da so vsi moški slabi (denimo, da vsi varajo) in seveda, da so vse ženske slabe (denimo preračunljive), potem je logično, da si srečnega odnosa želimo, a se odnosa kot takega bojimo, saj menimo, da je slab. 

Svoboda, Spontanost, Spolnost

Oktober bo odpiral vrata svobodi, spontanosti in spolnosti. Čas je, da se zrušijo tabuji. Največ, kar lahko naredite za svet je, da jih porušite pri sebi. Predsodki so le misli – premislite si! Predvsem pa se zavedajmo, da imamo sicer vsi pravico imeti svoje mnenje o vsem na svetu – nimamo pa pravice presojati. Primer: morda vi niste vegan, niste istospolno usmerjeni, niste določene verske izpovedi, itd in to je vaša pravica, mnenje in stav v življenju. Nimate pa pravice obsojati tiste, ki so. Pred vas bodo položeni dogodki in novice, ki bodo razkrivale kdo ste vi. Opazujte svoje lastne morebitne predsodke, zamere, jezo in odzive, ki izhajajo iz strahu, namesto ljubezni.

Hrepeneli bomo po več svobode in neomejenosti, zato bodo morebitni ostrejši ukrepi praviloma naleteli na še več odpora. V globalnem pogledu pa govorimo o času, ko bodo najbolj zatirani občutili okove toliko bolj in bili zato tudi bolj aktivni.

V odnosih še vedno pestro

Na ravni posameznika lahko pričakujemo več odprtosti. Srečno vezani boste svoji drugi polovici morda končno zaupali kako svojo pregrešno fantazijo in jo tudi izpolnili. Nesrečno vezani pa boste bolj odprto spregovorili o svojih občutkih, ali se celo odločili odnos zapustiti, nekateri pokukati preko plota. No, tudi samski bi si lahko drznili malo več in si privoščili namesto poletne pa jesensko deževno romanco. Za resnejše nove zveze bo november nekoliko bolj ugoden. 

Hiter vpogled v leto 2021

Opazujte vse, kar se zdi nekoliko izven prostora in časa v vašem življenju – kot bi nekako padlo z neba. To je predogled leta 2021. Podobne energije, izzivi, blagoslovi nas bodo obdajali v letu 2021. Vse, kar bi se izkazalo za gnilega v vašem življenju, pa se potrudite odstraniti preden se novo leto prične. Saj veste, če jabolko dovolj zgodaj obrežemo, imamo še vedno slasten sadež. Kadar odlašamo (ali ne opazimo madeža), pa je običajno prepozno. Za vse v življenju velja enako. Naj vam število 10 pomaga odrezati. 

Oktober prinaša jesen, ki pa tokrat ne bo umirjena. Namenite deževne popoldneve sebi, svoji osebni in duhovni rasti, večere pa bolj strastnim trenutkom.

Z Ljubeznijo za vas avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...

Recept za najboljšo pastirsko pito

Pastirska pita!Ste že kdaj poskusili pristno pastirsko ...

BALDRIJAN: zmanjšuje tesnobo, pomirja, lajša bolečine, deluje proti nespečnosti...

Baldrijan (znanstveno Valeriana officinalis), se zaradi...

TELOVADIMO: Vaje za mobilnost in gibljivost (VIDEO)

Dandanes se srečujemo z vse večjo problematiko omejene ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.