HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Začetek septembra in novega šolskega leta je obenem tudi začetek novega Luninega ciklusa: 1. septembra ob 11 uri je nova Luna, začetek novega ciklusa rasti in odličen čas za odpravo starih navad in vzorcev, tudi karme.
Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ta isti dan in uro je tudi Sončev mrk - Luna bo natančno med Soncem in Zemljo, obročast Sončev mrk bo viden samo v Afriki, energijski vpliv pa bomo čutili tudi pri nas - izbirajmo poti, ki peljejo k svetlobi.

V ponedeljek 29., torek 30. in v sredo 31. avgusta smo še vedno pod vplivom srečanja Venere in Jupitra v ozvezdju Device. Vpliv je bil najmočnejši v nedeljo 28. avgusta, prinaša nam kreativnost in lahko tudi ekstravaganco. Venera daje lepoto in prefinjenost k Jupitrovem entuziazmu in vrednotam širjenja. Odprtost in darežljivost - Venerina težnja po razdajanju, podprta z Jupitrovim širjenjem. Globoke vrednote notranjega miru. Venerina kreativnost v Jupitrovih razsežnostih je lahko zelo plodna. Prinaša dober okus in estetsko prefinjenost. Venerine vrednote pa se lahko izrazijo tudi s pretiravanjem: ekstremna senzualnost, naslajanje z užitki, strast za afere, težave z zvestobo partnerjem, komplicirano ljubezensko življenje. Zato previdnost ne bo odveč – ne pretiravajte z užitkarstvom in pripisovanjem pretirane pomembnosti izgledu, z bahanjem ali zapravljanjem…

Na duhovni ravni kombinacija med Venero in Jupitrom prinaša sposobnost povezovanja z visokimi duhovnimi bitji. Hkrati pa lahko prinaša tudi sposobnosti jasnovidenja in zdravljenja in je zelo ugodna za razvoj duhovnega videnja.

Poleg Venere in Jupitra je tudi Merkur, ki bo v torek 30. avgusta ob 13:04 uri spremenil smer gibanja in se bo gibal vzvratno vse do 22. septembra. V tem času nam lahko ponagaja pri komunikaciji, izražanju ter na vseh področjih v medijih. Zato bodimo v tem času še posebej previdni pri podpisovanju pogodb, na sestankih, pri izdelavi varnostnih kopij, … To isto obdobje pa je zato zelo primerno za vse stvari, ki zahtevajo več koncentracije od nas – bolj bomo usmerjeni navznoter, lažje bomo meditirali in se lotili problemov in raziskovanja in učenja – zato bo to odličen čas za študij in preizkuse znanja.

V četrtek 1. septembra ob 11 uri je letošnji drugi Sončev mrk - gre za obročast mrk, Luna je natanko med Zemljo in Soncem. "Ring of Fire" oz. ognjeni obroč ne bo viden pri nas, bo pa viden v Afriki.

Hkrati ob 11 uri Luna začenja nov ciklus rasti - to pa pomeni, da je to čas za nove začetke, ki je tokrat podprt s Severnim Vozlom usode. Zato je to čas, priložnost za odpravo starih vzorcev funkcioniranja, karme. Če se torej želimo rešiti starih navad ali razvad, tistih ta najbolj trdovratnih – sedaj je pravi čas za to!

Sončevem mrku astrologi radi pripisujejo močan pomen. Resničnega vpliva se velikokrat zavemo šele v trenutku mrka ali po mrku. Kako to na nas vpliva v praksi, kaj je dobro, ni dobro storiti v času Sončevega mrka? To ni najboljši čas za meditacijo in duhovne vaje. Sonce predstavlja naš Višji jaz, del nas, ki je nesmrten, večen, naše notranje vodstvo in svetlobo. V praksi nas Sončev mrk predvsem opominja na to, da izbirajmo poti, ki peljejo k svetlobi. Ne pozabimo na to, kadar sprejemamo odločitve v času Sončevega mrka - dan prej in dan kasneje - naj naše odločitve ne bodo zaslepljene s čustvi ampak presvetljene z občutki, z našo prisotnostjo, z zavedanjem. Ne sprejemajmo odločitev, ki nam škodijo, nas ne podpirajo – namesto tega sprejemajmo odločitve, ki podpirajo naše bistvo, našo resnico, našo integriteto, četudi to pomeni, da se bomo morali zaradi tega bolj potruditi in, da pot zaradi tega ne bo lažja, bo zadovoljstvo na koncu zaradi tega večje in trajnejše.

Vikend, sobota 3. in nedelja 4. septembra, bo v znamenju srečanja Venere in Lune, ki nam prinašata mehkobo in ženstvenost. Tudi milino in šarm, sladkobo in nežnost. Uživali bomo v razvijanju Venerine moči zapeljevanja in v senzualnosti. Odličen čas za to, da se zaljubimo ali obnovimo, poglobimo obstoječe odnose. Na ezoterični ravni nam kombinacija med Luno in Venero prinaša bližino s svetom vil, palčkov in duhovi narave.

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-26698977667885
4/

Vabljeni na osebne astrološke interpretacije - za vse, ki želite spoznati svoje poslanstvo ali iščete odgovore na konkretna vprašanja o odnosih, zdravju, domu, delu, financah, ... na IST terapijo - regresijo, terapijo preteklih življenj za svobodo tukaj in zdaj, na prebujanje tretjega očesa, na meditacijo ter na raziskovanje in odstranjevanje entitet – tujih energij v telesu in domu.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.