Horoskop: Kaj lepega bo prinesel teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 24.11.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj lepega prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj lepega prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Luna v znamenju Strelca – v ponedeljek do 17:31
Dobro počutje za: Strelce, Ovne in Leve.
Srednje dobro za: Vodnarje in Tehtnice.
Manj ugodno: Dvojčke, Device in Ribe.

Luna v znamenju Kozoroga – od ponedeljka 17:31 do srede 20:23
Dobro počutje za: Kozoroge, Bike in Device.
Srednje dobro za: Škorpijone in Ribe.
Manj ugodno za: Rake, Ovne in Tehtnice.

Luna v znamenju Vodnarja – od srede 20:23 do petka 23:03
Dobro počutje za: Vodnarje, Dvojčke in Tehtnice.
Srednje dobro za: Ovne in Strelce.
Manj ugodno za: Leve, Bike in Škorpijone.

Luna v znamenju Ribi – od petka 23:03, sobota in nedelja
V soboto ob 11:06 se dovrši prvi lunin krajec v znamenju Ribi.
Dobro počutje za: Ribe, Rake in Škorpijone.
Srednje dobro za: Bike in Kozoroge.
Manj ugodno: Device, Dvojčke in Tehtnice.

Teden bodo zaznamovale sveže energije, saj bo Luna v prvi fazi rasti in imeli bomo nove ideje ali pa vsaj več delovne energije za že začete projekte zlasti na službenem področju. Novosti bomo sprejeli resno, skrbno in odgovorno. Ponedeljek bo sicer dan za rutinska opravila in zaključevanje nalog iz prejšnjega tedna. Dan izkoristite tudi za sprostitev in pustite, da vaše misli odtavajo med oblake. Morda ste čez vikend dobili dobro zamisel za prihodnost. V naslednjih dneh jo boste lahko pričeli uresničevati, če je le takšna, da je izvedljiva. Zvečer se nam bodo že pokazale realne možnosti in na življenje bomo gledali bolj stvarno. Dan lahko zaznamujejo izjemni dosežki posameznikov, ki gredo čez meje splošno sprejetega in znanega. Sicer pa se moramo varovati, da ne precenimo svojih moči in pazimo, da ne bi kdo manipuliral z nami.

Noč na torek bo dokaj umirjena. Luna nas bo uspavala in nam morda prinesla prijetne sanje. Dober spanec nas bo okrepil za težaven dan, ki se nam obeta. Dan ni primeren za nove začetke, še zlasti ne za vlaganja v nepremičnine, gradnjo, opravljanje zemeljskih del. Pojavi se lahko povečana skrb in zaskrbljenost glede imetja ali pa nas kaj s tega vidika preseneti, česar nismo pričakovali. Izogibajte se nepotrebnim nakupom. Ne dovolite, da bi skrbi vsakdanjega dne, vplivale na partnerski odnosi. Tudi z vidika iskanja pravice in resnice ni ugoden dan. Ponoči so lahko večje blokade v prometu.

V sredo bo prijetneje. Zjutraj bomo imeli veliko energijo, da se spopademo s službenimi obveznostmi. Moč energije boste občutili vsi tisti, ki se boste odpravili na jutranjo rekreacijo. Čez dan bomo nato uspešno krmarili med obveznostmi, ugodno bo za urejanje papirjev in zaključevanje nalog. Do sredine popoldneva izkoristite čas za nakupe materiala za gradnjo ali obnovo ter za stvari, ki bodo še dolgo služile namenu. Čez dan ne smemo biti preveč popustljivi in si ne zidajmo gradov v oblakih, sicer bomo še kako razočarani. Nato bo Luna v praznem teku. Do večera bomo še resnobni in razmišljujoči. Pazljivo v komunikaciji in v prometu.

V četrtek bo dan za zaljubljene. Morda kdo sreča zelo prijetno osebo. Vendar si ne delajmo prevelikih načrtov, saj bodo delovale tudi energije, zaradi katerih ne bomo imeli jasnega pogleda ali pa nam bo resnica prikrita. Na splošno pa bodo delovale prijetne energije, zaradi katerih bo čutiti veselje v zraku. Če želite koga presenetiti ali če ima kdo rojstni dan, pripravite mu veselje. V popoldanskem času bo prijetno za druženja in praznovanja. Če boste zaposleni s kakšnim opravilom ali ustvarjanjem, morda dobite zanimivo in nenavadno idejo ali pa se vam končno posveti, kako rešiti problem.

V petek nam ne bo namenjeno, da bi uspešno uredili zadeve, ki se tičejo pravnih, uradnih in finančnih zadev. Občutili bomo več ovir pri uresničevanju naših želja. Zato bo bolje, da počakamo na boljši čas. Planet Merkur bo prestopil v znamenje Strelca. Naša druženja s prijatelji bodo potekala v bolj filozofskem klepetu. Lahko pa se poglobimo v kakšno potopisno knjigo in pogledamo dokumentarec o oddaljenih krajih. Kadar je Merkur v Strelcu nas začno zanimati stvari, ki so bolj oddaljene, tako v stvarnem svetu kot v duhovnem in filozofskem smislu. Dobimo željo pa razširjanju obzorij in poglabljanju našega znanja.

V soboto se bomo težko sprostili. Prevladovale bodo težje energije, ki se lahko pokažejo zlasti v odnosih, ljubezenskih, prijateljskih, poslovnih. Težko se bomo usklajevali in našli skupni jezik. Pa tudi v globalnem smislu ne bo enostavno. Zato bo bolje, če se poskusimo sprostiti z umirjenimi dejavnostmi in poskusimo odmisliti skrbi. Ustvarjajmo praznično dekoracijo in se veselimo prihajajočega meseca. Meditirajmo, ustvarjajmo in poslušajmo dobro glasbo.

Nedelja bo še imela nekaj pridiha prejšnjega dne, vendar se bodo energije počasi umirjale. Dan bo prijeten, če bomo le dovolili vstopiti nekaj pravljičnosti v naš vsakdan. Uživajte v ustvarjanju in odkrivanju pravljic z otroki. Zvečer bomo morda obujali spomine in občutili nekaj nostalgije za preteklimi časi, ko smo bili tako zelo zadovoljni z drobnimi pozornostmi.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.