Horoskop: Kaj prinaša nov teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 28.7.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša nov teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj prinaša nov teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ponedeljek:
Dobro počutje za: Leve, Ovne in Strelce
Srednje dobro za: Dvojčke in Tehtnice
Manj ugodno za: Vodnarje, Bike in Škorpijone

Torek, sreda in četrtek do večera:
Dobro počutje za: Device, Bike in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Škorpijone
Manj ugodno za: Ribe, Dvojčke in Strelce

Četrtek zvečer, petek in sobota:
Dobro počutje za: Tehtnice, Dvojčke in Vodnarje
Srednje dobro za: Leve in Strelce
Manj ugodno za: Ovne, Rake in Kozoroge

Nedelja:
Dobro počutje za: Škorpijone, Rake in Ribe
Srednje dobro za: Device in Kozoroge
Manj ugodno za: Bike, Leve in Vodnarje

Z Luno v ognjenem Levu bomo ponedeljek pričeli zagnano in polni elana. Pričel se je nov lunin ciklus in rastoča Luna nas spodbuja k uresničevanju novih idej. V tem mesecu so naše želje in načrti morda povezani z osebnim izpopolnjevanjem, predstavitvijo našega dela ali posla širšemu krogu, z ustvarjalnostjo in umetniškim izražanjem. Prireditev in razstav, ki si jih bomo lahko ogledali v tem mesecu, ne bo manjkalo. Sicer pa v ponedeljek ne pričakujte, kakšnih pomembnejših odločitev, saj Luna teče v prazno*. Zjutraj se bo tvoril neharmoničen aspekt med planetoma Venero in Plutonom, ki ga bodo bolj občutili tisti, ki imajo Venero med osebnimi planeti. Negativen vpliv se lahko izrazi v napadih ljubosumja, maščevalnosti, obvladovanja in pretiranega nadzorovanja partnerja, razočaranja v ljubezni ali prijateljstvu. Na splošno pa je vpliv zahteven za ženske, še zlasti mlajše. Lahko se izrazi tudi v obliki nasilja. Zato bodite previdni.

V torek zjutraj bo Luna prestopila v znamenje Device. Ugodno za delo, ki zahteva natančnost, red in disciplino. V jutranjem času nam bo delo šlo hitro od rok. Če smo doma, izkoristimo dan za pospravljanje, sortiranje, urejanje dokumentov ali pa za brisanje prahu. Verjetno nam kdaj ostanejo kakšni nepospravljeni kotički in predali, ki se jih s težavo lotimo. Ta dan bo kot naročen za tovrstna opravila. Poskrbimo tudi za naše hišne ljubljenčke, ki nam bodo zelo hvaležni za urejeno, prenovljeno ali pa morda novo opremo. Večer bo z vidika počutja in naših čustev zahtevnejši. Vpliv se lahko izrazi v obliki brezvoljnosti, malodušja, nezanesljivosti in pretirane občutljivosti na dogajanje okoli nas.

V sredo se bomo lotili dela skrbno in natančno. Dan je ugoden za nove začetke in zastavljanje novih projektov tako doma, kot v službi. Dopoldan bo prijeten. Primeren za nakupe gospodinjskih in drugih delovnih pripomočkov, okrasja za dom, pa tudi za modne nakupe. Do zgodnjega popoldneva izkoristite čas, če morate urediti poslovne in uradne dokumente. Vodil nas bo občutek dolžnosti in skrbnosti, zato lahko marsikaj opravimo in zaključimo.

Tudi četrtek bo uspešen delaven dan. Doma in na delovnem mestu bo živahno, družabno in zgovorno. Do popoldneva je čas ugoden za skupinska dela, izmenjavo mnenj in novih idej. Pa tudi za urejanje poslovnih in uradnih dokumentov. Zvečer bo Luna prestopila v znamenje Tehtnice in zaključimo dan v prijetni družbi.

Petkovo jutro je lahko za predstavnike, ki imajo med osebnimi planeti Venero, stresno. Venera in Uran bosta tvorila neharmoničen aspekt, ki lahko prinese razočaranja in nenaden preobrat. V odločitvah delujte premišljeno in nikar ne tvegajte, saj se ne bo dobro obneslo. Na splošno se lahko vpliv izrazi na področju ljubezni, prijateljstva in financ. Vendar bodo te težavne energije popustile do opoldneva, ko bo Venera tvorila harmoničen aspekt s Saturnom. Vpliv spodbuja k poglabljanju in utrjevanju ljubezenskih in prijateljskih zvez. Morda nam pride nasproti prijatelj, ki ga že dolgo nismo videli. Primerno tudi za modne nakupe ali nakupe opreme za dom. Stvar, ki jo bomo kupili ob tem ugodnem času, nam bo še dolgo služila. Proti poznemu popoldnevu bodo naša čustva, ki jih gojimo do drugih, malo na preizkušnji. V odnosih ne bo teklo vse kot bi si želeli.

Konec tedna bo z vidika energij manj sproščujoč, kot bi si želeli. Že v noči na soboto bodo prevladovale stresne energije. To bodo občutili predvsem tisti, ki imajo planet Mars med osebnimi planeti. Planet Mars bo tvoril neharmoničen z Jupitrom, kar lahko povzroči nezmernost na področju financ, neupoštevanje zakonov in moralnih načel. Ne uresničujte svojih hotenj in želja za vsako ceno. Previdno, da ne pridete navzkriž z napisanimi pravili in zakoni. Luna bo vse od zgodnjega jutra tekla v prazno*. Popoldan in zvečer pa bo na splošno čutiti vse več optimizma, dobre volje, želje po zabavi in uveljavljanju. Večer izkoristite v dobri družbi. Če se boste ponoči vračali iz zabav, previdno na cesti. Nikar naj se vam ne mudi in ne precenjujte svojih zmožnosti.

V nedeljo bo Luna že potovala po znamenju Škorpijona. Zato bodo naša čustva intenzivna, vendar zaradi težavnejših vplivov lahko tudi neizprosna. Boljše počutje in čustvena umirjenost se nam obetata proti večeru. Še posebej bodite pozorni na tiste, za katere veste, da so čustveno bolj občutljiv. Dan ni primeren za zbrano delo, za dogovarjanja in sklepanje kompromisov.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.