Horoskop: Kaj prinaša ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 2.2.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj bo prinesel nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj bo prinesel nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Luna v znamenju Raka – ponedeljek do 18:41
Dobro počutje za: Rake, Škorpijone in Ribe
Srednje dobro za: Bike in Device
Manj ugodno: Kozoroge, Ovne in Tehtnice

Luna v znamenju Leva – ponedeljek od 18:41 do četrtka 6:46
Polna Luna v sredo ob 0:09.
Dobro počutje za: Leve, Ovne in Strelce
Srednje dobro za: Dvojčke in Tehtnice
Manj ugodno za: Vodnarje, Bike in Škorpijone

Luna v znamenju Device – četrtek od 6:46 do sobote 19:44
Dobro počutje za: Device, Bike in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Škorpijone
Manj ugodno za: Ribe, Dvojčke in trelce

Luna v znamenju Tehtnice – od sobote 19:44 in v nedeljo
Dobro počutje za: Tehtnice, Dvojčke in Vodnarje
Srednje dobro za: Leve in Strelce
Manj ugodno: Ovne, Rake in Kozoroge

Prva polovica tedna bo zaznamovala polna Luna, ki nastopi v sredo ponoči. Če smo konec tedna namenili druženju z ožjo ali širšo družino, bomo v ponedeljek dopoldan še z mislimi pri njih. Morda nam bo žal, da je konec tedna hitro minil. Bomo pa čez dan čutili prijetno vznemirjenost. Proti večeru bodo energije narasle in če smo še prejšnje dni bolj mislili na druge in jih skušali čim bolj razvajati, bomo zdaj postavili na prvo mesto svoje želje in potrebe. Zvečer si privoščite čas zase. Počnite stvari, ob katerih se počutite dobro in ki vam vlivajo samozavest. Če boste morali potegniti delo pozno noč, boste pri tem uspešni. Čas je za kreativnost in oblikovanje novih stvaritev.

V torek zjutraj bodite previdni. Čas ni primeren za to, da bi trmasto vztrajali pri svojem. Če bomo gledali le nase, bomo izzvali prepir in drugi ne bodo imeli najboljšega mnenja o nas. Lahko pa imamo sami občutek, da so vsi pozabili na nas in da gledajo le nase, kar nam prav tako ne bo všeč. Na cesti bodite potrpežljivi, saj nas polna Luna, ki bo nastopila v noči na sredo, lahko pretirano vznemirja in vpliva na to, da prehitro odreagiramo. Proti večeru nam bo prijetno v družbi, lahko nas kaj preseneti ali pa si bomo želeli spremembe in novosti.

V sredo ponoči nastopi polna Luna, zato ima lahko kdo težave s spanjem. Jutro bo prijetno. Med ljudmi bo več pozitivne energije, zaupanja v lastne sposobnosti in radi bomo pokazali svojo vrednost. Luna bo od jutra ves dan v praznem teku*. Popoldan, ko bo Luna že pričela pojenjati, pojdite na kakšno prireditev, predstavo ali razstavo, se posvetite športnim aktivnostim ali pa namenite proste trenutke ustvarjanju in urejanju kakšne zbirke, ki vas čaka neurejena že lep čas.

V četrtek nas bo vodil občutek dolžnosti in odgovornosti. Če smo še prejšnje dni misli bolj nase, bomo sedaj bolj ustrežljivi in naše vodilo bo, da smo čim bolj koristni. Kar nam bo v korist zlasti na delovnem mestu ali pa doma pri hišnih opravilih. Dopoldan bo primeren za organizacijo in delanje popravkov ter za zaključevanje nedokončanih obveznosti. Popoldan bodo energije manj prijazne. Lahko naletimo na kritiko ali pa bomo sami preveč pikolovski do drugih. Zvečer se lahko kdo počuti izgubljenega in negotovega. Zaposlite se in energije bodo minile.

V petek dobro premislimo kakšne so naše zmožnosti, preden opravimo nakup. Prehitro nas lahko zanese. V jutranjem času se nam lahko kdo preveč zasmili in izkoristi našo dobroto. Dopoldan bo ugoden za kakšna popravila in ponovno odkritje uporabe že rabljenih stvari. Doma pobrskajte po predelih in sortirajte, kar je za stran in kar še lahko uporabite. Zvečer se poskusite izogniti prepirom in hudim kritikam. Ne prenaglite se v svojih dejanjih, da vam kasneje ne bo žal.

Luna bo v soboto vse do večera v praznem teku*. Dan lahko izkoristimo za domača opravila, ki zahtevajo večjo mero natančnosti in potrpežljivosti. Kot je pospravljanjem predalov, podstrešja, brisanje prahu, urejanje skritih kotičkov, sortiranje drobnarij, itd. Dan ni ugoden za nove začetke in načrtovanje novih projektov. Raje opravite tisto, kar vas »čaka« ali kar je že rutina. Vrtičkarji že nestrpno pogledujejo na vrt in sadovnjak, zato lahko dan izkoristite za pripravljanje in pregled svoje vrtne utice. Čas bo že, da se lotimo notranjih setev, priprave načrtov gredic in delanje seznama, kaj vse potrebujemo za novo sezono. Dan bo spodbujal tudi k temu, da se malo zamislimo nad svojo skrbjo za zdravje. Lahko pa dan izkoristite za masažo in kopanje v bazenu. Naredite nekaj za svoje telo, hvaležno vam bo.

V nedeljo nas bo Luna spodbujala, da bomo iskali ravnovesje in lepoto v vsem kar bomo počeli. Tudi k listanju literature, zato lahko ponovno odkrijemo kakšno dobro Prešernovo pesem. Vezani boste čutili, da vas povezujejo globoka čustva, drugim pa se tovrstna intenzivna čustva lahko porodijo ob stvareh, ki jih imate radi in jih počnete s strastjo. Večer bo bolj stresen in precej se boste morali truditi, da ohranite dobre odnose. Spremljala nas bo tudi neodločnost in oklevanje. Zvečer nikar ne prevzemajte bremena odločitev, saj čas ni ugoden za sodelovanje in spremembe.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.