Lunin horoskop: Kaj prinaša teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 9.11.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša novi teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj prinaša novi teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Kaj je priporočljivo početi v času, ko Luna prehaja posamezna astrološka znamenja

Luna upada v znamenju Tehtnice – ponedeljek in torek do 5:02.
Čas za: vzpostavljanje harmonije in ravnovesja, usklajevanje, sodelovanje, pogovore, druženje, ohranjanje dobrih odnosov, krepitev prijateljstva, iskanje pravice, dajanje pohval in komplimentov, umetnost, ustvarjalne dejavnosti, polepšanje in opremljanje stanovanja, nego cvetja in cvetličnih gred, modo, kozmetiko, negovanje telesa in duha, romantiko, druženje v dvoje, ples

Luna v znamenju Škorpijona – torek od 5:03, sreda in četrtek do 16:14.
V sredo ob 18:48 se dovrši mlaj.
Čas za: intenzivno sproščanje, jogo in meditacijo, izpoved močnih in globokih čustev, strastno ljubezen, vztrajnost in odločnost, urejanje finančnih zadev, obisk zdravnika in terapevta, revitalizacijo telesa in duha, masaže, kopeli, obisk kozmetičarke, čiščenje in pospravljanje, sajenje rastlin

Luna raste v znamenju Strelca – četrtek od 16:15, petek, sobota in nedelja do 1:21.
Čas za: načrtovanje in planiranje izletov in potovanj, piknik, odhod na dopust, izobraževanje, obisk seminarjev in tečajev ter potopisnih predavanj, kino, obisk muzeja, načrtovanje prihodnosti, urejanje pravnih zadev, reševanje sporov, pripravo marmelad ter vkuhavanje sadja in zelenjave, šport v naravi

Luna raste v znamenju Kozoroga – nedelja od 1:22.
Čas za: opravila, ki zahtevajo disciplino in osredotočenost, vzpostavljanje reda, gradnjo, ukvarjanje z nepremičninami, hišna opravila in popravila, nove poslovne in službene projekte, utrjevanje poslovnih odnosov, sklepanje pogodb, urejanje uradnih in finančnih zadev, negovanje kože in telesa, izdelavo kozmetičnih pripravkov, obisk hribov in gora

Vse do 20. novembra, verjetno še kakšen dan čez, bo precej težavno in stresno obdobje. Povečana je možnost nesreč, na kriznih območjih se bodo nesoglasja poglabljala. Narava bo nemirna in odzivala se bo burno. Kateri so ti dnevi, vas bom sproti obveščala.

Noč na ponedeljek bo nemirna, morda bo kdo težje zatisnil oči. Zbudili se bomo v dan, ko bo luna tekla v prazno*, zato v službi in doma raje postorite opravila, ki so rutinska in vam ne vzamejo preveč napora. V trgovine se ne odpravljajte z nekim namenom, razen za vsakodnevno špecerijo. Kaj lahko se zgodi, da bo kakšno damo zamikalo, da bi si kupila čevlje, oblačilo ali nakit, saj je luna vendar le v Tehtnici, ko sta nam moda in urejenost še kako pomembni. Če vas že zamika, pojdite v trgovino na slepo. Brez, da bi iskali točno določeno stvar. Tako lahko kaj lušnega nepričakovano najdete. Ta dan ustvarjajte in kreirajte iz čistega užitka.

V torek bomo že bolj čutili sredin mlaj. Energija nam bo pojenjala. Bodimo zbrani in pazljivi pri vsem kar počnemo. Sicer pa bo dan naklonjen učenjakom in raziskovalcem. Objavljenih bo več znanstvenih in poljudnoznanstvenih člankov. Tudi željni bomo več tovrstnih informacij ali pa bodo same od sebe prišle do nas. Verjetno se bomo več srečevali z informacijami o nafti in njenem trgu ter rudah in drugih globokih zemeljskih zadevah. Če morate koga prepričati v kakšno zadevo ali zaključiti raziskavo s predstavitvijo, je ta dan temu zelo naklonjen. Še posebej, če se gre za finančne trge in vlaganja. Dan je naklonjen tudi temu, da začnete s kakšno terapijo, morda zdravljenjem ali s postom. Zvečer se po napornem dnevu spočite na kakšni masaži, pojdite na plavanje, si naredite kopel ali se prepustite miru ob glasbi, dobrem filmu ali knjigi. Pred mlajem je še kako pomembno, da najdemo notranje ravnovesje in prisluhnemo našim potrebam.

Tudi v sredo se lahko še nadejamo podobnih energij kot prejšnji dan. Vendar bodo ta dan močneje delovali negativni vplivi, zaradi aktivacije letošnjega marčevskega mrka, kar lahko povzroči več nesreč, trenj in nesoglasji. Na individualni ravni bodite v teh dneh pozorni, če imate na zadnji stopinji Rib, Device, Dvojčka ali Strelca osebni planet ali pomembno astrološko točko. Sicer pa izkoristite pozitivne vplive in moč mlaja za čiščenje, pospravljanje, delanje prostora za nove stvari. Razmislimo o naši ekološki naravnanosti in o skrbi za naš planet. Tudi v psihološkem smislu je pomembno, da se znebimo vzorcev mišljenja in ravnanja, ki nas omejujejo in nam jemljejo energijo. Če imate kakršnokoli krizo ali težavo, poiščite pomoč in se lotite razreševanja težav. Ta dan je ugoden tudi, da začnete s hujšanjem ali postenjem, v kolikor si tega želite ali je zaradi zdravja pomembno. Ugoden dan za meditacijo, jogo in kolektivno usmerjane pozitivnih energij v vesolje.

V četrtek dopoldan bomo ob rastoči luni imeli več energije in delovne vneme. Čeprav bomo še vedno bolj vase zaprti. Marsikdo bo priden kor mravljica. Popoldan bo luna v bolj odprtem in optimističnem Strelcu. Če smo še prejšnje dni, gledali na stvari nezaupljivo in črnogledo, bomo zdaj bolj rožnate volje. Dovolili si bomo načrtovati prihodnost in morda sklenili trdno zavezo ali zvezo. Ugotovili bomo prednost starih, poznanih in preverjenih zadev. Pomoč in dober nasvet lahko prejmemo od starejših in bolj izkušenih. Dan ima lahko pridih nostalgije.

V petek bo prevladovalo romantično vzdušje in prijetno nam bo v družbi starih prijateljev. Sklepala se bodo trdna prijateljstva in ljubezenske zveze, ki bodo temeljile na zvestobi. Kar si je namenjeno in je bilo prekinjeno, bo našlo novo skupno pot. Oblačila, ki jih bomo kupili ta dan, nam bodo trajno služila. Zato je še posebej ugodno za nakup oblačil, ki niso poceni in bi jih radi nosili več sezon. Popoldan in večer sta ugodna tudi za pomembne dogovore, ki so v povezavi s prihodnostjo, pravo formalnimi zadevami in finančnimi načrti. Sestanki bodo sklepčni in uspešni.

Čez vikend lahko v globalnem smislu zopet pričakujemo več težav, v katere bodo vpletene skupine ljudi, kar je lahko povezano tudi z zdravjem. Večja je verjetnost množičnih obolenj in širjenja bolezni.
Ker bo v soboto luna tekla v prazno*, se odpravite na kakšen izlet v neznano. Možno pa je, da pride do trenj med žensko in moško energijo, med sanjami in resničnostjo, med željami in realnimi možnostmi. Prepustimo se toku in se ne obremenjujmo, ker ne bomo imeli veliko možnosti, da bi kaj konkretno razrešili.

V nedeljo se bomo zbudili v bolj resnoben dan. Kljub vikendu in za večino prostemu dnevu, nam bodo misli obremenjevale odgovornosti in zahteve vsakdanjega dne. Do zgodnjega popoldneva, prisluhnimo našemu notranjemu glasu, morda rešimo kakšno težavo s pomočjo intuicije ali pa bomo le uzrli, da zmoremo in da ni razloga, da bi se obremenjevali. Popoldan smo lahko nezadovoljni ali pa nikakor ne bomo našli razloga za veselje.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella in je soustanoviteljica društva Astro klub Luna, ki se zavzema za ozaveščanje širše javnosti o astrologiji kot uporabni vedi v vsakdanjem življenju. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Urška Kozmus, DAstrolAS
Astro klub LUNA
www.facebook.com/AstroKlubLUNA

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.