RESNIČNA ZGODBA: "Spoznala sva se preko spleta." (2/2 strani)

Poročen nisem bil nikoli, imel sem nekaj resnih zvez, pa se je končalo. Tiste prave ni bilo. Ali pa sem jaz potreboval več časa, da sem se spremenil in začel na življenje gledati drugače.
(Foto: Freepik.com)
(Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Njegova zgodba
Nikoli nisem verjel v zmenek preko spleta. A naneslo je tako. K sreči!

Poročen nisem bil nikoli, imel sem nekaj resnih zvez, pa se je končalo. Tiste prave ni bilo. Ali pa sem jaz potreboval več časa, da sem se spremenil in začel na življenje gledati drugače. Morda sem bil v zvezi res preveč zahteven, morda se nisem znal prilagajati.

Prijateljem sem šel na živce. Spet sem bil samski in obupan. Nekdo je predlagal, da poiščem zmenek preko spleta. Upiral sem se, pregovorili so me. Pa naj bo, sem si mislil. Izgubiti nimam ničesar. Če mi ne bo všeč, se lahko obrnem in grem.

Tatjana je bila prva s katero sem navezal stik. Niti sanjalo se mi ni, da je tudi zadnja. Da bom kar takoj našel tisto, ki sem jo iskal.

Nekaj je bilo na njej, na njenih besedah. Bila je odkrita, prijazna, optimistična. Imela je želje, sanje, strahove. Ni želela biti sama, to mi je takoj povedala.

Že takoj, ko sem jo prvič zagledal, mi je bila všeč. Zelo všeč. Prav težko sem se zadrževal, da je nisem kar poljubil. A bal sem se, da bi jo tako prestrašil, povedala mi je za prejšnje zmenke in da je že skoraj obupala. Ni enostavno najti sorodno dušo, toda, če se potrudiš, imaš možnosti za uspeh.

Spominjam se najinega prvega poljuba. V njenih očeh sem prebral, da je že skrajni čas, da naredim korak naprej. Gledala me je v oči, prijel sem jo za roko in jo poljubil. Padal je sneg, vse je bilo belo, naju pa ni zeblo. Stala sva na pločniku in se poljubljala kot dva najstnika.

Danes sva skupaj že deseto leto. Čudovito obdobje sva že preživela, pred nama pa je še toliko lepega. Še vedno sva zaljubljena, še vedno nisva sita drug drugega, še vedno se pogrešava, če nisva skupaj.

Že sama misel, koliko osamljenih ljudi ta trenutek sedi za računalnikom, je žalostna. Ni potrebno veliko, da najdeš prijatelja, partnerja, nekoga, ki posluša, nekoga, s katerim greš lahko na izlet ali na čaj. Splet ponuja tudi prijateljstvo in ljubezen. Zbližuje enako misleče, povečuje število prijateljev in boža ranjena srca. Vredno je poskusiti, sta zaključila s svojo pripovedjo Tatjana in Darko. Z roko v roki.

< Nazaj na začetek članka
Stran: 1 2

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.