Test osebnosti: Katera oblika vas najbolj privlači?

Moj čas > Moje minutke | piše: Kristina D. Zalar | 17.3.2023
Naredite hitri test osebnosti in ugotovite, kdo ste! Dobro poglejte fotografijo in izberite eno od oblik. Ta vam bo razkrila, kakšna je vaša osebnost.
Katera oblika vas najbolj privlači? (foto: www.atma.hr)
Katera oblika vas najbolj privlači? (foto: www.atma.hr)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Če ste izbrali prvo obliko, pomeni, da ste brezskrbni, razigrani in veseli. Radi imate svobodo in spontano življenje. poskušate živeti po načelu, da se samo enkrat živi. Ste zelo radovedni in vedno odprti za nove stvari. Nič ni hujšega za vas, kot to, da se počutite omejeni. Radi imate presenečenja. Ljudje se na vas ne morejo zanesti, toda vseeno so radi v vaši bližini, saj z vami ni nikoli dolgčas.

Če ste izbrali drugo obliko, pomeni, da ste neodvisni, nekonvencionalni in nespontani. Zahtevate svobodno in nevezano življenje, sami radi odločate o svojih poteh. Ste umetniški, svoje znanje kažete v službi in v prostem času. Ker imate zelo radi svobodo, lahko naredite ravno nasprotno od tistega, kar se od vas pričakuje. Ste individualist, živite tako, kot vam paše in ne, kot naj bi bilo.

Če ste izbrali tretjo obliko, pomeni, da ste introspektivni, občutljivi in se hitro odzovete. Spadate med tisto manjšino ljudi, ki se raje ukvarja s sabo in s svojo okolico in ne z drugimi. Ne marate površnosti, raje ste sami, kot da bi trpeli v nekem plitkem pogovoru. V vsemu iščete globlji smisel. Vaši odnosi s prijatelji so zelo močni, kar vam daje notranji mir in harmonijo. Ne moti vas, če ste dlje časa sami, redko se dolgočasite.

Če ste izbrali četrto obliko, pomeni, da ste prizemljeni, uravnoteženi in usklajeni. Radi imate naravo, radi imate enostavne stvari. Ljudje vas občudujejo, saj stojite trdno na tleh in na vas se lahko vedno zanesejo. Svojim bližnjim nudite občutek varnosti. Ljudje vas vidijo kot zelo toplo osebo, ki je polna razumevanja za druge. Ne marate novosti, raje imate udobje.

Če ste izbrali peto obliko, pomeni, da ste strokovni, samozavestni in pragmatični. Prevzemate odgovornost za svoje življenje. težave rešujete hitro, praktično in enostavno. Imate realen pogled na življenje. ste zelo odgovorni, tudi v službi, in ljudje vedo, da se lahko na vas vedno zanesejo. S svojim delom nikoli niste povsem zadovoljni, vedno menite, da bi lahko naredili še bolje.

Če ste izbrali šesto obliko, pomeni, da ste mirni, diskretni in neagresivni. Z vami je vse lahko, ste zaupanja vredni. Brez težav pridobivate prijatelje, istočasno pa tudi uživate v svoji zasebnosti in neodvisnosti. Občasno se radi umaknete od vsega in v miru razmišljate o smislu življenja. Potrebujete veliko prostora, radi pobegnete v naravo, vseeno pa niste samotarski. Imate notranji mir, cenite življenje in to, kar vam ponuja.

Če ste izbrali sedmo obliko, pomeni, da ste analitični,zanesljivi in samozavestni. Imate izreden smisel za kakovost. Vidite tisto, česar drugi ne in vedno to nadgradite. Kultura in umetnost imata posebno mesto v vašem življenju. vaš osebni stil je eleganten in ekskluziven, ste vedno v koraku z modo. Ste zelo kulturna oseba, enako pričakujete tudi od svojih prijateljev.

Če ste izbrali osmo obliko, pomeni, da ste romantični, radi sanjate in ste zelo emocionalni. Ste zelo občutljiva oseba, čustva pri vas igrajo veliko vlogo. Verjamete, da je v življenju zelo pomembno imeti tudi sanje. Ne marate ljudi, ki ne marajo romantike in ki so realisti. Ne dopuščate drugim, da bi omejevali vaše razpoloženje in vaša čustva.

Če ste izbrali deveto obliko, pomeni, da ste dinamični, aktivni in ekstrovertirani. Pripravljeni ste sprejeti določena tveganja v zameno za zanimivo in raznoliko delo. Ne marate rutine. Najraje imate aktivno vlogo v vsemu, kar se dogaja okrog vas. Ste zelo iniciativna oseba.

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...

Recept za najboljšo pastirsko pito

Pastirska pita!Ste že kdaj poskusili pristno pastirsko ...

BALDRIJAN: zmanjšuje tesnobo, pomirja, lajša bolečine, deluje proti nespečnosti...

Baldrijan (znanstveno Valeriana officinalis), se zaradi...

TELOVADIMO: Vaje za mobilnost in gibljivost (VIDEO)

Dandanes se srečujemo z vse večjo problematiko omejene ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.