Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe Uredništvo/ Filantropija | 4.4.2024
Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organizira vseslovensko prostovoljsko akcijo Dan za spremembe, ki je nastala z namenom spodbujanja državljanov k aktivnemu odzivu na potrebe svoje skupnosti in ustvarjanju priložnosti, da se čisto vsak lahko preizkusi v vlogi prostovoljke ali prostovoljca.  

Center Iris z novimi učnimi pripomočki za slepe in slabovidne otroke ter otroke z avtizmom

Center Iris z novimi učnimi pripomočki za slepe in slabovidne otroke ter otroke z avtizmom P.R. | 25.1.2024
Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne (Center IRIS) je danes prejel Lidlovo tradicionalno donacijo Deluxe; slednjo podjetje vsako leto nameni otrokom in mladostnikom, ki potrebujejo pomoč in podporo pri zdravljenju ali razvoju.  

Miloš je v ZDA prvič prejel gensko zdravilo in zanj so v Društvu Viljem Julijan zbrali 125.000€

Miloš je v ZDA prvič prejel gensko zdravilo in zanj so v Društvu Viljem Julijan zbrali 125.000€ uredništvo | 8.1.2024
Iz Društva Viljem Julijan sporočajo, da je 4-letni Miloš v ZDA sedaj prejel prvi odmerek revolucionarnega novega genskega zdravila, obenem pa so v društvu zanj v predbožični zbiralni akciji zbrali kar 125.047€ donacij. Miloš je eden prvih otrok iz Evrope, ki je prejel to novo zdravljenje za zelo hudo redko genetsko bolezen kože, ki je bila do sedaj povsem neozdravljiva.  

Vrhniška dobrodelna akcija Čokolada za poštarja

 Vrhniška dobrodelna akcija Čokolada za poštarja Uredništvo | 22.12.2023
December je mesec obdarovanj in v vrhniškem zavodu Zlati UP so letos prišli na idejo, da bi obdarili poštarje, ki za nas v kakršnihkoli vremenskih razmerah, naj bo to mraz, sneg, dež ali vročina, nosijo pisma in pakete.  

Telekom Slovenije pri sanaciji poplav pomaga z donacijo 250.000 evrov

Telekom Slovenije pri sanaciji poplav pomaga z donacijo 250.000 evrov Uredništvo/Telekom | 14.9.2023
Dober mesec po katastrofalnih poplavah Telekom Slovenije donacije v skupni višini 250.000 evrov namenja za pomoč družinam in posameznikom, ki so jih poplave najbolj prizadele, in 20 prostovoljnim gasilskim društvom, s katerimi je ob poplavah najtesneje sodeloval na terenu.  

To nedeljo Marcelova tržnica za podporo neozdravljivo bolnim otrokom

To nedeljo Marcelova tržnica za podporo neozdravljivo bolnim otrokom Uredništvo/ Marcelova tržnica | 23.8.2023
V nedeljo, 27. avgusta, se bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani med 10. in 20. uro odvijala Marcelova tržnica, dobrodelni dogodek zbiranja sredstev za podporo neozdravljivo bolnim otrokom in njihovim družinam, ki jih oskrbuje Tim za paliativno oskrbo otrok Pediatrične klinike v Ljubljani.  

POPLAVA VODE, A TUDI POPLAVA SOLIDARNOSTI

POPLAVA VODE, A TUDI POPLAVA SOLIDARNOSTI Filantropija Slovenija | 17.8.2023
Sporočamo, da je v zadnjih nekaj dneh pripravljenost pomagati prizadetim v poplavah preko obrazca Slovenske filantropije izrazilo 2.566 prostovoljcev. Izvedli smo že 35 prostovoljskih akcij na terenu, v katerih je bilo udeleženih kar 1.141 prostovoljcev! Iz srca hvala vsem, ki ste pomagali na kakršenkoli način.  

Za prizadete v poplavah so rotarijci zbrali že več kot 155.000 evrov. Darujete lahko še vedno

Za prizadete v poplavah so rotarijci zbrali že več kot 155.000 evrov. Darujete lahko še vedno Rotary Distrikt Slovenija | 16.8.2023
Humanitarna organizacija Rotary Distrikt Slovenije in Severne Makedonije je za prizadete v poplavah organizirala akcijo zbiranja sredstev, ki bodo v celoti namenjena oskrbi najbolj ogroženih skupin prebivalstva, obnovi uničenih domov in infrastrukture ter nudenju psihosocialne podpore prizadetim. Rotarijci so do danes skupno zbrali že več kot 155.000 evrov pomoči, na stisko ljudi pa so se odzvali tudi s prostovoljnim delom na terenu.  
Prejšna stran
1
2
3
Naslednja stran
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.