Apokrifni transurfing 2

Moj čas > Knjige | piše: Uredništvo | 20.10.2016
V knjigi Apokrifni transurfing 2: osvobajamo dojemanje boste izvedeli, katere so pomanjkljivosti splošno sprejetih stereotipov in kako se jih znebimo. Kakovost življenja se povsem spremeni, če spremenimo le eno njegovo sestavino – hrano.
Apokrifni transurfing 2 (založba Primus)
Apokrifni transurfing 2 (založba Primus)
Apokrifni transurfing 2 (založba Primus)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
To je resnično temeljna, izhodiščna točka, kajti od tistega, kar neposredno vstopa v človeka, je odvisno skoraj vse drugo. S tem ne mislimo diet, biološko aktivnih dodatkov in drugih sodobnih prehranskih modnih muh, temveč v temeljih drugačno prehranjevanje.
---
V novi seriji o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, nam ruski fizik Vadim Zeland predstavlja elementarne zadeve, brez katerih se ni mogoče premakniti naprej in osvoboditi. Najprej je nujno dobesedno fizično očistiti zavest in dojemanje ter se znebiti miselnih šablon, ki nam jih vsiljuje socialno okolje. Zdravo telo je namreč osnovni pogoj za jasno zavest in učinkovit transurfing.

V drugem delu Apokrifnega transurfinga odgovarja na številna vprašanja bralcev o živi hrani, postopnem prehodu na nov sistem prehranjevanja in osnovnih principih stopnjevanja energije. Razkriva učinkovite tehnike za uresničevanje namere in opuščanje slabih navad, energijske vaje, zdravilno delovanje rastlin in sistemske recepte, ki prinašajo organizmu vse tiste snovi, brez katerih ne more normalno delovati, ki jih potrebuje vsak dan in jih ni mogoče zamenjati.

Še več najdete tukaj.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Sedem knjižnih uspešnic, ki vas bodo navdihnile v drugi polovici življenja

Med branjem knjig se zgodi nekaj čarobnega: umirimo se,...

1. december: dan, ko oskrba postane pravica – a sistem še ni pripravljen

Slovenija vstopa v novo obdobje dolgotrajne oskrbe. Ref...

Iz Jožičine kuhinje: Ohrovtova enolončnica

Ohrovtova enolončnica je okusna in enostavna jesenska j...

Ko mošt vino postane, alkohol telo objame

V dnevih, ko se letošnja trgatev grozdja spremeni v vin...

Proti prehladom: 4 najmočnejši naravni antibiotiki in dokazi, zakaj delujejo

Spoznajte 4 najmočnejše naravne antibiotike, ki nam jih...

KUHALNICA: Okusen veganski namaz

Zelo rada imam mlečno zelenjavne namaze, vendar ker se ...

Kako se znebiti znojnih madežev na oblačilih?

Predstavljamo vam pet učinkovitih trikov, s katerimi se...

Prihaja 27. Slovenski festival vin!

V Cankarjev dom ponovno prihaja tradicionalen dogodek, ...

KUHALNICA: Polpeti v paradižnikovi omaki

Velikokrat se mi zgodi, da med tednom ostane nekaj star...

Neverjetno, kako zelo uporabna je citronska kislina (nasveti iz babičine beležke)

Naša ambasadorka Jožica Ostrožnik je z nami delila drag...

Iz Jožičine kuhinje: Pijana nevesta

Tokrat iz Jožičine kuhinje:Pijana nevesta. Za izdelavo ...

Gladovna stavka matere iz Novega Sada: vztrajnost, žalost in razdeljena Srbija

Dijana Hrka, mama 25-letnega Stefana, enega od 16 žrtev...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.