HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Teden začenjamo s prvim Luninim krajcem v znamenju lahkotnosti in igrivosti – pokazali se bodo prvi rezultati tega kar smo začeli z mlado Luno prejšnji torek.
Kaj bo prinesel teden? (foto: pexels.com)
Kaj bo prinesel teden? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ponedeljek, 3. aprila Luna sije v ozvezdju Dvojčkov. Sposobni bomo izražati svoja čustva, pomembna nam bo tekoča komunikacija, lahko bomo zelo zgovorni in težko bomo ohranili kakršnekoli skrivnosti, saj je Merkur – vladar Dvojčkov močan govornik in Luna s svojim nagibom po širjenju to še poveča. Prvi Lunin krajec v znamenju zraka in spreminjanja prinaša nekoliko več lahkotnosti in manj izzivov in preizkušenj kot navadno. Lahko se bomo počutili nekoliko bolj ranljivi in občutljivi, vseeno pa je tudi veselje prinašajoči, igrivi in zabavni.

Smo v času, ko Luna raste, kar pomeni da raste tudi to, kar smo začeli prejšnji torek. V času prvega Luninega krajca se soočamo z preizkušnjami v povezavi s projekti, podvigi in odnosi, ki smo jih začeli v času mlade Lune. Čas je, da pokažemo kako zelo si to želimo in, koliko smo pripravljeni vložiti v to. Zato pogumno naprej – morda je potrebno nekaj razmisliti, poiskati pot, ki ni očitna na prvi pogled – pustite se presenetiti z Dvojčkovo lahkotnostjo, rešitev je lahko zelo preprosta, odprite se za navdihe in ideje.

V torek, 4. aprila Luna vstopi v ozvezdje Raka, v svoje znamenje (saj je vladar Raka), kjer bo do četrtka. Zelo nam bodo pomembni občutki in čustva, doživljali bomo lahko globoka čustvena stanja in različne ravni občutenja. Položaj prinaša odličen spomin, saj Luna kaže na odsev. Življenje bomo dojemali na zelo lahkoten način, kar pomeni, da nam bo udobje lahko bolj pomembno kot dosežki. Zelo prijazni bomo in socialni, dostikrat se v tem času bolj povežemo z mamo, z domom. Če se uglasimo z višjimi kvalitetami, ki jih prinaša Luna, bomo lahko zelo intuitivni.

Sonce se počasi približuje Uranu na nebu, vpliv njunega srečanja že lahko čutimo, čutili ga bomo od srede, 5. aprila do petka, 21. aprila, najmočneje v petek, 14. aprila.
Kombinacija prinaša življenje polno presenečenj, ko sprememba postane način življenja - nenadne priložnosti in nenavadne življenjske okoliščine. Napreden um, originalnost in globoka potrebo po tem, da smo drugačni, da se ne prilagajamo ustaljenim vzorcem, privlačijo nas nove stvari in stvari, ki so povsem drugačne. Močna orientiranost v prihodnost. Ne bo nas strah prekoračiti omejitve, če je potrebno. Sposobnost povezovanja z super logičnimi ravnmi super uma in izjemna intuicija, sposobnost za matematiko, znanost in področje tehnologij. Kreativnost, iznajdljivost in domiselnost.

V četrtek, 6. in petek, 7. aprila bo Luna sijala poleg Severnega vozla, vozla usode. Srečanje se zgodi enkrat mesečno - kombinacija prinaša priložnost, da s pomočjo Luninih kvalitet naredimo korak naprej v smeri našega poslanstva in prihodnosti. S pomočjo predanosti, odprtosti, sprejemljivosti, nege, domišljije, senzibilnosti, … Ko naredimo vse kar je potrebno zato, da uresničimo zadane cilje, nikar ne pozabimo na prispevek in podporo, ki nam je na voljo s strani energij. Zato ne pozabimo prositi za pomoč in kar je enako pomembno, ne pozabimo se odpreti za sprejemanje!

V soboto, 8. aprila Uran vstopi v ozvezdje Ovna, kje bo sijal naslednjih 8 let.
Uran, planet ezoterike je v ozvezdju Rib, znamenju duhovnosti, v preteklih 8 letih človeštvu prinašal podporo razvoja duhovnosti, visoke ideale in skrb za celotno človeštvo. Neptun, vladar Rib je planet prostranosti in sočutja in nesebične pomoči. Kombinacija je prinašala inovativnost na ta področja, Uranovo prebujenje duhovnih vrednot in videnja. Uranov superum gre lepo skupaj z odprtostjo in senzibilnostjo Neptuna.

Od sobote dalje bo Uran sijal v ozvezdju Ovna, kar se lepo sklada z ognjeno kvaliteto znamenja. Ker je vladar Ovna planet Mars, bodo Uranove kvalitete dobile dodaten pridih ognja – hitre poteze, neodvisnost in originalnost. To lahko prinese nagnjenost k neodvisnosti, celo revolucionarne težnje, sposobnost ubiranja novih poti in reform. Poudarjena je lahko Uranova nagnjenost k hitrim spremembam smeri. Iznajdljivost, sposobnost odkrivanja novih stvari, inovativnost, uporaba novih tehnologij in naprav na do sedaj nepredvidene načine…

Merkur se bo kmalu ponovno začel gibati vzvratno – od ponedeljka, 10. aprila dalje, zato ne pozabite izkoristiti teden pred tem za vse pomembne dogovore, podpise pogodb, … in druge formalnost, kjer potrebujete veliko jasnosti in natančnosti. V času od 10. aprila do 3. maja nam namreč retrogradni Merkur lahko nekoliko ponagaja v komunikaciji in v medijih, bo pa to odličen čas za učenje, raziskovanje, študij in meditacijo.


IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/

Vabljeni tudi na individualna srečanja:

☆ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, ... Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast.

☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.