HOROSKOP: Kaj prinaša nov teden?

Teden začenjamo s hrepenenjem po ugodju. V torek in sredo na nebu poiščite Venero in Marsa, ki bosta sijala poleg Lune in začutite podporo, ki jo prinašata – sposobnost pritegniti stvari v naše življenje (Venera) in podporo za akcijo (Mars), skupaj z obema energijama smo ta teden nezaustavljivi.
Kaj prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Kaj prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek, 30. januarja je Luna tudi poleg Južnega vozla usode. Južni vozel kaže na preteklost in na pretekla življenja, včasih tudi na karmo. Skupaj z Luno nam prinaša hrepenenje po ugodju in udobju, tudi po lenarjenju. Čas je, da se zavemo, da na ta način ne bomo ničesar dosegli v življenju, čas je za prebuditev in za to, da vzamemo usodo v svoje roke. To seveda ne pomeni, da brezglavo hitimo v akcijo, ampak, da raziščemo možnost, se odpremo za pomoč in nato naredimo vse kar je potrebno, za to, da želeno tudi dosežemo.

Ta isti dan se na nebu srečata Luna in Neptun. To pomeni, da bomo energijsko lahko zelo odprti in zato dovzetni za vpliv s strani okolice, zato velja še posebna previdnost, kjer preživljamo svoj čas. To ni čas za nakupovalne centre ali druga energijsko težja okolja, kjer se hitro navzamemo vpliva s strani okolice – težko bomo jasno postavljali meje, ko jih bomo, pa bodo to hitro napačno razumeli… To je odličen dan za meditacijo, raziskovanje zavesti, iskanje navdiha, druženje s svojimi najbližjimi, za sprehode v naravi, za kakršnokoli umetniško dejavnost – dovolite, da vas energije navdahnejo k ustvarjalnosti.

Podpore je za vse dovolj – v torek, 31. januarja nam jo prinaša Venera, ki bo sijala zraven Lune. Skupaj nam prinašata obilje sladkobe v naša življenja in sposobnosti, da se odpremo za sprejemanje. To je čas za spoznavanje in razvijanje Venerine moči in vrednot. Kako priti do stvari na način, da te pridejo do nas? Ta dan se bomo tudi zelo radi lepo uredili in se počutili še posebej zapeljivi. V vaše življenje lahko vstopi oseba, ki se bo dotaknila vašega srca. Naša srca so še posebej dovzetna za šarm ter notranjo in zunanjo lepoto. V naše življenje lahko pridejo tudi stvari, ki si jih želimo, pa si nismo upali niti pomisliti, da jih lahko dobimo.
To je tudi čas, ko bomo čutili posebno bližino z energijami narave – peljite sebe in svojega notranjega otroka na raziskovanje in druženje – v svet energij narave, škratov, vil, …

V sredo, 1. februarja se podpori Venere pridruži tudi Mars, ki bo zasijal poleg Lune. Poiščite ju na nebu, ko se stemni – Mars ima nekoliko bolj rdečkast sij, kot Venera, ki sije zelo svetlo na nebu. Gre za srečanje vode in ognja, srca in trebuha, eteričnega in astralnega, ki lahko prinese nekaj nemira v naša življenja, še posebej, če ne bomo našli pravega načina izraza naše moči in volje. Nikar ne tlačite svojih občutkov, ampak poiščite najboljši način izraza – s športom, delom na vrtu, v spolnosti, v ustvarjalnih dejavnostih in projektih, ... To je obenem tudi odličen čas za zdravljenje vroče Lune, razdraženosti, nemira. Raziskovanje vzrokov za nenehno mentalno aktivnost med meditacijo, za kritičen um, ki vedno išče napake. Višek energije ta dan nikar ne izražajte v obliki nestrpnosti ali razdražljivosti in bodite potrpežljivi do okolice in tudi do sebe. Na višji ravni gre za dostop do moči volje in za sprejemanje odločitev na najvišjem nivoju, občutek nezaustavljivosti.

Do srede 1. februarja (od sobote 28. januarja) smo pod vplivom srečanja Merkurja in Plutona na nebu, kar prinaša transformacijo in rast na področje naše komunikacije. Kako se to lahko pokaže v življenju? Tako, da nas okolica ali situacije silijo v to, da izrazimo svojo moč, da postavimo jasne meje, kaj je dovoljeno in, kaj ne. To pomeni, da izrečemo stvari, takšne kot so – resnico. Nihče tega ne bo naredil namesto vas. Prej kot boste to spoznali in to zaživeli, manj kriz bo potrebnih v vašem življenju. S tem ko ozavestite notranjo potrebo po spremembi in ji sledite, naredite korak naprej. Na začetku bo morda težko, na koncu se pa boste spraševali, zakaj tega niste naredili že prej, zato pogumno naprej.

V četrtek, 2. februarja se Luna sreča z Uranom. Planet nepričakovanih prebliskov in nenadnih sprememb bo dal poseben pridih Lunini občutljivosti in čustvenosti - takoj bomo lahko začutili, ali nam je nekdo všeč ali ne. Prinese nam lahko tudi veliko izvirnosti v našo domišljijo, včasih pa tudi nemir in nervoznost. V vsakem primeru bo občutenje življenja maksimalno in ničesar ne bomo naredili ali čutili polovično. Kombinacija nam lahko prinese močno intuicijo ter vpoglede v nefizične realnosti ter vizije oziroma videnja o prihodnosti.

Luna v tem tednu raste proti prvemu krajcu, ki bo v soboto, 4. februarja v ozvezdju Ovna. Kar smo začeli v času nove Lune v soboto 28. januarja je začelo rasti in že kaže prve rezultate, lahko pa tudi preizkušnje. Izzivi bodo tokrat povezani z našo pripravljenostjo za akcijo – ali smo sposobni zavihati rokave in iti v akcijo ali ne? Ali znamo sprejeti odločitve brez čustvenega naboja ali ne? Vse je lahko drugače, če si le dovolimo, da je tako!

Samo še do ponedeljka, 6. februarja smo v obdobju, ko nas planetarne energije podpirajo s svojo aktivno stranjo – noben planet se namreč ne giblje vzvratno, retrogradno, to pomeni, da v sebi lahko čutimo podporo za uresničevanje, delovanje navzven, to je čas za ustvarjanje na polno.


IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/



Vabljeni tudi na individualna srečanja:

☆ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, ... Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast.

☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.