Horoskop: Kaj vam prinaša ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 11.8.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Preverite, kaj vam prinaša nov teden. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Preverite, kaj vam prinaša nov teden. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ponedeljek dopoldan:
Dobro počutje za: Vodnarje, Dvojčke in Tehtnice
Srednje dobro za: Ovne in Strelce
Manj ugodno za: Leve, Bike in Škorpijone

Ponedeljek popoldan, torek in sreda dopoldan:
Dobro počutje za: Ribe, Rake in Škorpijone
Srednje dobro za: Bike in Kozoroge
Manj ugodno za: Device, Dvojčke in Strelce

Sreda popoldan, četrtek im petek do večera:
Dobro počutje za: Ovne, Leve in Strelce
Srednje dobro za: Dvojčke in Vodnarje
Manj ugodno za: Tehtnice, Raka in Kozoroge

Petek zvečer, sobota in nedelja:
Dobro počutje za: Bike, Device in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Ribe
Manj ugodno za: Škorpijone, Leve in Vodnarje

V prvi polovici noči na ponedeljek, morda ne bomo vsi najbolje spali. Spanec je lahko nemiren. Proti jutru se bodo energije umirjale. Do popoldneva bo Luna tekla v prazno. Zato izkoristite čas za rutinska in vsakdanja opravila. Če ste doma, se odpravite na izlet v naravo ali hribe. Tek in hoja nam v dneh, ko prehaja Luna znamenje Vodnarja, še najbolj godita. Popoldan bo Luna prestopila v znamenje Ribi in prišel bo čas, ko si bomo želeli globoke notranje sprostitve. Popoldan bo kot nalašč za to, da poskusimo najti notranji mir. Najlažje nam ga bo uspelo najti nekje ob vodi ali v vodi.

Noč na torek bo mirna in komu se lahko pojavijo žive in intuitivne sanje. Zgodnje jutro bo kot nalašč za skok v športne copate in jutranje športne aktivnosti, s katerimi se boste temeljito regenerirali. Ugodno tudi za jogo in meditacijo. Popoldan in proti večeru se lotimo kakšnega opravila in ga uspešno zaključimo. Če rabimo nasvet, poiščimo nekoga, ki ima več izkušenj. Ne bodimo preveč ponosni in se ne podcenjujmo. Venera bo ta dan vstopila v znamenje Leva. Zlasti tisti, ki imajo planet Venero v svojih rojstnih kartah bolj poudarjeno ali pa imajo poudarjeno znamenje Leva, se nam bodo zdeli bolj spoštljivi, srčni in ljubeči. Do začetka septembra bo čutiti ljubezen na vsakem koraku.

V sredo popoldan bo Luna vstopila v znamenje Ovna. Začutili bomo, da se življenje odvija hitreje in da imamo več energije, kot prejšnje dni. Dopoldan bo Luna tekla v prazno. Popoldan bodo prevladovale prijetne energije, ki bodo tople in romantične. Povabite partnerja ali prijatelje na zabavo ali kakšno prireditev. Lepo se boste imeli in nikamor se vam ne bo mudilo. Ozračje bo sproščeno in optimistično. Če boste sami pa se posvetite stvarem, ki jih radi počnete ali pa pojdite pozno popoldan po nakupih. Verjetno boste našli kaj lepega in modnega.

Četrtkove energije bodo prekinile umirjene in sproščene dni. Dan bo težavnejši. Vsakdanje dolžnosti ali dodatne skrbi se nam lahko zdijo prezahtevne. Kakšna ovira nam lahko prepreči izpolnitev želje. Če nam bo težko, poiščimo oporo pri prijatelju. Morebitno jezo pa preusmerimo v šport. Saj bo minilo.

V petek se nam obeta lep prazničen dan. Že na vse zgodaj, se bomo dobre volje odpravili na izlet. Verjetno vas ne bo malo, ki boste ta dan načrtovali večje športne podvige, za katere sicer nimate časa. Tvoril se bo aspekt med planetoma, ki spodbujata izjemno telesno moč in energijo. Morda bomo priča kakšnim večjim športnim dosežkom po svetu. Otroci bodo razigrani in ustvarjalni. Pripravite jim športne igre in druge družabne aktivnosti. Pozno popoldan bo Luna prestopila v znamenje Bika. Kot naročeno, da po dopoldanskih vzponih in športnih aktivnostih, dan zaključimo ob dobri hrani in v umirjenem vzdušju. Zvečer bo planet Merkur prestopil v znamenje Device. Kar bo opozarjalo na bližajočo se šolo in vse obveznosti, ki jih le ta prinaša. V naslednjih dneh bomo mrzlično kupovali šolske potrebščine. Če nam tega ni potrebno, pa nas morda zamika, da si kupimo kakšen priročnik za ročne spretnosti, domača opravila ali zdravo prehrano.

V soboto bo marsikomu ustrezalo ležerno preživljanje prostega časa na domačem vrtu. Ali nas morda zamika obisk podeželja in poležavanje v visoki travi. Morda pa bomo pekli in dobro kuhali. Razvajajte sebe in svoje drage. Le popoldan pazite, da vas kaj pretirano ne razjezi.

V nedeljo popoldan bo nastopil zadnji lunin krajec. Težko bomo sodelovali in se usklajevali. Verjetno tudi ne bomo imeli pretirane volje in moči, da bi se lotili kakšnega pomembnejšega opravila. Navsezadnje je nedelja in ker bo Luna tekla v prazno, se prepustimo lepotam narave in domačega vrta. To nam bo še najbolj koristilo. Počnite stvari, ki jih imate radi in vam vlivajo zadovoljstvo.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.