Krepi srce in ožilje, pomaga pri hujšanju, čisti jetra in še in še!

Moje zdravje > Alternativa | piše: K. J. | 19.10.2017
S tem enostavnim naravnim receptom se lahko zaščitite pred gripo in prehladom, očistite svoje žile, si izboljšate počutje …
Domači pripravek vam bo povrnil energijo in vas ščitil pred boleznijo. (foto: freeimages.com)
Domači pripravek vam bo povrnil energijo in vas ščitil pred boleznijo. (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Enostavni nasveti so mnogokrat najbolj učinkoviti. Ta recept je eden takšnih. Potrebujete le voljo in natančnost. Zelo pomembno je, da pripravek pijete eno uro pred jedjo, da ste takrat, ko ga pijete zares lačni. Le tako bo tudi dobro deloval, piše MyHealthyFoodTips. Recept vas bo navdušil, saj boste z njim znižali nevarni holesterol, očistili in okrepili jetra, s tem pa polepšali tudi videz kože, izginili bodo kolobarji pod očmi, zgladili boste gubice, povrnila se vam bo energija, okrepili boste srce in ožilje, počutje bo veliko boljše, bolj pa boste zaščiteni tudi pred virusi in bakterijami. Razlogov, da sklenete, da ga preizkusite, je več kot dovolj!

Potrebovali boste osem limon, štiri litre vode, kos ingverja, osem strokov česna.

Najprej očistite česen in ingver, olupite limono, jo narežite, ingver in česen dajte v mešalnik in dobro zmešajte. Nato to mešanico dajte v vodo in kuhajte. Ko zavre, odstavite, počakajte, da se nekoliko ohladi, nato pa zmesi dodajte še limono, ki ste jo prej zmešali še s paličnim mešalnikom. Pokrite in pustite pol ure. Nato precedite in tekočino nalijte v steklenice. Te hranite v hladilniku. pijte eno uro pred vsakim obrokom. Naenkrat popijte en kozarec napitka (2 do 3dcl). Vztrajajte, dokler ne popijete vsega. Nato lahko kuro čez nekaj tednov spet ponovite.

Izvajate jo lahko tudi vedno, kadar ste prehlajeni, kadar vam primanjkuje energije. S tem napitkom boste svoje telo očistili tudi maščob in strupenih toksinov.

Morda te zanima tudi:

Intervju z dr. Katjo Rebolj: Divje rastline - učinkovitost, uporaba in hranilna vrednost

Tokrat smo se z dr. Katjo Rebolj, doktorico biokemije, ...

Iz Jožičine kuhinje: Zrezki v omaki (namig za hitro kosilo)

Tokrat vas Jožica želi spomniti na slastno, enostavno, ...

S pravim robotskim sesalnikom ne poskrbite le za dom, ampak tudi za okolje

Robotski sesalniki hitro postajajo prva izbira za ljudi...

Temna soba? To je 5 sobnih rastlin, ki dobro uspevajo v temnejših prostorih

Nekatere sobne rastline so tako nezahtevne, da dobro us...

Iz Jožičine kuhinje: Žlikrofi - mesni žepki z različnimi nadevi

Ste ljubitelj žlikrofov? Jožica ima odličen recept za m...

Tukaj se v vaši kuhinji nabira največ umazanije. Očistite še danes!

Spoznajte 6 najbolj umazanih površin v kuhinji. Na neka...

Iz Jožičine kuhinje: Mesne miške

Jožica je z nami delila recept za lahko in hitro pripra...

Tedenski numeroskop: Stopimo korak naprej (piše priznana numerologinja)

Veliko se ubadamo z notranjim otrokom in svojim otroštv...

Recepti: 3 spomladanske jedi z lososom

Predstavljamo vam tri recepte za okusne, zdrave in prep...

Metka Klevišar: "Bolnik naj odloča o sebi sam"

Velikokrat se zgodi, da bi svojci, največkrat so to žen...

Iz Jožičine kuhinje: Regratov med

Jožica razkriva svoj recept za regratov med.

Tedenski numeroskop: Karmični datumi v post-mojstrskem tednu!

Le kaj bi lahko šlo narobe? Hm, le zakaj? Včasih potreb...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2023 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.