Lunin horoskop: Kaj prinaša nov teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 12.10.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj bo prinesel teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj bo prinesel teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Kaj je priporočljivo početi v času, ko Luna prehaja posamezna astrološka znamenja

Luna v znamenju Tehtnice – ponedeljek in torek do 23:38.
V torek ob 2:06 se dovrši MLAJ v znamenju Tehtnice.
Čas za: vzpostavljanje harmonije in ravnovesja, usklajevanje, sodelovanje, pogovore, druženje, ohranjanje dobrih odnosov, krepitev prijateljstva, iskanje pravice, dajanje pohval in komplimentov, umetnost, ustvarjalne dejavnosti, polepšanje in opremljanje stanovanja, nego cvetja in cvetličnih gred, modo, kozmetiko, negovanje telesa in duha, romantiko, druženje v dvoje, ples

Luna raste v znamenju Škorpijona – torek od 23:38 do petka 11:18.
Čas za: intenzivno sproščanje, jogo in meditacijo, izpoved močnih in globokih čustev, strastno ljubezen, vztrajnost in odločnost, urejanje finančnih zadev, obisk zdravnika in terapevta, revitalizacijo telesa in duha, masaže, kopeli, čiščenje in pospravljanje, sajenje rastlin

Luna raste v znamenju Strelca – petek od 11:18, sobota in nedelja do 20:53.
Čas za: načrtovanje in planiranje izletov in potovanj, piknik, odhod na dopust, izobraževanje, obisk seminarjev in tečajev ter potopisnih predavanj, kino, obisk muzeja, načrtovanje prihodnosti, urejanje pravnih zadev, reševanje sporov, pripravo marmelad ter vkuhavanje sadja in zelenjave, šport v naravi

Luna raste v znamenju Kozoroga – nedelja od 20:53.
Čas za: opravila, ki zahtevajo disciplino in osredotočenost, vzpostavljanje reda, gradnjo, ukvarjanje z nepremičninami, hišna opravila in popravila, nove poslovne in službene projekte, utrjevanje poslovnih odnosov, sklepanje pogodb, urejanje uradnih in finančnih zadev, negovanje kože in telesa, izdelavo kozmetičnih pripravkov, obisk hribov in gor

Zaspan ponedeljkov dan. Verjetno ste tako čutili že v nedeljo. Vzrok lahko pripišemo prihajajočemu mlaju, ki nam jemlje energijo. Hkrati pa nas opozarja, da si moramo vzeti čas za počitek. Ja, ko bi se le lahko ravnali po naravi in njenem ritmu. Delovne obveznosti in druge odgovornosti, ki od nas zahtevajo prisotnost na pravem mestu in ob pravem času, pa nas lahko v ponedeljek zmedejo in nam povzročajo stres. Več težav bo zaznati z električno, telekomunikacijsko in internetno povezavo ali z napravami. Če se mora kaj pokvariti ali nehati delovati, se lahko z veliko verjetnostjo zgodi na ta dan. Možni so kratki stiki tudi v odnosih in v sodelovanju.

Stres in nemir se bosta nadaljevala še do torka, ko nastopi mlaj. Vendar bo šlo na bolje. Vse od mlaja naprej, bo Luna tekla v prazno*. Umirite se in si ne zadajajte novih nalog. Je pa čas naklonjen za organizirano in sistematično delo. Ter za zaključevanje nalog, pri katerih nismo imeli sreče v času retrogradnega gibanja Merkurja. Zdaj bomo uredili, kar nam prej nikakor ni šlo. V odnosih se bo umirilo in vendarle bomo našli skupni jezik.

Sreda je že naklonjena uvajanju novostim in pripravam za naše nove podvige. Ker bo Luna prehajala tihega in vase zaprtega Škorpijona, bomo bolj tihi in zatopljeni v svoje razmišljanje. A v sredo se bomo razumeli tudi brez veliko govorjenja. Romantičen dan, prežet s prijetnimi čustvi, ki ga bodo občutili predvsem tisti, ki imajo osebne planete in točke v prvi dekadi znamenj Device, Rib, Škorpijona, Raka ali Kozoroga. Če se v vas prebujajo nova čustva, boste do konec tedna izvedeli ali so pristna tudi iz druge strani. Ne delajte si utvar in ne bodite preveč zaupljivi. Prisluhnite intuiciji, ki je v teh dneh še posebej močna. Ona ima pravi odgovor. Dan namenite sproščenim aktivnostim, masaži in lepotnim tretmajem. Z otroci se potopite v pravljični svet in si dovolite sanjati.

Noč na četrtek izkoristite za regeneracijo in globoko sprostitev. Kar pomeni, da pojdite v torek pravočasno v posteljo. S kakšno osebo lahko doživite nenavadno magnetično privlačnost. Tisti, ki ste rojeni v sredini znamenja Device, Kozoroga, Bika, Škorpijona, Raka in Rib ali pa imate tam pomembne osebne planete, lahko v kakšnem trenutku dneva občutite izjemno moč in neverjetno energijo, ki vam bo dala zagon, da opravite velike naloge. Športniki lahko to izkusite kot pozitivno moč, ki jo potegnete iz zadnjega kotička svojega telesa.

V petek bomo proti popoldnevu vse bolj odprti in željni družbe. Z mislimi bomo že pri večernem odhodu na lepše, na kakšnem praznovanju in žuru. Še posebej bodo uspele zabave, na katerih se boste srečevali po dolgem času ali obeleževali kakšne obletnice. Še zlasti, če imate osebne planete v znamenjih Tehtnice, Strelca, Vodnarja, Leva ali Ovna. Popoldan je ugoden za nakupe. Zlasti tistih stvari, za katere se prej nekako nismo mogli odločiti, pa se bomo zdaj vrnili ponje. Po vsej verjetnosti bodo to knjige ali pa dodatki iz daljnih dežel.

Petkova praznovanja, naj se v soboto ne sprevržejo v razočaranja. Ne verjemite vsemu kar slišite. Bodite previdni, komu kaj zaupate, saj se lahko zgodi, da boste nasedli prevarantom. Laž pa bo imela kratke noge. Samo pazite, da zaradi tega ne boste oškodovani vi ali vaši najbližji. Vse do popoldneva nam ne bo šlo vse po načrtu. Zvečer pa bomo že bolj drzni in ekstravagantno naravnani. Pri delu in načrtovanju bomo ambiciozni. Zato je ta čas ugoden za pisanje kakšnih planov, obračunov in delanje načrtov za varčevanje.

V nedeljo zjutraj izkoristite prijetne energije za skupen družinski zajtrk. Sklenimo načrte za dan ali kar za prihajajoči teden. Dogovorimo se, česar nam do sedaj ni uspelo. Nato bo Luna vse do večera v praznem teku.* Proste trenutke izkoristite za kratek izlet in obiske, poiščite razlog za praznovanje in druženje. Če pa imate delo in učenje, bo dan ugoden tudi za te dejavnosti. Še posebej, če so povezane s tujino, prihodnostjo, marketingom, pravom, študijem, itd.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella in je soustanoviteljica društva Astro klub Luna, ki se zavzema za ozaveščanje širše javnosti o astrologiji kot uporabni vedi v vsakdanjem življenju. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Urška Kozmus, DAstrolAS
Astro klub LUNA
www.facebook.com/AstroKlubLUNA

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.