NUMEROLOGIJA: Napoved za februar (2/2 strani)

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
OSEBNO ŠTEVILO LETA 6
Ste si nekaj želeli in se kar ni zgodilo? No, zdaj prihaja vaš čas. Za šestice bo februar polje možnosti, čas za uresničitev idej, novih ljubezni, družinske harmonije in končno boste vzpostavili ravnotežje v svojem življenju. Idealen mesec za podpise pogodb na poslovnem področju, nastanek novih poslovnih mrež in seveda simpatij v privatnem življenju. Če bomo imeli občutek, da je čas pravi in bomo srečni, tudi poročna ponudba nekomu ne bo odveč. Resno razmislite, kdo vam je rekel, da nekaj ni možno. Zakaj ste to verjeli? Ker ste zaupali tej osebi? Novi pristopi v tem mesecu naj bodo narejeni z vašo energijo in samo sledite ciljem in načrtom. Obvezno uredite finance in plačajte zapadle račune. V odnosih z drugimi zablestite in pokažite, da ne služite le za okras, temveč ste strastni in željni napredovanja. Bodite do drugih sočutni in če se le da, naredite nekaj tudi za skupnost, v kateri prebivate. Februar bo dober mesec tudi za tiste, ki razmišljate o novi zaposlitvi. Naredite nekaj za samopodobo, nosite živahnejše barve ali se v odnosih vsaj postavite zase. Nova pravila zahtevajo nove prijeme in novo energijo. Naj vas ob pogledu v ogledalu spreleti nasmešek in začnite ga kazati tudi drugim. Širite navdušenje in ne slabe volje.

OSEBNO ŠTEVILO LETA 7
Sedmice pravzaprav februarja dokončno obračunajo s preteklostjo. Počistite kote v stanovanju, podstrešja in kleti. Čas je, da se pripravite na svež pomladni veter. V partnerstvu se je že v januarju začelo kazati nezadovoljstvo, ki se je vleklo že od lani in v sebi veste, da je čas. Samo srce je še na trenutke neodločno in se sprašujete, kaj bi bilo, če bi bilo. Če se do novembra lani partnerska vprašanja niso rešila in ste samo čakali, je zdaj čas za poslednji rez. Bo bolelo? Nekaj časa zagotovo. Zadihali boste že naslednji mesec. Mesec naj bo namenjen učenju nečesa novega in zavedanju, da je nastopil čas, da se postavite na zemljevid drugih. Zapišite si naključne misli, razmislite o tem, kaj vas veseli in počistite adresar. Naj v njem ostanejo ljudje, ki vam pričarajo nasmešek na obraz. Čas je, da zacelite stare rane. V tem mesecu boste še malce izčrpani in brez volje, vendar vam bo vsaka sprememba prinesla malce nove energije. Saj je logično, da če iz omare popadajo stari okostnjaki slabih navad in odnosov, najprej omaro malce počistimo, prezračimo in razmislimo, kaj bomo na novo postavili vanjo. Vzemite si ta vmesni čas za razmislek. Uživajte v možnostih, ki jih boste začeli spet spravljati v omaro kot ljube spomine. Zahvalite se za izkušnje in spustite ljudi od sebe, če so živi ali če so pokojni. Naj bo slovo prijetno, v zavedanju, kakšno lekcijo ste osvojili. Mimogrede, če si odvežete naslonjač z zadnjice, se boste lažje premikali.

OSEBNO ŠTEVILO LETA 8
Oh, te osmice. Večna želja, da bi nekaj organizirali, se dokazovali in bili najboljši. Ironija je, da marsikdaj v resnici ste najboljši in vidite napake v organizaciji nečesa, samo niste na poziciji, da bi lahko uveljavili spremembe. Januarja so osmice kar malce trpele, saj so se ves čas pojavljale ovire in nekakšno krpanje za nazaj. No, končno ste začele vaše novo leto. Kaj vas bi lahko zadržalo? Ja, bolj malo v tem mesecu. Na trenutke boste sicer bingljali z nogami v praznem prostoru med notranjim občutkom in silno željo po redu…včasih je treba z glavo skozi zid, da uresničimo kakšno idejo. No, le ne zanemarite popolnoma občutkov drugih. Nove priložnosti so na obzorju in čas za vaše ideje je dozorel. Le pogumno naprej. Seveda ne pozabite, da leteti ne znate, da si ne boste z začetnem navdušenju kot Ikarus polomili kril. Ideja je pomembna. Dober občutek ob tem tudi. Vendar se zavedajte, da je za vas letos nastopil nov čas in da bo morala energija zadostovati za malce dlje časa, kot za tek na 100 metrov, zato ne mahajte s krili v prazno. Ideja, dober načrt in pogum so temelji tega meseca. A ni že čas, da si priznate, da ste sposobni za več? Zanesite se nase in bodite odprti za priložnosti. Če ni prva prava, bo pa naslednja.

OSEBNO ŠTEVILO LETA 9
Bi radi nekaj naredili in čutite, da še ni pravi čas? Imate ogromno idej, pa ste kar malce utrujeni in ne preveč družabni? Leto 2016 je bilo v znamenju univerzalnega števila 9 in zaključevanja in zdaj je v letu 2017 še vaše osebno število leta 9. kar malce preveč zaključevanja in koncev, kajne? Pa vendar bo malce drugače. Januar se je odvil v neštetih načrtih in če niste do sedaj doumeli, da je bistvo vašega letošnjega delovanja, da vzpostavite ravnotežje v vašem življenju na vseh področjih življenja, se verjetno prvi znaki nezadovoljstva že kažejo. Kar brez bojazni. Prevedrite februar in se vprašajte, zakaj ne poslušate telesa, zakaj ne poslušate srca in zakaj dajete vedno več, kot je potrebno. Podjetje ne bo propadlo, če si boste vzeli malce oddiha. Z mislimi se vrnite v januar, ko se je zdelo vse mogoče in ločite zrno od plev. Katera ideja je bila samo stvar navdiha in katera bo zahtevala malo več časa? Vas razjeda nezadovoljstvo, ker imate občutek, da vas vsi prehitevajo z leve in desne, samo vi capljate na mestu? A ni čas, da si priznate, da je vaša idejo o nepogrešljivosti zgolj iluzija in ste delali preveč, ker ste si želeli pohvalo? Če se počutite osamljene in se vam zdi, da ta mrzla zima nikakor ne prinese nekoga, ki vam bo grel noge, ste mogoče gledali v napačno smer in si niste priznali, da vas to ždenje na mestu sploh ne moti toliko, kot dejstvo, da drugi mislijo, da ste sami. Devetice se znajo same zaposliti in čeprav zgledajo nepremične, imajo bogat notranji svet. Ta mesec vam polžja hišica še ne bo premajhna. Bolj se boste trudili koga izriniti ven, kot spustiti noter. Naredite si načrt. Kaj si želim? Vzemite ta mesec kot prisluškovanje navznoter. Podzavestno odgovore že poznate. V resnici vedno veste, kdo in kaj ste. Samo malce počasneje včasih potujete. Poslušajte glasbo, berite, pojdite na sprehod, privoščite si kopel in potujte, ko vas energija ponese. Vmes pa več počivajte.

Tokrat sem napisala malce več, ker si februar to zasluži. Nismo še sicer v obdobju trobentic in metuljev, vendar je čas, da z malo več strasti zagrabimo bika za roge. Univerzalna vrednost februarja je v znamenju števila 3 in rumene barve. Kaj nam to pove? Čeprav so osebni vplivi lahko drugačni, pa ne moremo mimo tega, da je čas, da premagamo občutek nemoči in malce bolj strastno zaživimo življenje. Delujmo z zavedanjem, da smo dobri, da nam ni vseeno za druge in da je čas, da gremo naprej. Če zunaj ni sonca, bodite prepričani vase, da ste sebi in drugemu lahko svetla luč, če se potrudite.

Pregovor meseca: »Vedno bodite prvorazredna izvedba sebe in ne drugorazredna izvedba koga drugega.« (Judy Garland)

Kontaktirate me lahko na tel: 041 256 802 ali e-mail: pusnikblanka@gmail.com
< Nazaj na začetek članka
Stran: 1 2

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Zakaj moški ob upokojitvi izgubijo več kot ženske?

Raziskave so pokazale, da se moški bistveno težje prila...

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.