NUMEROLOGIJA: Napoved za julij

Na polovici leta smo. V mesecu juliju se bosta mesečna vrednost julija (7/ in univerzalna vrednost leta (1), združili v število 8 in to bo tisto število, ki bo v osebnih mesečnih vplivih najbolj uravnalo julij 2017. Število 8 pomeni, da moramo delovati usmerjeno, prepričano vase in v ravnotežju s seboj in z okolico.
Kaj prinaša julij? (foto: pexels.com)
Kaj prinaša julij? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Vsa pričakovanja prve polovice leta, ko smo poskušali, pa ni uspelo ali hrepeneli in se nič pametnega ni izcimilo, se v juliju obrnejo v razmislek, kje je šlo narobe in lahko začnemo znova, vendar moramo vedeti, kaj sploh želimo.

Julij je ponoven poskus postavitve ciljev na drugačnih temeljih. Lahko je tudi pregled dosežkov prve polovice leta. Dobra novica je, da se bomo lotevali vsega z drugo energijo. Slaba novica je, da se lahko zgodi, da bosta julij in avgust meseca, ko bomo več časa posvečali temu, kar nismo naredili, kot temu, kar bi morali. Ne zapadajte v malodušje.

V osebnih odnosih število 8 vedno izenači moči in tisti, ki ste spore v partnerstvu vlekli in reševali, kot bi bili boj z mlini na veter, se v tem mesecu lahko opremite z malo več osebne avtoritete. Kadar na eni strani ni ničesar, ne more biti na drugi strani tehtnice preveč vsega. Želeli boste vedeti, pri čem ste ali pa bo že naslednji mesec konec vsega. Ste tisti, ki dvomi vase in zato neprestano potrebuje dodatna zagotovila partnerja, da ga ljubi? Ali ste med tistimi, ki se trudite, kličete, se prilagajte v času in v razpoloženju, vedno dajete pobudo in se nič ne spremeni? Odmaknite se za hip. V odnosih se vzrok in posledica pokažeta popolnoma drugače, ko pogledamo z večje oddaljenosti. Razmislite, kdaj v preteklosti ste začeli dajati in se truditi več, kot ste dobili v zameno?

Ste samski in si res želite spremembe na tem področju? Česa vas je strah? Hrepenite po novem partnerju in se hkrati nekje pojavi dvom, če si tega res želite? Bo konec svobode? Boste morali zato na glavo postaviti red, ki ste ga ustvarili? Se boste morali preveč prilagajati? Boste morali spremeniti navade zaradi človeka, ki vstopa v vaše življenje? Je sploh pravi za vas? Ja, to so vprašanja v tem mesecu? Hrepenenje ne zadostuje več. Treba bo iti ven in spoznavati nove ljudi, čeprav vam ta hip ustreza mir in dobra knjiga. Iluzija o tem, da bo kar nekdo potrkal na vrata, je pač iluzija.

Kariera je poglavje zase. Koliko časa si že govorite, da boste našli drugo službo? Junija ste verjetno bolj stokali in se smilili sebi in tožili, kako grozno je, vendar se v resnici še niste pripravljeni popolnoma posvetiti tej ideji. Mogoče še ni dovolj hudo. Tisti, ki doživljate na delovnem mestu psihične pritiske, boste v tem mesecu dobili moč, ko se lahko vsaj verbalno uprete. Znotraj vas se bo oblikoval center moči, ki bo za hip na stran potisnil čustveno doživljanje in delovali boste bolj premišljeno in z načrtom. Kaj morate storiti? Poglejte se v ogledalo in se vprašajte, zakaj dopuščate nespoštovanje v odnosu do vas? Se mogoče sami ne spoštujete dovolj? Realno ocenite svoj trud. Je tu še kaj prostora za izboljšanje ali ste preigrali že vse možnosti? Ste kos nalogam? Ni v privatnem življenju ničesar, kar vpliva na vaše odnose na delovnem mestu? Ste mogoče samo naveličani določene rutine in zato nezbrani? Je čas za dokončen premik in ne samo za oddih na dopustu?

Število 8 vedno razgali našo podobo v zrcalu. Vam je slika všeč? Nedvomno je julij mesec, ko se nov začetek direktno zrcali v premisleku o novi karieri ali vsaj premiku na drugo delovno mesto znotraj istega podjetja. Seveda pa se nič ne bo zgodilo samo od sebe. So vam obljubili vodilno mesto in ste v prvem hipu vriskali od sreče, ko vam je v tej predstavi padal denar z neba in zdaj dojemate, da to ni samo konec prejšnjih naporov, temveč začetek, ko se boste morali na novo dokazovati med sodelavci? Imate dovolj avtoritete? Vas nenadoma razjeda dvom vase? Boste znali uveljaviti ideje in verjetno temu posvetiti tudi malce več prostega časa? Se znate pogajati? Se bojite javnega nastopanja? Ste dovolj prepričljivi? Pripravite se na novo pozicijo in preberite kakšno knjigo o tem, kakšen mora biti vodja. Za marsikoga ta preskok v podjetju ni lahek. Postavite si nove cilje in si naredite načrt delovanja.

V podjetništvu je čas, da zajamete sapo. Do sedaj so se prave in napačne odločitve že pokazale. Kam vas usmerja tehtnica in pogum? Ste dovolj vlagali v marketing? Delujete ciljno? Ste premagali v sebi glas dvoma, če ste na pravi ali napačni poti? Ste dojeli lekcije iz preteklosti, da morate najbolj delovati takrat, ko najbolj dvomite vase?

Julij je idealen za področje zdravja in odločitev, da naredimo nekaj zase. Vzpostavite bioritem v prehrani. Razgibajte telo, če imate pretežno sedeče delo. Hodite spat ob določeni uri, nahranite telo in dušo z barvami hrane, ki je primerna letnemu času. Ne jejte hrane bele barve, temveč barve mavrice. To je preprosto, kajne? Dober mesec za hujšanje in pregled nad tem, kje so skrite kalorije, ki jih vnašate vase. Bodite čim več na prostem in v gibanju. Pometanje dvorišča je sicer koristno in pospravljanje tudi, vendar to ni vadba za telo in mišice ne delujejo uravnoteženo.

Število 8 vedno nekaj uravna, zato je za nas blagodejno. Če smo zmedeni, nas uravnoteži in pokaže nov cilj. Če smo dolgo stali na mestu, nam vzbudi veliko željo za premikom. Ko smo neprenehoma v interakciji z ljudmi, si zaželimo miru. Vedno nas napoti tja, kjer je potrebno uvesti spremembo. Res je padec v realnost včasih bolj naporen, vendar pa je nagrada, ko končno začnemo delati premike, zelo velika. Potovati začnemo z večjo hitrostjo in bolj osredotočeno. V resnici se zavemo, da smo si tega, kar se dogaja, želeli že ves čas. Število 8 je orodje za akcijo, ki ni brezglava, temveč z načrtom. Prišli smo na rob vsega, kar se ni uresničilo in dovoliti si moramo pogled v prepad, na vse ali nič. Strah ni tisto, kar nas ustavi, temveč razlog, da pogledamo onkraj tega strahu.

Število 8 je energijska vibracija, ko zapustimo fizično telo in njegove omejitve in pogledamo nase in na svet z višine, z oddaljenosti, brez iluzij in ko si upamo narediti odriv na novo področje. Ne moremo več vsega početi na isti način in pričakovati drugačne rezultate.

Želim vam lep julij. Želim vam smele načrte, osredotočenost na cilje in sposobnost videti celo sliko. V tej sliki nismo vedno samo ljudje, ki ne morejo shujšati, ljudje, ki ne napredujejo na delovnem mestu ali ljudje, ki nikakor ne srečajo pravega partnerja in priložnosti. V številu 8 moramo biti mi tisti, ki delujemo in smo aktivni na tej poti kreiranja novih okoliščin v življenju.

Si upate? Ne jutri, danes….pojdite ven, hodite, se smejte, jokajte, telovadite, pospravljajte, kreirajte nove oblike, bodite inovativni, počivajte, se celite in skačite z mostov preteklosti. Vaš čas v coni udobja je potekel. Srečno, kjerkoli že boste! Ni treba, da takoj želite postati prvi, vendar naredite vsaj nekaj, da se uvrstite na seznam kandidatov!

Pregovor meseca: Dolžnost duše je, da je zvesta lastnim željam. Vdati se mora svoji največji strasti (Rebeca West).

Krasen julij vam želim!

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.