NUMEROLOGIJA: Napoved za november

Z mesečno vrednostjo novembra, ki je mojstrsko število 11 in univerzalnim številom leta 2017, ki je 1, smo prišli v kombinacijo števil, ki deluje malce samosvoje (11 + 1 = 12 in nato še 1 + 2 = 3).
Kaj prinaša november? (foto: Pexels.com)
Kaj prinaša november? (foto: Pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Od odločnega jaza se pomikamo proti notranjemu občutku in prilezemo do točke, ko ugotovimo, da ne bo šlo več tako, kot doslej, saj smo preveč vpeti med lastnim hotenjem, ki od nas zahteva odločno energijo delovanja in med notranjim občutkom, da morda še ni čas, da povozimo intuicijo ter gremo z glavo skozi zid. Ždenje na mestu nas onesrečuje, premikati pa se nam ne da.

Kaj bomo torej počeli novembra in kakšni vrtinci nas bodo prečistili?
Ne smemo se bati izraziti naše želje in hotenja. Še posebej to velja v odnosih. Odkrito spregovorite o tem, kako se počutite, saj je jasno, da odprta komunikacija vedno prinese osvežitev, čeprav nekaj časa pestujemo razmislek, kaj bomo s tem povzročili. Na koncu nam bo to prineslo olajšanje, saj bomo delovali v skladu s samimi seboj.
Ne sitnarite, ne opravljajte, ne pripisujte ljudem motivov, ki jih nimajo in se osredotočite na to, kaj vi želite. Preden se soočite s tem, kar ste vztrajno pometali pod preprogo, je nujno, da odkrijete vzrok temu odlašanju. Ko boste iskreni s seboj, boste ugotovili, da niste bili pripravljeni in da vam nihče ne more narediti ničesar, kar niste enkrat prej začeli dopuščati.

V tem mesecu se srečata odločen moški princip delovanja ženski princip razumevanja in nosita s seboj celo paleto čustev. Urejali bi zadeve drugih, ker se nam zdi, da najbolje vemo, kaj je za njih dobro. Na drugi strani pa se bomo občasno potopili vase in vse, kar si bomo želeli, bo malce mirne harmonije in tiha želja, da bi se stvari uredile kar same od sebe. Recept te dileme je meja samospoštovanja. Smo že šli čez?

V novembru si privoščite malce trenutkov zase. Brkljajte po minulih mesecih, prisluhnite notranjemu glasu in naredite nekaj, kar vas veseli. Spremenite nekaj v vaši okolici, počistite kote stanovanj in jih podprite s toplimi toni rdeče, oranžne in rumene. Vse te barve se namreč sprehodijo skozi november. Bodite kreativni, energično se lotite sten za omarami, temnejših kotov, izgubljenih predmetov, zaprašenih polic in vnesite novo, vašo, energijo v prostor. Razum bo zaposlen z delovanjem in rezultat bo prijetna harmonija zaradi opravljenega dela.

Če ste med tistimi, ki vas je leto v poslovnem smislu premetavalo med »bi ali ne bi«, se res vprašajte, če ste naredili dovolj za to, kar ste hoteli. Ste se ustavljali na malenkostih in se preveč ukvarjali s formo in ne z vsebino? Ste ves čas izražali hotenje, vendar niste imeli energije narediti dokončnega koraka in pogledati nase kot na nekoga, ki bo zmogel? November je tu in čas je za odpustek. Vse to vrtenje v krogu vam je pač dalo vedeti, da še niste pripravljeni. Ko si boste to priznali, se bo nenadoma zbudila v vas energija delovanja, saj vas ne bo hromila slaba vest.

Brskanje po sebi je lahko zanimiv proces soočanja in tehtanja naših motivov, ne more pa biti dolgoročno delovanje, saj nam razum ves čas ponuja možnosti, kaj se bi lahko zgodilo v prihodnosti, čeprav se to morda sploh ne bo uresničilo in je samo naš strah tisti, zaradi katerega oklevamo. Ne skrbite venomer na zalogo. Kaj bi bilo, če bi bilo? Kaj bo kdo mislil, če bom to naredil? Me bo poklical? Je že čas, da povem, da mi ni všeč? Nekaj me trga in morda bi moral k zdravniku? Če bom preveč odkrita, bo užaljena… vam to zveni znano?
Skrbi na zalogo so kot rja na železu. Najprej načnejo površino in nato se zajedo v kovino in če je ne ustavimo v prvem koraku, potem ves čas zdravimo jedro in se grizemo, zakaj smo tako dolgo čakali.

Spočijte si malo. Naredite kakšno hitro očiščevalno dieto, podprite delovanje jeter in ledvic, pijte tople napitke z medom in jabolčnim kisom ali limono. Potopite se v žarenje rumene barve in izkoristite vsak trenutek, ko ste še lahko na toplem soncu.

Rumena barva je barva meseca novembra. Povečuje koncentracijo in pozitivno vpliva na živčni sistem. Daje nam lahkotnost, neodvisnost in vpliva na sproščeno komunikacijo. psiholog Jung je trdil, da rumena označuje mesto, kjer nastaja duhovnost. Rumeno z lahkoto kombiniramo. V nas ustvari zavedanje potlačenega in osvobaja zavrte energije. Rumena barva ima po taoizmu ženski značaj.

Kaj nam sporoča rumena barva meseca novembra? Žarim samo, ko se čist, kajti moja vrednost se meri v zlatu. Bodite lahkotni in če predvidevate, da bi se kakšne nujen razgovor lahko zapeljal v konflikt, uporabite humor. Potujte v svetlobi duha. Kar je pod preprogo, stresite ven in razmislite, kaj radosti vaš vsakdan? Dobri prijatelji? Pokličite jih in jim to povejte! Ustvarjalni otroci? Ustvarjajte skupaj z njimi in jih pobožajte! Mamino nedeljsko kosilo? Imate radi, kako se vaš partner zjutraj prebuja? Kako zavija z očmi? Kako naredi otrok prvi korak? Kako sonce vzhaja nad morjem ali hribi? Kako zadiši jutranja kava? Kako vas sosed ljubeznivo pozdravi?

Razlogov za drobna veselja imamo nešteto. Spomnite se kakšnega v tem mesecu. Pomislite o sebi na mehak način. Zaplešite! V rumeni je ples, je slikanje, je komunikacija, je lahkotnost poslovnih stikov, je srečanje s prijatelji, je ženski krog mehkobe in strastni moški navdih. Bodite vse to. Glejte iz sebe ven, z željo, da daste svetu tisto, kar je v vas najboljšega. Sanjajte in delujte! Čas ni dober ali slab. Čas samo teče.

Pregovor meseca: »Nobena lastnost ni tako privlačna kot samozavest – ta globok občutek zadovoljstva s seboj in svetom (NN).

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.