Nostalgičen slovenski tradicionalni zajtrk

Aktualno > Dogodki | piše: DOSOR | 20.11.2015
Tudi v DOSOR-ju so pristopili k vseslovenski akciji Tradicionalni slovenski zajtrk. S tem namenom so danes pripravili zajtrk z domačim rženim kruhom, maslom, marmelado, medom, mlekom, belo kavo in jabolki.
Tudi v DOSORju so imeli danes slovenski zajtrk. (foto: DOSOR)
Tudi v DOSORju so imeli danes slovenski zajtrk. (foto: DOSOR)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Stanovalci se tradicionalnega slovenskega zajtrka spominjajo nostalgično.
Stanovalka Marica: "Še do svojega odhoda v DOSOR sem sama pripravljala domače maslo in kuhala domačo marmelado."

V DOSOR-ju pri sami prehrani sledijo trendom zmanjšanja ogljičnega vtisa in s tem vplivom na okolje, zato vsak teden pripravljajo temu primerno vegeterijansko prehrano.

Ker pa je opaziti, da slovenski zajtrk stanovalcem ogromno pomeni in jih pozitivno spomni na njihov dom, se z veseljem aktivirajo v tej smeri, tako da bodo s slovenskim zajtrkom vsekakor pogosto nadaljevali.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Za nami je že 24. Festival za 3. življenjsko obdobje - ste ga obiskali tudi vi?

Festival za tretje življenjsko obdobje je tudi letos na...

»Dolgotrajna oskrba v praksi: sistem se gradi, človek pa ne sme ostati spregledan«

Kako se dolgotrajna oskrba udejanja v resničnem življen...

Janko Kozel (zgodba o presaditvi srca): "Zavedal sem se, da je smrt zelo blizu."

"Bolj ljubim življenje, vsak dan znova, vsak dan je zam...

Pozor! Kako goljufi pridejo do vaše kreditne kartice? Obstaja 5 načinov

Najpogostejši cilj spletnih goljufov je vaša kreditna k...

Ste vedeli, da lahko instant kava škoduje vašemu vidu?

Za mnoge ljudi je skodelica kave vsakodnevni obred, bre...

Iz Jožičine kuhinje: Rolada orehovo deblo

Iz Jožičine kuhinje prihaja najnovejši recept za rolado...

Ideja za kosilo: Svinjska rebrca v čebulni omaki

Svinjska rebra v čebulni omaki so čudovita jed, postrež...

Znamo ozavestiti svoje podzavestne vzorce?

Zdi se, kot da se vrtim v začaranem krogu in ne znam ve...

7 načinov za uporabo ostankov kave

Vsi vemo, da mrzla in postana kava ni niti približno ta...

KUHALNICA: Pomarančni piškoti

Pomarančni piškotki so okusni, krhki piškotki z omamnim...

Življenje s kronično boleznijo

Tekom življenja se srečamo z različnimi boleznimi. Post...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.