Odprta kuhna v Celju

Aktualno > Dogodki | piše: Odprta kuhna | 5.10.2017
V soboto, 7. oktobra, bo Odprta kuhna še zadnjič to sezono gostovala v Celju, kjer bo na mestni tržnici in na Savinovi ulici ljubitelje slastne ulične hrane od 10. do 20. ure razveseljevalo 22 različnih ponudnikov.
Odprta kuhna še zadnjič letos v Celju (foto: Odprta kuhna)
Odprta kuhna še zadnjič letos v Celju (foto: Odprta kuhna)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

<p style="text-align: justify;">Med njimi bo tudi ekipa sočnega Hood Burgerja, ki bo le dan pred gostovanjem v Celju praznovala peto obletnico izjemno uspe&scaron;nega delovanja. Stari znanci, ki se po dalj&scaron;em času vračajo v Celje, slovijo po svojih sočnih gurmanskih burgerjih iz 100% slovenske pa&scaron;ne govedine, pa tudi po tem, da so pred polovičko desetletja lastnoročno začeli burger revolucijo v Sloveniji.</p> <p style="text-align: justify;">Seveda bodo vsem lačnim v Celju na voljo &scaron;tevilne priljubljene klasike Odprte kuhne, a tudi sezonsko obarvane dobrote, ki bodo prijetno ogrele du&scaron;o in telo. Med njimi velja omeniti do popolnosti začinjen žrebičkov golaž v kru&scaron;ni skodelici Kuhinje Kru&scaron;ič s ko&scaron;čki zdravega, nemastnega žrebičkovega mesa, ki se kar topijo v ustih. Vegetarijanci in vegani vsekakor ne smejo izpustiti bogate lečine čorbe Abi Falafla, vsega dobrega polne aromatične jedi &raquo;na žlico&laquo;, ki &scaron;e mesojedcev ne pusti ravnodu&scaron;nih. Nujno bo treba poskusiti tudi novo sladico, ki jo je za jesen scopral Karim, ki bo poleg svojih znamenitih browniejev in macronov v poku&scaron;ino ponudil babo &ndash; staro francosko sladico iz kroglic kva&scaron;enega testa, namočenih v skrivnostnem aromatiziranem sirupu. Na hladnej&scaron;e dni pa so se pripravili tudi fantje iz ekipe Experiment; no ART = no FUN, ki bodo v Celju kuhali di&scaron;eč ingverjev čaj, razvajali s 100% bio kakavom in ogreli s toplim jabolčnim sokom z zeli&scaron;či.</p> <p style="text-align: justify;">&raquo;<em>Kar težko verjamem, da je sezone že konec,</em>&laquo; je pred zadnjim gostovanjem v Celju dejal <strong>Lior Kochavy</strong>, direktor Odprte kuhne, ki bo to soboto v knežjem mestu zaključila svojo tretjo sezono. &raquo;<em>Nekam moram potrkati, saj nam je bilo v Celju vreme res naklonjeno, zato smo lahko izvedli vseh pet načrtovanih dogodkov. Odziv ljudi je tu enkraten, v pogovorih z obiskovalci vidimo, da dogodek v mesto pritegne tudi precej izletnikov iz drugih mest in krajev v okolici. Tudi med na&scaron;imi ponudniki je za sodelovanje na dogodkih v Celju vedno veliko zanimanja in prosta mesta se hitro zapolnijo. Ogromno zaslug za res super vzdu&scaron;je gre prav ponudnikom, saj smo vsi skupaj kot ena velika, vesela in glasna družina, en velikanski hvala pa si zasluži tudi ekipa podjetja Simbio, ki skrbi za tržnico in s katero že ves čas odlično sodelujemo. Zimo bomo v ekipi Odprte kuhne kot običajno izkoristili za polnjenje kreativnih baterij, spomladi pa se polni novih idej zopet vidimo</em>,&laquo; je napovedal Lior Kochavy.</p> <p style="text-align: justify;">Poleg že omenjenih ponudnikov se bodo na zadnjem dogodku sezone kulinarični karavani Odprte kuhne pridružili &scaron;e Argentino Steakhouse, Burrito Loco, Craft beer, Dežela okusov, Dvor Jezer&scaron;ek, Galerija okusov, Indijska restavracija Namast&eacute;, J&amp;B vinoteka, Jack &amp; Joe Steak and Burger Club, JEDU - Street Food, Nonbiri, Restavracija Kitajski vrt, Restavracija Shambala, Roza slon, Super hrust, TWISTER Ice Cream Rolls in Yildiz Han - hi&scaron;a tur&scaron;ke kulinarike.</p>

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Janko Kozel (zgodba o presaditvi srca): "Zavedal sem se, da je smrt zelo blizu."

"Bolj ljubim življenje, vsak dan znova, vsak dan je zam...

Pozor! Kako goljufi pridejo do vaše kreditne kartice? Obstaja 5 načinov

Najpogostejši cilj spletnih goljufov je vaša kreditna k...

Kaj pomeni, če se zbujate med 2. uro in 4. uro ponoči?

Se vam zdi, da se ponoči vedno zbujate ob istih urah in...

Spoznajte babico, ki je snema oglase in obvlada pametne telefone

Upokojitev pogosto pomeni začetek novega poglavja v živ...

Iz Jožičine kuhinje: Recept za najboljšo govejo juho

V prispevku boste našli recept za najboljšo domačo gove...

Segrejte lovor in oljčno olje - tako zdravilno je!

Lovor je dobro poznan kot zdravilna in zelo aromatična ...

Iz Jožičine kuhinje: Najboljši recept za pekovsko domače pecivo

Kifeljčki, makovke, žemlje in ostalo pekvsko pecivo lah...

Tibetanski recept mladosti

Preprosto ga lahko naredite sami in si zagotovite zdrav...

Kaj se zgodi, če pomešamo ingver in med?

Ingver je začimba, ki jo na Kitajskem in v Indiji upora...

Izšla je septembrska številka revije Vzajemnost 2025

Odločitev za odvzem opravilne oziroma poslovne sposobno...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.