Odprta kuhna v Celju

Aktualno > Dogodki | piše: Odprta kuhna | 5.10.2017
V soboto, 7. oktobra, bo Odprta kuhna še zadnjič to sezono gostovala v Celju, kjer bo na mestni tržnici in na Savinovi ulici ljubitelje slastne ulične hrane od 10. do 20. ure razveseljevalo 22 različnih ponudnikov.
Odprta kuhna še zadnjič letos v Celju (foto: Odprta kuhna)
Odprta kuhna še zadnjič letos v Celju (foto: Odprta kuhna)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

<p style="text-align: justify;">Med njimi bo tudi ekipa sočnega Hood Burgerja, ki bo le dan pred gostovanjem v Celju praznovala peto obletnico izjemno uspe&scaron;nega delovanja. Stari znanci, ki se po dalj&scaron;em času vračajo v Celje, slovijo po svojih sočnih gurmanskih burgerjih iz 100% slovenske pa&scaron;ne govedine, pa tudi po tem, da so pred polovičko desetletja lastnoročno začeli burger revolucijo v Sloveniji.</p> <p style="text-align: justify;">Seveda bodo vsem lačnim v Celju na voljo &scaron;tevilne priljubljene klasike Odprte kuhne, a tudi sezonsko obarvane dobrote, ki bodo prijetno ogrele du&scaron;o in telo. Med njimi velja omeniti do popolnosti začinjen žrebičkov golaž v kru&scaron;ni skodelici Kuhinje Kru&scaron;ič s ko&scaron;čki zdravega, nemastnega žrebičkovega mesa, ki se kar topijo v ustih. Vegetarijanci in vegani vsekakor ne smejo izpustiti bogate lečine čorbe Abi Falafla, vsega dobrega polne aromatične jedi &raquo;na žlico&laquo;, ki &scaron;e mesojedcev ne pusti ravnodu&scaron;nih. Nujno bo treba poskusiti tudi novo sladico, ki jo je za jesen scopral Karim, ki bo poleg svojih znamenitih browniejev in macronov v poku&scaron;ino ponudil babo &ndash; staro francosko sladico iz kroglic kva&scaron;enega testa, namočenih v skrivnostnem aromatiziranem sirupu. Na hladnej&scaron;e dni pa so se pripravili tudi fantje iz ekipe Experiment; no ART = no FUN, ki bodo v Celju kuhali di&scaron;eč ingverjev čaj, razvajali s 100% bio kakavom in ogreli s toplim jabolčnim sokom z zeli&scaron;či.</p> <p style="text-align: justify;">&raquo;<em>Kar težko verjamem, da je sezone že konec,</em>&laquo; je pred zadnjim gostovanjem v Celju dejal <strong>Lior Kochavy</strong>, direktor Odprte kuhne, ki bo to soboto v knežjem mestu zaključila svojo tretjo sezono. &raquo;<em>Nekam moram potrkati, saj nam je bilo v Celju vreme res naklonjeno, zato smo lahko izvedli vseh pet načrtovanih dogodkov. Odziv ljudi je tu enkraten, v pogovorih z obiskovalci vidimo, da dogodek v mesto pritegne tudi precej izletnikov iz drugih mest in krajev v okolici. Tudi med na&scaron;imi ponudniki je za sodelovanje na dogodkih v Celju vedno veliko zanimanja in prosta mesta se hitro zapolnijo. Ogromno zaslug za res super vzdu&scaron;je gre prav ponudnikom, saj smo vsi skupaj kot ena velika, vesela in glasna družina, en velikanski hvala pa si zasluži tudi ekipa podjetja Simbio, ki skrbi za tržnico in s katero že ves čas odlično sodelujemo. Zimo bomo v ekipi Odprte kuhne kot običajno izkoristili za polnjenje kreativnih baterij, spomladi pa se polni novih idej zopet vidimo</em>,&laquo; je napovedal Lior Kochavy.</p> <p style="text-align: justify;">Poleg že omenjenih ponudnikov se bodo na zadnjem dogodku sezone kulinarični karavani Odprte kuhne pridružili &scaron;e Argentino Steakhouse, Burrito Loco, Craft beer, Dežela okusov, Dvor Jezer&scaron;ek, Galerija okusov, Indijska restavracija Namast&eacute;, J&amp;B vinoteka, Jack &amp; Joe Steak and Burger Club, JEDU - Street Food, Nonbiri, Restavracija Kitajski vrt, Restavracija Shambala, Roza slon, Super hrust, TWISTER Ice Cream Rolls in Yildiz Han - hi&scaron;a tur&scaron;ke kulinarike.</p>

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Izšla je decembrska revija Vzajemnost 2024

Ena od novosti sodobne družbe je poklic družabnice ali ...

Božično upanje za Karolino

Mala borka Karolina, ki se bojuje s smrtonosno redko bo...

Kako dobro poznate Miklavža? Kdo je bil? Iz kje prihaja?

Vsako leto nas 6. decembra obišče prvi dobri mož, Mikla...

4 najlepši božični sejmi v Evropi

Številna mesta v Evropi v tem času dobijo drugačno podo...

Portorož in Piran sta si nadela novo praznično preobleko

Turistično združenje Portorož je to soboto ob 16.30 v P...

Kako varno nakupovati na spletu?

Spet je tu november, mesec nakupovalne mrzlice, velikih...

Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili najboljše kruhe

V Sloveniji smo znani kot veliki ljubitelji kruha. Po s...

Izšla je novembrska revija Vzajemnost 2024

Starejši posamezniki in posameznice, ki se izobražujejo...

Martinovanje v Ljubljani. Vabljeni na že 21. Ljubljansko vinsko pot

Ob času, ko mošt dozori v vino, bo naše glavno mesto po...

Izšla je prva knijga o biohackingu v Sloveniij!

Na gala otvoritvi v hotelu Plaza v Ljubljani, je po pi...

Zgodba petih prostorov za bolj kakovostno življenje starejših in ljudi z invalidnostmi

V dvorani Državnega sveta Republike Slovenije je pred k...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.