Tedenski horoskop: Nastopil bo prvi krajec

Moj čas > Dogodki | piše: M. L. | 29.5.2020
V prispevku boste našli napoved za tedenski horoskop za vsako nebesno znamenje posebej. Preberite, kakšen teden je pred vami!
Kaj prinaša teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj prinaša teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

To je odličen če ne kar najboljši čas za nadaljevanje načrtov, ki so bili začrtani v tem obdobju. Ta čas vas usmerja k osebni rasti. Pomembno je sprejemanje odločitev, ki lahko kasneje vplivajo na naše življenje. Prihajajo zagon, moč, ter optimističen pogled na življenje.

To je odličen čas za investicije, izpeljavo načrtov in kakšnega dogodka.

Težavo nam lahko povzorčata samo luna in sonce, ki sta postavljena v kvadrat in to prinaša ne preveč harmoničen aspekt med njima zato imamo lahko tudi malenkostne težave.

OVEN
Vaš čas je dragocen. Imeli boste ogromno obveznosti, zato prosti čas kar se da dobro izkoristite. Če imate partnerja, se mu posvetite, saj vas bo pogrešal ob sebi. Vaša poslovna pričakovanja bodo ogromna, posledično pa tudi vaše obveznosti. Ohranite razdaljo z osebo, ki ji ne zaupate preveč. Naj vas ne pretenta.

BIK
Sanje boste kmalu nadomestili z oprijemljivimi cilji. Če boste za njih garali, jih boste dosegli. Na poti pa bodite pozorni na svoje zdravje. Zaradi obilice dela boste pozabili na pomembnost pravilnega prehranjevanja in sprostitve. Poskušajte najti pravo ravnovesje med vsem, saj boste le tako ostali zdravi.

DVOJČKA
Predajte se čutnosti in nežnosti. Vaš partner bo navdušen nad tem. V kolikor ste samski, pa lahko pričakujete več dogajanja na intimnem področju kot v zadnjih dneh. Ne obremenjujte se s tem, kaj bo jutri. Živite za danes. Prevelika prenagljenost pa vam kljub temu utegne povzročiti nekaj težav. Bodite premišljeni.

RAK
Navadno niste prizanesljivi, v tem primeru pa boste pokazali svoje levje srce. Presenetili boste okolico, še najbolj pa sami sebe. Spoznali boste, da se kdaj pa kdaj splača imeti mehko srce. Pripravljeni bodite na nove izzive. Za njih boste potrebovali kar nekaj energije in moči. Če se boste zavzeli, vam bo šlo dobro od rok.

LEV
Prednost dajte stvarem, ki bi jih morali že zdavnaj opraviti. Preganjali vas bodo, če jih ne boste prav kmalu dokončali. Če ne boste pazljivi, pričakujte manjšo nezgodo, ki vam bo pobrala kar nekaj živcev. Večjih posledic pa ne bo imela. Pretirane skrbi vam znajo povzročiti zdravstvene težave. Zelo izpostavljen je želodec.

DEVICA
Osredotočite se na stvar, ki jo morate izpeljati v kratkem času. Lahko gre za izpit ali kakršnokoli drugo obveznost. To od vas pričakujejo tudi nadrejeni, zato se podvizajte. Če ne boste previdni, vas bo nekdo ogoljufal. Lahko da gre celo za nekoga, ki ste mu zaupali. Pazite, kakšne prijatelje si izbirate.

TEHTNICA
Ne boste se mogli upreti skušnjavi. Če ste prepričani, da s tem nikomur ne škodujete, potem kar brez skrbi. V nasprotnem primeru pa se obvladajte. Prevelika preobremenjenost vam bo škodovala. Nemirni boste in brez obstanka. Poskrbite za pravilno in redno prehrano ter gibanje. To vam bo pomagalo.

ŠKORPIJON
Dobili boste predlog, nad katerim pa ne boste najbolj navdušeni. Počakajte vsaj, da vam oseba vse razloži. Za tem boste morda navdušeni. Vaša osebna moč bo te dni naraščala. Kar izžarevali boste pogum in odločnost. Na žalost pa ju ne boste znali pravilno uporabiti v ljubezni. Bodite pozorni in prisluhnite partnerju.

STRELEC
Napako priznajte, saj nihče ni nezmotljiv. S tem si boste pridobili spoštovanje kolegov, ljudje pa bodo v vas videli pogum in korektnost. Skrivanje v kotu ali obtoževanje drugih ni prav nič občudovanja vredno. Odnos s partnerjem vas bo rahlo dolgočasil. Poskušajta se lotiti česa bolj razburljivega. Poživilo bo vajino zvezo.

KOZOROG
Trenutno še ne vidite smisla v vsem tem, vendar ga boste kmalu. Zaupajte človeku, ki vam je dal nalogo, saj mu boste na koncu še hvaležni. Danes se boste precej zatekali v preteklost. Prevzela vas bo nostalgija. Pretekle situacije boste idealizirali, posledično pa ne boste zadovoljni s sedanjostjo. Skušajte ostati realni.

VODNAR
Prijaznost ne bo odveč. Težko boste nadzorovali svojo jezo, vendar pazite, da ne boste pregrobi. Če se nekomu zamerite, si lahko zaprete marsikatera vrata. V ljubezni vas čaka preobrat. Zgodilo se bo nekaj, na kar niste računali. Ne pozabite, da je ljubezen nepredvidljiva, predvsem pa je ne morete nadzorovati.

RIBI
Bodite previdni. Četudi se vam človek zdi zaupanja vreden, ni nujno, da je v resnici tako. Če se le da, se pozanimajte o njegovi preteklosti, saj se lahko na tak način izognete zapletom. Do partnerja pa le bodite malo bolj zaupljivi, saj nezaupanje le uničuje vajino zvezo. Zaupanje je osnova vsakega dobrega odnosa.

Za še več napovedi nas spremljajte na https://www.facebook.com/inveturazivljenja/

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Univerza za tretje življenjsko obdobje odpira vrata novim študentom

Pridružite se učeči se skupnosti starejših študentov na...

Bliža se 23. Festival za tretje življenjsko obdobje (vstop prost)

Počasi se približujemo datumu, ko bo odprl vrata največ...

Pozor! Kako goljufi pridejo do vaše kreditne kartice? Obstaja 5 načinov

Najpogostejši cilj spletnih goljufov je vaša kreditna k...

Srebrne nit: Izjava ob svetovnem dnevu varnosti pacientov

V Srebrni niti, združenju za dostojno starost, se ob 17...

September je mesec Alzheimerjeve bolezni

Meseca septembra obeležujemo svetovni mesec Alzheimerje...

Vabilo na 1. posvet Foruma F3ŽO

Ali smo kot družba dovolj odgovorni, da zagotovimo star...

Brezplačni mini spletni tečaj "Domača lekarna s kuhinjskega pulta" z dr. Tino Mele

Na praktično naravnanem brezplačnem mini tečaju "Domača...

MojaLeta darila: Kdo so srečni nagrajenci? Ste med njimi?

Tudi za mesec avgust smo med številnimi prijavljenimi i...

Metka Klevišar: TUDI STARE ŽELIJO BITI LEPE

Mnogi stari so prepričani, da zdaj, ko so stari res ne ...

Portorož 1905: Kulturno-gastronomski sprehod skozi zgodovino Portoroža

14. septembra bodo v Portorožu obudili zgodovinski utri...

Ob svetovnem dnevu samomora: »Spreminjajmo razumevanje samomora«

Svetovni dan preprečevanja samomora vsako leto obeležuj...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.