HOROSKOP: Kaj prinaša nov teden?

Teden začenjamo zelo šarmantni in razneženi pod vplivom srečanja Lune in Venere. Čutimo lahko upočasnitev, ki jo prinaša stara Luna in nas pripravlja na novo Luno v sredo 26. aprila – čas novih začetkov in rasti - kaj je tisto, kar želite da je podprto z Lunino energijo plodnosti in negovanja?
Kaj prinaša teden? (foto: pexels.com)
Kaj prinaša teden? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V nedeljo, 23. in ponedeljek, 24. aprila sta na nebu skupaj Luna in Venera. Poiščite ju na nebu v mraku. Srečanje Venere in Lune nam prinašata ženstvenost, tudi milino in šarm, sladkobo in nežnost. Uživali bomo v razvijanju Venerine moči zapeljevanja in v senzualnosti. Odličen čas za to, da se zaljubimo ali obnovimo, poglobimo obstoječe odnose. Kombinacija med Luno in Venero nam vedno prinaša izjemen stik z energijami in bitji narave, z angeli - odličen čas za izlete v naravo, sprehode, za delo na vrtu, nego rastlin, čutenje energije narave...

V torek, 25. aprila je planet plodnosti - Luna okrepljena z intenzivnostjo planeta hitrih sprememb – Urana. Planet nepričakovanih prebliskov in nenadnih sprememb bo dal poseben pridih Lunini občutljivosti in čustvenosti - takoj bomo lahko začutili, ali nam je nekdo všeč ali ne. Prinese nam lahko tudi veliko izvirnosti v našo domišljijo, včasih pa tudi nemir in nervoznost. V vsakem primeru bo občutenje življenja maksimalno in ničesar ne bomo naredili ali čutili polovično. Kombinacija nam lahko prinese močno intuicijo ter vpoglede v nefizične realnosti ter vizije oziroma videnja o prihodnosti. To je odličen čas za ustvarjanje in raziskovanje, za navdihe in ideje iz najvišjih svetov. Tudi, če vseh idej in prebliskov ne moremo uresničiti nemudoma, si jih zabeležimo.

Luna je v tem tednu stara in pada proti mlaju, kar nam prinaša priložnost za zaključevanje – česa še nismo zaključili pa lahko to sedaj naredimo – ter občutek upočasnitve – z retrogradnim Merkurjem se nam to že tako ali tako zdi, sedaj pa bo to še bolj izrazito. Bodite strpni do sebe in okolice.

V sredo, 26. aprila ob 14:28 uri je nova Luna v ozvezdju Ovna. Nova Luna je vedno čas največje ponotranjenosti, ki prinaša svežo energijo zagona in rasti. To je odličen čas za začetek nečesa novega, za uvajanje sprememb in opuščanje starih navad ali za to, da dodamo novega zagona k že začetim stvarem in projektom. Dober čas za začetek nečesa novega bo vse do prvega Luninega krajca prihodnji teden, največ podpore je na začetku tega obdobja.

Mlada Luna v ozvezdju Ovna napoveduje Lunin cikel z veliko čustev in občutki, ki nas bodo usmerjali in motivirali za delovanje in sprejemanje odločitev. Velja previdnost, da odločitve ne bodo preveč pod vplivom čustev! Ovnov ogenj in spontanost v kombinaciji s čustvi Lune prinaša ognjevito in čustveno razpoloženje, navdušenje ter ogromno moči volje, ki jo bomo lahko vlagali in usmerjali v uresničevanje ciljev, ki smo si jih zastavili za leto 2017.

V petek, 28. aprila smo pod vplivom srečanja Lune in Marsa. To je odličen čas za čutenje in zdravljenje vroče Lune, razdraženosti in nemira. Ko se na nebu srečata predstavnika vode in ognja, lahko to slabo vpliva na naše počutje, če energije na znamo usmeriti navzven – na primer s fizično aktivnostjo pri delu in športu, v spolnosti, ustvarjalnosti, … Kaj je zadaj za nenehno mentalno aktivnostjo med meditacijo, za kritičnim umom, ki vedno išče napake? Na višji ravni ta dan še posebej z lahkoto dostopamo do moči in volje, zato je to čas za sprejemanje odločitev na najvišjem nivoju, nič nas ne more zaustaviti!

Še vedno smo pod vplivom retrogradnega Merkurja, ki se bo – gledano z zemlje - navidezno gibal nazaj še do 3. maja. Sedaj smo se lahko že dodobra navadili na nekoliko bolj zadržano komunikacijo na morebitne težave s tehnologijami… Cel teden, najbolj pa v četrtek, 27. in petek, 28. aprila čutimo vpliv srečanja retrogradnega Merkurja – planeta uma in Urana, planeta intuicije in višje inteligence, ki nam prinašata obilje izvirnosti in inteligence. To je kombinacija za super um, prebliske inspiracij in vizij, lahko pa tudi za nestrpnost in pomanjkanje stabilnosti. Usmerjeni smo v prihodnost in hitro dojemamo nove koncepte in ideje, boljši smo pri začenjanju kot pri dokončevanju... V tem času je zelo okrepljena naša sposobnost abstraktnega razmišljanja. Naš miselni proces je lahko izjemno hiter. Intuicija. Prebliski vizij in inspiracij. Inteligenca. Vzporedno razmišljanje. Čas za genialnost, lahko tudi za nestrpnost in frustracije – razmišljamo in premikamo se lahko veliko hitreje kot navadno. Čas za spremembe in presenečenja! Zaradi retrogradnega Merkurja kombinacija z Uranom bolj podpira projekte in stvari, ki so obrnjeni navznoter, v raziskovanje, učenje, študij, razmišljanje, zbiranje idej, tudi visoka stanja zavesti v meditaciji, po tem datumu, od 3. do 15. maja bo podprto tudi zunanje udejanjanje, ustvarjanje ter komunikacija idej in navdihov.

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


V mesecu maju v Slovenijo prihaja Carla Bauchmueller, inštruktorica mednarodne šole Clairvision, ki bo imela delavnico Prebujanje tretjega očesa – videnje očesa, videnje srca 20. in 21. maja v Ljubljani https://www.facebook.com/events/1116061331853735/.

Ob tej priložnosti vas vabimo na dve predavanji O tretjem očesu, jasnovidnosti in nefizičnih svetovih ter o zaščiti in kreativnosti za vse, ki začenjajo pot raziskovanja energijskih svetov, za izkušene meditante, kreativne ustvarjalce, za terapevte vseh vrst tehnik in za vse tiste, ki vas te teme pritegnejo. S pomočjo modela subtilnih teles bo razloženo, zakaj energijskih svetov ne vidimo s fizičnimi očmi, vidimo pa jih s tretjim očesom, kaj se dogaja, ko spimo, astralno potujemo in, ko umremo... ter zakaj ne vidimo duhovnih prisotnosti, angelov in energij iz nižjih astralnih svetov, kot so entitete, duhovi... Popeljani boste v svet jasnega videnja, samskar in preteklih življenj, s pomočjo živega znanja mednarodne šole meditacije Clairvision (http://clairvision.org/).

- V sredo 10. maja ob 19:15 uri vabljeni na predavanje v Celje, v prostore Likovne šole Umbra. Z vami bosta Damjana Brumec in Katarina Medved, izkušeni IST terapevtki. https://www.facebook.com/events/1926853824212903

- V petek 12. maja ob 19.15 vabljeni na predavanje v Ljubljano, v Ubrano dvorano, Celovška 55. Z vami bosta Biljana Bitenc in Katarina Medved, izkušeni IST terapevtki in odstranjevalki entitet. https://www.facebook.com/events/1360918577320342/

Predavanji sta brezplačni, zaželeni so prostovoljni prispevki za pokritje stroškov najema. Prijave so obvezne zaradi omejenega števila mest, pošljite jih na clairvisionslovenija@gmail.com ali z sms Katarini na 041-947-246, vabljeni! 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...

Ideje za velikonočno barvanje pirhov (naših Facebook sledilcev)

Na našem Facebook profilu smo sledilce prosili, da z na...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.