HOROSKOP: Kaj prinaša teden?

Luna ta teden raste k svoji polnosti, sprehodila se bo od ozvezdja Device do Škorpijona. Polna bo v soboto 21. maja, malo po 23 uri. To je teden uresničevanja stvari, ki smo jih začeli z mlado Luno 6. maja.
Kaj prinaša teden, ki prihaja? (foto: freeimages.com)
Kaj prinaša teden, ki prihaja? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V tedenskih astrološki nasvetih spremljamo dogajanje na nebu in njihov vpliv na naše počutje. Opazovali bomo planete, ki se gibljejo bolj počasi (Plutona, Urana, Neptuna), tiste, ki jih še lahko vidimo s prostim očesom na nebu (Saturna in Jupitra) ter tiste, ki so nam bližje (Marsa, Venero, Merkurja) in seveda položaj Sonca in Lune – vse v sideričnem zodiaku.

Luna ta teden raste k svoji polnosti, sprehodila se bo od ozvezdja Device do Škorpijona. Polna bo v soboto 21. maja, malo po 23 uri. To je teden uresničevanja stvari, ki smo jih začeli z mlado Luno 6. maja.

V nedeljo 15. in ponedeljek 16. maja se Luna sreča s Severnim vozlom, ki kaže na našo usodo. Z izkušanjem in povezovanjem z vrednotami Lune bomo v sebi našli pot v svojo prihodnost: senzibilnost, odprtost in sprejemljivost, tudi domišljija oziroma vse kar je povezano z desno polovico možganov. Odličen čas za povezovanje z notranjim otrokom in razvijanje igrivega odnosa do življenja.

Od nedelje 15. do srede 18. maja zvečer Luna sije v ozvezdju Device, kar lahko prinese čustveno zadržanost. Bo pa to odličen čas za zdravljenje, zdravstvene posege in spremembe prehranjevalnih navad, na primer za dieto. To je tudi čas za energijsko zdravljenje in terapije. Zelo bomo praktično naravnani in spretni pri delu z rokami in pri pisanju.

Od srede 18. do sobote 21. maja zjutraj Luna sije v ozvezdju Tehtnice, kar nam prinaša fokus na harmonijo in odnose: želeli si bomo čutnosti, nežnosti , dobrosrčnosti in miru. Bomo tudi bolj družabni in znali bomo uživati v glasbi in umetnosti – v družbi ali sami.

V četrtek 19. in petek 20. maja sta na nebu skupaj Luna in Črna luna, kar Luni doda neodvisnosti in izvirnost in nam prinaša povezavo z lastno globino – pošasti iz naših globin ne bodo pokopane tako globoko kot navadno, kar se lahko pokaže v naši čustveni nestabilnosti. Na višji ravni lahko čutimo izjemno intuicijo, to je čas velikih notranjih uvidov in duhovnega napredka – prisluhnimo si.

V soboto 21. maja zjutraj Luna vstopi v ozvezdje Škorpijona. Polna Luna v Škorpijonu ob 23 uri nam prinaša intenzivna čustva in želje, tudi magnetično privlačnost, domišljijo in globino. Želeli si bomo strasti v spolnosti in dobre hrane, kar pa lahko ostane bolj na ravni želja, ker bo naša energija bolj obrnjena navznoter, kot pa v druženje in uživanje v zemeljskih in materialnih dobrinah. V času polne Lune pijte dovolj tekočin (najbolje vode), da boste v sebi lažje čutili polnost energij. Izogibajte se alkoholu in preobilni hrani, ker vas to naredi bolj dovzetne za negativne energije in posledično tudi za zdravstvene težave.

V nedeljo 22. maja ob 13 uri se zaključi retrogradno gibanje Merkurja, planeta komunikacije in uma. Čas od 28. aprila do nedelje lahko čutimo napornega na področju komunikacije, deležni smo lahko tehničnih motenj in upočasnitve. V slednjem pa lahko tudi uživamo in se posvečamo raziskovanju, učenju in meditaciji. V nobenem primeru ne rinimo z glavo skozi zid in počakajmo s podpisi pomembnih dokumentov, s sklenitvijo pogodb, dogovorov, … in pravočasno naredimo varnostne kopije podatkov, slik, … stvari, ki so nam dragocene.

O astrologinji Katarini Medved
»Astrologija je moja velika strast. Pogled na svet in način življenja. Orodje, ki mi pomaga videti skozi astralno telo klienta, v del ki je večen – Višji jaz. Orodje, ki prinaša vpogled v velike naravne cikluse rasti. S svojim delom na področju astrologije vas želim navdušiti, odpreti in vam pokazati vaše potenciale, da jih zaživite na polno, obenem pa vas opozorim na priložnosti za rast in področja, kjer imate največ podpore

Katarina je rojena 2. aprila 1970 ob 17:45 uri v Ljubljani. Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana inženirka računalništva in informatike. Je usposobljena IST (Inner Space Techniques) terapevtka in Entity Clearer (odstranjevalka entitet). Organizira in pomaga na delavnicah mednarodne šole Clairvision (http://www.clairvision.org/) v Sloveniji in v Evropi. Je tudi partnerka in mama. In velika ljubiteljica narave in potovanj. Delo z energijami in razvijanje sposobnosti videnja je njeno veliko veselje.

S tehnikami zdravljenja s pomočjo prostora tretjega očesa (IST – Inner Space Technique) in z astrologijo vam pomaga, da zaživite svoje potenciale – s tem pa se razrešijo tudi vaše težave in problemi.

Kako to poteka?
S tehniko regresije se povežete z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomaga vam odpreti se, sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi.

V primeru da ugotovite prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – Entity clearing ponovno vzpostavi integriteto v vaših energijah.

Z astrologijo vam pomaga spoznati vaše kvalitete in energije duše ter dragocena časovna okna, ko so spremembe lažje in možnosti za transformacijo večje.

Z meditacijo vam pomaga okrepiti intuicijo in dvigniti voltažo zavesti.

Seveda se te spremembe ne zgodijo čez noč, gre za proces, v katerem vedno bolj in bolj postajate to kar ste v resnici in razvijete strukturo, moč in zavedanje, ki vam pomaga zapeljati svoje življenje v želeni smeri.

»You can be anything, you can do anything«, v prevodu pomeni, da smo lahko karkoli in, da zmoremo uresničiti karkoli.
Hvaležna sem, da lahko opravljam to delo.

Katarina Medved, IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja
041-947-246, astrologinja.katarina@gmail.com

Še več boste našli tukaj: 
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/

tukaj:
www.wix.com/astrologinja/katarina,

in tukaj:
https://katarinamedved.com/

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...

BALDRIJAN: zmanjšuje tesnobo, pomirja, lajša bolečine, deluje proti nespečnosti...

Baldrijan (znanstveno Valeriana officinalis), se zaradi...

TELOVADIMO: Vaje za mobilnost in gibljivost (VIDEO)

Dandanes se srečujemo z vse večjo problematiko omejene ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Zavihječa

Na različnih področjih jo različno poimenujejo (zavihje...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.