HOROSKOP: Kaj prinaša teden?

V tem tednu bodo zadeve, ki smo se jih lotili v času mlade Lune, rastle k svoji polnosti, dovršitvi. Ne ustrašite se intenzivnosti, ki jo prinaša konec tedna – prisluhnite svojemu notranjemu vodstvu in pogumno naprej!
Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Če čutite, da se težje izrazite in morate večkrat ponoviti navodila, da vas zares razumejo, ali sploh nimate potrebe po komuniciranju, se umikate v samoto, po drugi strani pa se z lahkoto lotite študija in raziskovanja, potem vedite, da ste pod vplivom retrogradnega Merkurja in, da bo tudi to minilo… Od 30. avgusta do 22. septembra smo vsi deležni vpliva retrogradnega Merkurja, zato je bolje, da se na to ustrezno pripravimo – večkrat preverjamo ali smo pravilno razumeli navodila in dogovore, imejmo pripravljene rezervne načrte, naredimo varnostne kopije dragocenih podatkov, … vse za to, da preprečimo nesoglasja ali nepotrebne izgube podatkov.

Retrogradni Merkur nam cel teden, poleg morebitnih težav v komunikaciji, prinaša tudi veliko dobrega. Če je značilnost dobe v kateri živimo ta, da živimo zelo hitro in, da smo zelo usmerjeni navzven, v okolico, družbo, potem je čas, ko je retrograden – to pomeni, da se navidezno giblje vzvratno, prav dobrodošla sprememba in počitek za našo dušo. To je namreč čas upočasnitve - čas, ko se veliko lažje obrnemo navznoter, si vzamemo več časa za to, da smo sami s seboj, potujemo navznoter, naše izkušnje v meditaciji so lahko globlje, um mirnejši, naša koncentracija odlična in sposobnost reševanja problemov prav tako boljša. Vzemimo ta čas torej takšnega kot je in, ne silimo z glavo skozi zid – to ni optimalen čas za pomembne sestanke ali podpis pogodb, … če pa se temu ne moremo izogniti – vedno so izjeme, potem bodimo previdni in vse večkrat preglejmo, prespimo in se nato odločimo in naredimo ustrezen korak naprej. Še dobrih 14 dni je pred nami – vse do 22. septembra, zato s potrpežljivostjo in doslednostjo naprej.

V četrtek 8. in petek 9. septembra lahko naša Lunina čustvena mehkoba nekoliko trpi zaradi prestrogega Saturna, kar lahko čutimo kot intenzivno žalost, hlad, tudi osamljenost - v družbi ali v krogu družine. Saturnov red, vztrajnost in strukturo pa lahko uporabimo za to, da vnesemo več reda na področja našega življenja, kjer reda primanjkuje – še posebej na tistih področjih, s katerimi odlašamo že dlje časa.

V petek 9. septembra ob 13:50 uri je prvi Lunin krajec v, s katerim so se lahko pokazali prvi konkretni rezultati tega, kar smo začeli z novo Luno, hkrati pa tudi izzivi na poti k uresničevanju. Vpliv čutimo dan prej in dan pozneje – privoščimo si dovolj tekočine, še posebej vode. Ker je Lunin krajev v ozvezdju Škorpijona je v tem času pomembno, da ne pustimo, da intenzivna čustva vplivajo na naše odločitve. Na izkušnje okoli nas glejmo z vidika osebne in duhovne rasti – kaj se učimo iz dane situacije? Čemu se želimo izogniti, pa nas situacija na to opozarja? Morda se bojimo svoje lastne intenzivnosti in nam zato naproti prihajajo intenzivni, lahko tudi agresivni posameznik? Morda čutimo, da smo zablokirani, da ne moremo naprej – v tem primeru iščemo prosti tok, pretok energij, karkoli kar nas spravi v pogon, premikanje – se stuširamo, gremo na sprehod,… Soočanje s svojo lastno globino in intenzivnostjo in poslušanje svojega notranjega vodstva bo bogato nagrajeno v času polne Lune 16. septembra.

V petek 9. in soboto 10. septembra smo pod vplivom srečanja Lune in Marsa v ozvezdju Škorpijona. Kombinacija nas lahko naredi precej strastne, obenem pa tudi nestrpne in nemirne – poiščimo pravi način izraza našega libida, moči in volje. Tlačenje občutkov ne bo pomagalo, svoj libido izrazite na zdrav in prijazen način do vas in vaših najbližjih – s športom, delom na vrtu, v spolnosti, kreativnosti, tudi meditaciji – raziščite različne možnosti!

Da bo mera intenzivnosti res polna v tem tednu, se v nedeljo 11. septembra Luna, planet plodnosti, sreča tudi z najbolj intenzivnim med vsemi planeti, to je s planetom transformacij - Plutonom. Začutimo, koliko se lahko odpremo in dovolimo, da energija življenja steče skozi nas!

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Vabljeni na osebne astrološke interpretacije - za vse, ki želite spoznati svoje poslanstvo ali iščete odgovore na konkretna vprašanja o odnosih, zdravju, domu, delu, financah, ... na IST terapijo - regresijo, terapijo preteklih življenj za svobodo tukaj in zdaj, na prebujanje tretjega očesa, na meditacijo ter na raziskovanje in odstranjevanje entitet – tujih energij v telesu in domu.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Lidl doniral sredstva za 360 brezskrbnih počitniških dni otrok s posebnimi potrebami

V Lidlu Slovenija so se tudi letos tradicionalno pridru...

Poslovila se je Anita Ogulin

V 73. letu starosti je po dolgotrajni bolezni umrla hum...

Povečanje odločnosti za gibanje pri odraslih: vpliv na mikrobioto in možgane

Vprašanje, kako spodbuditi odrasle k gibanju, ni prepro...

Ta vikend na obali: Praznik vina in česna

Konec tedna bo zaživelo dogajanje v Novi vasi. Vaščani ...

Potreba in pravica starejših do mobilnosti

V Srebrni niti - združenju za dostojno starost z zaskr...

Dobrodelni koncert Viljem Julijan za male borce

Za male borce - otroke z redkimi boleznimi bodo 12. okt...

Izšla je poletna številka revije Vzajemnost (julij-avgust 2024)

Najbolj dragocen je osebni stik z ljudmi. Tudi če kdaj ...

Kdo so nagrajenci, ki prejmejo MojaLeta darilo?

Med prijavljenimi v juniju smo izžrebali štiri nagrajen...

Z avtom na pot: Kaj preveriti pred odhodom, kako ravnati ob okvari, utrujenosti...?

Preden se odpravite na pot z avtomobilom, še posebej pa...

Že veste, kaj boste delali v zrelih letih svojega življenja?

Nekateri želijo svetu še kaj dati, morda tudi zaslužiti...

Prevare pri rezervaciji počitniških nastanitev (Booking prevara)!

Na Nacionalnem odzivnem centru za kibernetsko varnost S...

Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije je izplačal letni dodatek

28. junija 2024 je Zavod za pokojninsko in invalidsko z...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.