HOROSKOP: Kaj prinaša teden?

Teden začenjamo pod vplivom srečanja Sonca in retrogradnega Merkurja, ki nam prinašata navdihe in ideje ter zaključujemo pod vplivom polne Lune v petek v znamenju Vodnarja, ki prinaša polnost potencialov in uresničitev stvari, ki smo jih začeli z novo Luno v začetku septembra.
Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Srečanje Sonca in Merkurja, ki se navidezno giblje vzvratno prinaša impulz Višjega jaza v naš način razmišljanja in v komunikacijo – naša komunikacija s samimi seboj iz z drugimi je lahko bolj skopa, celo redkobesedna, pa zato zelo presvetljena z najvišjimi frekvencami, z navdihi in idejami. Večkrat smo že omenili, da je to odličen čas za meditacijo in duhovne vaje, v ponedeljek 12., torek 13. in v sredo 14. septembra pa bo to še posebej izrazito.

Merkur se bo gibal vzvratno še do četrtka 22. septembra, zato še vedno velja previdnost pri komunikaciji, dogovorih, sestankih, pogodbah, varnostnih kopijah, … doslednost in natančnost v tem času je najboljša preventiva.

V četrtek 15. septembra smo pod vplivom srečanja Lune, Neptuna in Južnega vozla lahko zelo razneženi. To bo čas za umetniške in duhovne navdihe. Tudi za to, da se zaljubimo oz. zbližamo z osebo, ki nam je všeč. Zelo bomo lahko čutili in zaznavali počutje drugih ljudi in preprosto se bomo povezali z energijami narave. Bodite previdni, da se ne navzamete preveč energij iz okolice, še posebej strahov, jeze ali drugih težjih čustev. Preživimo ta čas na sprehodu ali izletu v naravo - sami ali v družbi. Srečanje Lune z Južnim vozlom lahko v naša življenja prinese hrepenenje po tem, da je za nas popolnoma poskrbljeno in včasih to lahko na plano prinese tudi željo po otrocih... v vsakem primeru bomo hrepeneli po udobju in blaženosti, zato si privoščimo dovolj razvajanja in romantike.

V petek 16. septembra ob 21 uri je polna Luna v ozvezdju Vodnarja. Vpliv čutimo dan prej in dan pozneje. Polna Luna nam vedno prinaša polnost potencialov ter uresničitev stvari, ki smo jih začeli z mlado Luno v začetku septembra. Značilnost te polne Lune, ki jo imenujejo tudi polna Luna žetve je, da je še posebej povezana z obiljem, ki je v tem letnem času prisotno v naravi. V času polne Lune se priporoča piti dovolj tekočine, najbolje vode, da naša eterična telesa lažje držijo polnost energij.
Polna Luna v Vodnarju nam prinaša domiselnost, intuicijo in kreativnost. To je odličen čas za nove tehnologije in za povezovanje s prijatelji s celega sveta.

V nedeljo 18. septembra smo pod vplivom srečanja Urana in Lune. Uran je planet nepričakovanih prebliskov in nenadnih sprememb. Luna predstavlja čustva in občutljivost. Takoj lahko začutimo, če nam je nekdo všeč ali ne, privlačnosti - kaj nam je všeč in, kaj ne – vse je zelo jasno, intenzivno in nenadno. Ko se to zgodi, se moramo vedno vprašati, ali je prvi vtis upravičen in, ali je oseba res to, kar nam predlaga naša intuicija. Uran ima prebujajoč, lahko tudi pretresljiv vpliv na lunine lastnosti. To prinaša izvirnost v našo domišljijo, obenem pa tudi prebujenost in ostrino – vse kar je nasprotno od neosebne, zasanjane in zaspane lune. Včasih lahko začutimo močne strasti, kombinacija pa lahko prinaša tudi nemir in nervoznost. To je tudi odličen čas za prebliske intuicije, jasnovidnost, vizionarske sanje in navdihe. Luna je planet intuicije in domišljije in Uran planet prebliskov tretjega očesa in navdihov. Povezava med obema lahko prinese velike vpoglede v nefizične realnosti ter vizije oziroma videnja o prihodnosti.

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Vabljeni na osebne astrološke interpretacije - za vse, ki želite spoznati svoje poslanstvo ali iščete odgovore na konkretna vprašanja o odnosih, zdravju, domu, delu, financah, ... na IST terapijo - regresijo, terapijo preteklih življenj za svobodo tukaj in zdaj, na prebujanje tretjega očesa, na meditacijo ter na raziskovanje in odstranjevanje entitet – tujih energij v telesu in domu.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.