HOROSKOP: Kaj prinaša teden?

Teden začenjamo s polno Luno v ponedeljek ob 15:21 uri, ki prinaša občutek polnosti v naša življenja in izpolnitev tega kar smo začeli z mlado Luno v začetku meseca.
Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Polna Luna v ponedeljek, 14. novembra, ob 15:21 uri v ozvezdju Ovna nam prinaša polnost čustev in občutkov, obrnjenost navzven, glasnost in vročekrvnost - nagnjeni bomo k hitremu ukrepanju in sprejemanju naglih odločitev. Vpliv čutimo dan prej in dan potem in v tem času se priporoča, da pijemo dovolj tekočin, najbolje vode, da lažje držimo polnost energij.

V tem času velja previdnost, da ne boste sprejemali pomembnih življenjskih odločitev pod vplivom čustvenih reakcij – boljši čas za sprejemanje odločitev bo po polni Luni, ko se bomo lažje zanesli na svoje občutke in na tiho vodstvo Višjega jaza, ki nas dolgoročno pelje v smeri našega poslanstva in s tem k trajnejšem zadovoljstvu.

V sredo, 16. novembra Sonce vstopi v ozvezdje Škorpijona, kjer bo sijalo vse do sredine prihodnjega meseca. Sonce je povezano z našim Višjim jazom, Škorpijon, ki mu vlada Pluton, pa je planet intenzivnosti, magnetizma in transformacije. To kaže na to, da bo v tem mesecu v ospredju globoka želja in potreba po transformaciji, delu na nas samih. Potreba po tem, da gremo v globino, da se pripravimo na konec leta in nov začetek rasti. Če te impulze za transformacijo ignoriramo, lahko s tem v svoja življenja prikličemo močnejše vspodbude v obliki bolezni, izgube službe ali partnerskega odnosa – zato se raje pogumno in globoko zazrimo v sebe in poglejmo, kaj še lahko spustimo, opustimo in tako pripravimo prostor za nekaj novega, kje se še lahko spremenimo in zrastemo...

Pluton prinaša intenzivnost v naša življenja, kar pomeni da lahko na plano pridejo močne želje in magnetične privlačnosti, kar lahko prinese veliko strasti v obstoječe odnose in nove priložnosti za zbližanje z osebami, ki nas pritegnejo.

Cel teden bomo pod vplivom srečanja Neptuna in Južnega vozla, vozla usode, ki kaže na pretekla življenja in karmo. Najmočnejši vpliv bo v četrtek, 17. novembra, vpliv pa se razteza vse od sredine novembra do sredine decembra. To je čas, ko na naš razvoj in počutje zelo močno vpliva energija Neptuna.

Energije Neptuna na višji ravni prinašajo tok poetične, umetniške in duhovne inspiracije, vesoljne ljubezni in sočutja. Kozmično zavest, ki se združuje z Božanskim in transcendenco. Intenzivno sanjsko življenje, bogato domišljijo, psihične sposobnosti. Prijazno in ljubečo naravo, tudi navdahnjenost in ekstremno občutljivost, rahločutnost.
Na nižji ravni je to nejasnost in zamegljenost, življenje v oblakih, pomanjkanje fokusa, težave pri ugotavljanju usmeritve ali namena, zaslepljenost v ljubezni. Dramatično pomanjkanje inkarniranosti, utelešenja, željo po pobegu, nesodelovanje v življenju in neprevzemanje odgovornosti za svoje življenje. Sindrom »ne želim biti na svetu«, ki pušča odprta vrata alkoholu, drogam in resnejšim boleznim.

Odločitev za inkarnacijo na zemlji je zelo močno povezana z učenjem sočutja in univerzalne ljubezni. V tem času je nad našimi glavami paket energij z visoko duhovno - umetniškim navdihom, ki samo čaka, da se z njim povežemo. To je čas, ko so čisto blizu nas in nam vsem na razpolago duhovni vodniki, bitja, povezana z energijami Neptuna, ki so nam pomagajo izpolniti naše poslanstvo – osebno in širše, poslanstvo človeštva. Odprimo se in vzemimo podporo, ki nam je vsem na voljo!

Od petka,  18. do nedelje, 20. novembra bo Luna v ozvezdju Raka, v svojem domačem znamenju, kar bo okrepilo njene kvalitete. Pomembni nam bodo občutki in čustva. Cel konec tedna bomo na življenje znali pogledati bolj lahkotno in lagodno – udobje nam bo lahko bolj pomembno kot dosežki. To je odličen čas za nego in skrb vseh naših subtilnih teles, ne samo fizičnega telesa, torej tudi eteričnega, astralnega in Višjega jaza. Privoščite si dobro hrano, kopel, masažo, dovolj nežnosti, kakšno dobro knjigo ali film, umetniško razstavo ali prireditev ter meditacijo. Naša intuicija in videnje bo okrepljeno – zaupajmo svojim občutkom.

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Konec leta je še posebej primeren čas za delo na sebi in pripravo načrtov za naprej, zato vabljeni na osebne astrološke vpoglede ter na IST terapije:
ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, … Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast in zaključevanje.

IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.