HOROSKOP: Kaj prinaša teden?

Teden začenjamo z retrogradnim Merkurjem, ki prinaša zelo dobrodošlo usmerjenost navznoter v tem prazničnem času in nadaljujemo s praznikom Sonca, z zimskim solsticijem v sredo 21. decembra ob 11:44 uri.
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Če čutite, da se težje izrazite in morate večkrat ponoviti navodila, da vas zares razumejo, ali sploh nimate potrebe po komuniciranju, se umikate v samoto, po drugi strani pa se z lahkoto lotite notranjega raziskovanja, razmišljanja ali študija, potem vedite, da ste pod vplivom retrogradnega Merkurja in, da bo tudi to minilo… Od 19. decembra, do 8. Januarja 2017, smo deležni vpliva retrogradnega Merkurja, zato je najbolje, da se na to pripravimo – večkrat preverjamo ali smo pravilno razumeli navodila in dogovore, imejmo pripravljene rezervne načrte, naredimo varnostne kopije dragocenih podatkov, … vse za to, da preprečimo nesoglasja ali nepotrebne izgube podatkov.

Retrogradni Merkur nam cel teden, poleg morebitnih težav v komunikaciji, prinaša tudi veliko dobrega. Če je značilnost prazničnih časov na žalost ta, da živimo zelo hitro in, da smo zelo usmerjeni navzven, v okolico, družbo, potem je čas, ko je retrograden – to pomeni, da se navidezno giblje vzvratno, prav dobrodošla sprememba in počitek za našo dušo. To je namreč čas upočasnitve - čas, ko se veliko lažje obrnemo navznoter, si vzamemo več časa za to, da smo sami s seboj, potujemo navznoter, naše izkušnje v meditaciji so lahko globlje, um mirnejši, naša koncentracija odlična in sposobnost reševanja problemov prav tako boljša. Vzemimo ta čas torej takšnega kot je in, ne silimo z glavo skozi zid – to ni optimalen čas za pomembne sestanke ali podpis pogodb, … če pa se temu ne moremo izogniti – vedno so izjeme, potem bodimo previdni in vse večkrat preglejmo, prespimo in se nato odločimo in naredimo ustrezen korak naprej. Smo na začetku tega obdobja, zato s potrpežljivostjo in doslednostjo naprej.

Od ponedeljka, 19. do vključno petka, 23. decembra, smo še vedno pod vplivom srečanja Merkurja in Plutona na nebu. Z retrogradnim Merkurjem je vpliv sedaj bolj ponotranjen – ne pozabite, ni treba, da rastemo s pomočjo kriz, raje ozavestimo notranjo potrebo po transformaciji in poslušamo, sledimo notranjim uvidom.

V sredo, 21. decembra, ob 2:56 uri je zadnji Lunin krajec, ki nam prinaša izzive pri opuščanju stvari – koliko smo pripravljeni spustiti, da pripravimo prostor za nekaj novega? Fokus bo na opuščanju mehanizmov, vzorcev obnašanja in na starih prepričanjih – v stilu: »ne da se«, »nima smisla«, »ni vredno«, ki nam preprečujejo zaživeti spremembe. Ko to prepoznate, lahko to tudi spremenite! Vredno je - pred nami je namreč čas novega letnega ciklusa rasti – v sredo ob 11:44 uri je zimski solsticij in 29. decembra leta nov mesečni ciklus rasti - nova Luna.

V času zimskega solsticija v sredo, 21. decembra ob 11:44 uri smo deležni obilja podpore s strani duhovnih prisotnosti, energij narave in vilinskega sveta ter planetarnih energij in zvezd, zato da zaživimo, zasijemo svoje notranje Sonce. To je čas izdiha, največje ponotranjenosti in priprave na nov vdih, novega začetka za leto pred nami. Ta dan praznujemo praznik Sonca – to je čas, ko svetloba premaga temo. Zato ta čas preživimo v miru in v premisleku – kaj je tisto kar si želimo, kakšne so naše vrednote? V času solsticija držimo aspiracijo, priprošnjo za podporo.

V četrtek, 22. decembra bomo čutili vpliv srečanja Marsa in Južnega vozla – vozla usode. Vpliv bo najmočnejši v ponedeljek, 26. decembra, čutili pa ga bomo vse do 29. decembra. To je obdobje, ko je dobro, da pozitivno sprejmemo vse izzive v našem življenju in, da zavzamemo aktiven pristop k svoji usodi in k uresničevanju tega kar si želimo. Sedenje in čakanje na priložnosti ne bo dovolj. Potrebno je, da delujemo, ne le, da zagrabimo priložnosti, ampak, da jih tudi sami ustvarimo. To je čas, ko smo deležni obilja podpore za to, da razvijemo moč volje in, da jo uporabimo.

V četrtek, 22. in petek, 23. decembra, smo tudi pod vplivom Jupitra, planeta optimizma in Lune – skupaj nam prinašata čas za razvajanje in uživanje, še posebej, če nismo navajeni privoščiti si. To je čas za kopeli in razvajanje v vodi, za dobro hrano in vse druge oblike užitkov – nagnjeni bomo k pretiravanju, zato previdno s hrano!

Sobota, 24. in nedelja, 25. decembra Luna sije v ozvezdju Tehtnice, kar nam v času Božiča prinaša veliko ljubezni in harmonije v odnose – partnerske, poslovne, družinske, sosedske, prijateljske, … to je tudi odličen čas za obisk koncerta ali razstave, za kakršnokoli obliko umetnosti – cenimo lepoto in dovolimo, da se nas globoko dotakne. In ne pozabimo največje darilo smo mi sami – sebi in ostalim.


IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Konec leta je še posebej primeren čas za delo na sebi in pripravo načrtov za naprej, zato vabljeni na osebne astrološke vpoglede ter na IST terapije:

ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, ... Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast in zaključevanje.

IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.