Horoskop: Kaj bo prinesel ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 23.2.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj prinaša teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Luna v znamenju Bika – ponedeljek, torek in sreda do 5:54
Dobro počutje za: Bike, Device in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Ribe
Manj ugodno: Škorpijone, Leve in Vodnarje

Luna v znamenju Dvojčka – sreda od 5:54 do petka 13:49
Prvi lunin krajec ob 18:14.
Dobro počutje za: Dvojčke, Tehtnice in Vodnarje
Srednje dobro za: Ovne in Leve
Manj ugodno za: Strelce, Device in Ribe

Luna v znamenju Raka – petek od 13:49, sobota in nedelja
Dobro počutje za: Rake, Škorpijone in Ribe
Srednje dobro za: Bike in Device
Manj ugodno za: Kozoroge, Ovne in Tehtnice

V ponedeljek se bomo skrbno odpravili po nakupih in poskrbeli za finančno varnost. Najbolj ugoden čas bo v dopoldanskem času, ko bomo v poslu lahko uspešni. V medosebnih odnosih bo vladalo zaupanje in pripravljenost na sodelovanje. Kljub temu pa bomo čutili omejitve, ki bodo prihajale s strani nadrejenih in vplivnih ljudi, na kar pa žal ne bomo mogli veliko vplivati. Lahko se izrazi v kakšni slabi novici ali pa bomo morali trdo poprijeti za delo, ki nam sploh ne bo všeč.

V torek bo Luna ves dan tekla v prazno*. Dan bo romantičen in občutili boste, kako močno ste povezani z vašim partnerjem, če le vajin odnos temelji na iskrenosti in zaupanju. Če jo/ga boste zaprosili za roko, se vam bo težko odrekla/odrekel. Čez dan si boste želeli napolniti in razvajati vse svoje čute. Kar pomeni, da si ne boste želeli le nežnih objemov in dotikov, ampak tudi dobre hrane in lepega videza. Zato si le privoščite zmenek ali razvajanje kar tako. Polepšajmo si dan v družbi ali pa sami.

V sredo dopoldan bo ura tekla en dva tri. Postorili bomo to in ono. Vse do zgodnjega popoldneva bomo hitro opravili nakupe, sestanke in dogovarjanja, napisali dopise in ponudbe. V prometu bo do zgodnjega popoldneva teklo kot je treba, nato lahko sledijo zamude in zastoji. Do sredine popoldneva bodo omejujoče energije minile. Lahko se bomo bolj mirno odpravili na pot. Le zvečer, ko nastopi prvi lunin krajec, se ne jezite preveč. Možni so nesporazumi in napačno razumevanje situacije. Pazite, da zaradi svoje nepazljivosti, ne boste oškodovani. V trgovini dobro poglejte kam paše kakšna cena, da ne boste na blagajni presenečeni.

V četrtek bomo v zgodnjih jutranjih urah prešerno razpoloženi in igrivi. Uspešni bomo pri raziskovanju in učenju. Morda se bomo nagibali k pretiranemu sanjarjenju in idealiziranju naših ciljev in uspehov. Lahko se nam porodi kakšna ideja, o kateri smo v preteklosti že razmišljali pa je nismo realizirali. Poskusite jo uresničiti ali pa si jo skicirajte, da ne pozabite. Od sredine dopoldneva bo Luna tekla v prazno. Če imate počitnice ali dopust, izkoristite dan za sproščen izlet z otroki ali vnuki. Prepustite se njihovi igrivosti in brezskrbnosti. Najbolj boste uživali nekje v naravi, če bo le lepo vreme.

V petek bo do sredine dneva Luna še tekla v prazno*. Dopoldan bo primeren za sprostitev in za ukvarjanje z dejavnostmi, ki jih počnete zgolj za to, ker so vam v veselje. Pa če je to branje knjige, pisanje zgodb ali pesmi, ročne spretnosti in ustvarjalnosti, pohajkovanje v naravi, šport, klepet s prijatelji in posedanje ob brezskrbni kavici, itd. Dopoldan ni primeren, da bi pričeli s kakšno novo zadevo ali da bi želeli nekaj zaključiti, saj se vam ne bo izšlo. Popoldan bodo nastopile nove energije, ki nas bodo usmerjale k domu, skrbi za svoje bližnje ter razvajanje drugih s kuhanjem in peko. Do konec tedna bomo bolj ponotranjeni in najbolje se bomo počutili v zavetju našega doma, kjer bomo lahko uspešno postorili marsikakšno zadevo.

V soboto zjutraj se razvajajmo ob družinskem zajtrku. Pogovorimo se in načrtujmo, saj bomo lahko dobro sodelovali. Moč intuicije in razumevanja bosta zelo močni. Namenimo si čas in pogovor, saj to v teh dneh najbolj potrebujemo. Večer bo bolj stresen, lahko smo vznemirjeni zaradi kakšnega dogodka.

V nedeljo se bodo nadaljevale občutljive energije prejšnjega dne. Bodimo potrpežljivi drug z drugim, saj so naša čustva bolj ranljiva in smo bolj dojemljivi za vse, kar se dogaja okrog nas. Željni bomo komunikacije in razčiščevanja stvari. Popoldan bo zelo uspešen pri učenju, raziskovanju, ukvarjanju z računalniško tehnologijo, pri popravljanju električnih aparatov (še zlasti, če so kuhinjski), pri napeljevanju elektrike in internetne povezave, itd. Lahko se nam kaj posveti in dobimo idejo, kot bi zagorela žarnica.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.