Horoskop: Kaj novega bo prinesel ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 20.7.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša novi teden? (foto: freeimages.com)
Kaj prinaša novi teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Luna raste v znamenju Device – nedelja od 2:47 do torka 15:24.
Čas za: rutinska in natančna dela v službi in doma, ustvarjalne dejavnosti in ročna dela, sortiranje drobnega materiala in pospravljanje predalov, čiščenje in druga gospodinjska dela, delo na vrtu, pomoč drugim pri delu, natančno branje, učenje, podpisovanje pogodb, ukvarjanje z zdravjem in zdravo prehrano, telesno nego, ukvarjanje s hišnimi ljubljenčki

Luna raste v znamenju Tehtnice – torek od 15:24 do petka 4:08.
Čas za: vzpostavljanje harmonije in ravnovesja, usklajevanje, sodelovanje, pogovore, druženje, ohranjanje dobrih odnosov, krepitev prijateljstva, iskanje pravice, dajanje pohval in komplimentov, umetnost, ustvarjalne dejavnosti, polepšanje in opremljanje stanovanja, nego cvetja in cvetličnih gred, modo, kozmetiko, negovanje telesa in duha, romantiko, druženje v dvoje, ples

Luna raste v znamenju Škorpijona – petek od 4:08 do nedelje 14:25.
V petek ob 6:05 se dovrši prvi lunin krajec.
Čas za: intenzivno sproščanje, jogo in meditacijo, izpoved močnih in globokih čustev, strastno ljubezen, vztrajnost in odločnost, urejanje finančnih zadev, obisk zdravnika in terapevta, revitalizacijo telesa in duha, masaže, kopeli, čiščenje in pospravljanje, sajenje rastlin

Luna raste v znamenju Strelca – nedelja od 14:25.
Čas za: načrtovanje in planiranje izletov in potovanj, piknik, odhod na dopust, izobraževanje, obisk seminarjev in tečajev ter potopisnih predavanj, kino, obisk muzeja, načrtovanje prihodnosti, urejanje pravnih zadev, reševanje sporov, pripravo marmelad ter vkuhavanje sadja in zelenjave, šport v naravi

V novem tednu bodo vladale bolj umirjene energije, kot so v preteklem. Vendar bomo zaradi rastoče Lune zelo delovni in aktivni. Veliko se bo dogajalo, kljub počitniškemu vzdušju.

V petek in soboto se bo planet Venera ustavil na svoji poti, nato se bo pričel gibati retrogradno. Zato bo ta čas nekoliko zahtevnejši za predstavnike, ki imajo v svojih rojstnih kartah poudarjen planet Venera ter za predstavnike Tehtnic, Bikov in Levov. Pazite na svoje zdravje in počutje. Venera se bo gibala retrogradno vse do začetek septembra. Vse do takrat imamo čas, da popravimo kakšen odnos in da poiščemo notranje ravnovesje, umirjenost.

Ponedeljek in torek bosta konstruktivna dneva. V službi in doma poskušajte izrabiti pozitivne energije za delo. V ponedeljek bomo razreševali neurejena stvari iz preteklega tedna, morda popravljali, čistili in zopet našli pravo pot. Iz negativnih izkušenj, si bomo pridobili zaupanje. Morda pri pospravljanju podstrešja, vrtne ute ali kakšne omare, najdemo kaj starega in uporabnega.

Torkovo dopoldne izkoristite za urejanje družinskih zadev, za urejanje dokumentov in uradnih zadev. Uspešno bomo opravili rutinska dela pa tudi lažje se bomo osredotočili na vsebino, drobni tisk nam ne bo ušel. Dobro bomo sodelovali, zato naj nam ne bo odveč prositi za pomoč ali mnenje drugih. Če je potrebno izpeljati kakšno zelo pomembno zadevo, jo dajte najkasneje do opoldneva. Energije vam bodo naklonjene in zmagovalne. Ugoden čas za vse dejavnosti, ki se navezujejo na gradnjo, obnavljanje, urejanje doma in stanovanja. Popoldan boste lahko uživali v prijetnem občutku, da ste postorili veliko v teh dneh. Zdaj je čas za druženje in uživanje v lepih rečeh.

Sreda bo vse do večera ugodna za obnavljanje in popravljanje kakšnih uradnih dokumentov, za podpisovanje pogodb in dogovorov. Če pričakujete kakšen odgovor ali sklep, vas verjetno ne bo razočaral. Vendar pa bomo globoko v sebi zaskrbljeni, morda nam ne bo do pogovorov. Ne dovolite, da zaradi tega trpi kakšen odnos. Sprostite se ob cvetju in občudovanjem lepote narave ali pa se ukvarjajte z vašimi hobiji.

V četrtek bosta tako Sonce kot Merkur stopila v znamenje Leva, ki je sredinsko poletno znamenje. Dopustovanja, športni dogodki in prireditve na prostem bodo v tem mesecu na vrhuncu. V jutranjem času bodite previdni v pogovorih, da ne izzovete spora. Sodelovanja in dogovori bodo na preizkušnji, lahko pride vmes kaj nenačrtovanega. Pozno popoldan in zvečer bomo spet našli skupni jezik. Je pa ta dan ugoden za prodajo in trženje, intelektualna dela, predstavitve in literarne večere. Na svoj račun bodo prišli tudi kolesarji. Vročina bo v teh dneh dosegala svoj vrhunec.

Petkovo dopoldne bo zaznamoval prvi lunin krajec in prestop Lune v Škorpijona. Nič več ne bomo pripravljeni na sodelovanje. Bolj bomo vase zaprti in raje bomo delali sami. Ne mislite, da so ljudje kaj jezni na vas, le energije so takšne, da ima vsak rad svoj mir. Vendar ne razmišljajte preveč o tegobah vsakdanjega dne. Zvečer se boste sprostili nekje ob vodi. Pojdite na večerni sprehod, plavajte ali se ukvarjajte z aktivnostmi, ki vas pomirjajo. Idealen čas za večerno jogo in meditacijo. Izkoristite moč intuicije.

Spanec v noči na soboto bo okrepčilen in regenerativen. Sicer pa je v soboto na splošno več možnosti za neprijetne dogodke. Energija bo tako močna, da lahko prihaja do nesreč in eksplozij. Še vedno nam bo vroče, verjetnost vročinskih neviht je visoka. Tudi v odnosih lahko prihaja do razhajanj med individualnimi željami in družinskimi zahtevami. Vsi skupaj raje malo potrpimo in se prilagodimo, da ne bomo obžalovali besed ali dejanj. Zvečer se bo privlačilo, kar se mora, kar si je namenjeno.

Nedeljsko dopoldne ne bo ravno takšno kot bi si ga želeli na prost dan. Občutili boste razhajanje med tistim kar si želite in vašimi resničnimi zmožnostmi. Čas pa bo idealen, da počistite in odstranite odvečno kramo, ki je res ne potrebujete več. Naredili boste prostor novim priložnostim, ki zagotovo nekoč pridejo. Popoldan pa se odpravite kam na izlet. Uživali boste, saj bodo energije spodbujale lepa doživetja.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella in je soustanoviteljica društva Astro klub Luna, ki se zavzema za ozaveščanje širše javnosti o astrologiji kot uporabni vedi v vsakdanjem življenju. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Urška Kozmus, DAstrolAS
Astro klub LUNA
www.facebook.com/AstroKlubLUNA

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.