Horoskop: Kaj novega bo prinesel teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 8.12.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj novega prinaša ta teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj novega prinaša ta teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Luna v znamenju Raka – ponedeljek, torek in sreda do 4:15.
Dobro počutje za: Rake, Škorpijone in Ribe.
Srednje dobro za: Bike in Device.
Manj ugodno: Kozoroge, Ovne in Tehtnice.

Luna v znamenju Leva – sreda od 4:15 do petka 16:19.
Dobro počutje za: Leve, Ovne in Strelce.
Srednje dobro za: Dvojčke in Tehtnice.
Manj ugodno za: Vodnarje, Bike in Škorpijone.

Luna v znamenju Device – od petka 16:19 do nedelje.
V soboto ob 13:51 se dovrši drugi lunin krajec v znamenju Device.
Dobro počutje za: Device, Bike in Kozoroge.
Srednje dobro za: Rake in Škorpijone.
Manj ugodno za: Ribe, Dvojčke in Strelce.

Teden, ki je pred nami, se bo odvijal bolj umirjeno. Luna bo upadala, zato bomo vse naloge počasi zaključevali, naredili še zadnje popravke. V ponedeljek in torek bomo največ časa namenili družini ali pa bomo vsaj z mislimi pri njej. Noč na ponedeljek bo umirjena in kdor ima močno intuicijo, lahko dobi v sanjah kakšen namig. V dopoldanskem času nas bodo na spletu in v časopisu pritegnile predvsem novice iz oddaljenih dežel, potopisi in reportaže. Dober dan za opravljanje izpitov iz tujih jezikov ali poglobljeno učenje pravnih zadev. Do sredine dopoldneva izkoristite čas za urejanje papirjev. Večer bo bolj nemiren in stresen. Na pot nam lahko pridejo takšne in drugačne ovire ali pa bomo le bolj črnogledi. Ne dovolite, da bi vas drugi ljudje pahnili v čustvene stiske.

V dneh, ko Luna potuje po znamenju Raka, nam je v prvi vrsti najpomembnejša varnost in toplina doma, zato izkoristite torek za krepitev družinskih vezi. Če razmišljate o vključitvi v kakšno skupino ali društvo, podobno mislečih ljudi, je ta dan pravi za pogumen korak. Dober dan je tudi za učenje in poučevanje. Večer pa izkoristite za izdelavo novoletnih voščilnic. Čas, ko jih bomo pošiljali, se hitro približuje.

V sredo bomo razmišljali o novoletnih zabavah in praznovanjih, ki nas čakajo. Ženske se bomo že začele ukvarjati s tem, kaj bomo oblekle, da se bomo počutile čim bolj samozavestne. Sicer pa si bomo tega dne zaželeli predvsem, da bi ljudje opazili naš trud, ki smo ga vložili v službi ali doma pri kuhanju kosila. Saj bo Luna potovala po znamenju Leva in nihče si ne bo želel ostati neopazen. Tudi otroci bodo željni vsaj kakšne pohvale s strani staršev. Izkoristite že najmanjši napredek ali dobro gesto in videli boste iskrice v otroških očeh. Od vsakega posameznika oz. njegove natalne karte pa je odvisno, ali je zadovoljen le z malo gesto in iskreno izrečenim »hvala« ali pa so mu bolj pomembna bleščeča darila. Sicer pa bo Luna celo dopoldne v praznem teku*. Opoldne bodimo previdni, da koga ne razjezimo in užalimo njegovega ega. Zvečer bo Venera prestopila v znamenje Kozoroga, kar se bo vse do konca leta izražalo tako, da bomo v vseh »venerjanskih« (ljubezen, moda, umetnost, razvedrilo, sreča, harmonija) zadevah bolj premišljeni, odgovorni in stabilni. V odnosih se lahko to kaže v izkazovanju zvestobe in z mislimi v prihodnje. V umetnosti in modi se bo manj izražala ekstravagantnost, izbirali bomo tradicionalno in že preizkušeno. Tudi pri izbiri barve in frizure, bomo raje izbrale nam že poznano različico, za katero vemo, da se bomo dobro počutile.

V četrtek bomo uspešno sodelovali z ljudmi tako v službi, kot v privatnem življenju. Prireditve in praznovanja bodo dobro sprejeta in obiskana. Po večini bo uspevalo tako, kot smo si zamislili. Ugodno za vse vrste promocij in predstavitve izdelkov. Na splošno bomo imeli več energije, zato je dan ugoden tudi za športne aktivnosti.

V petkovo dopoldne bomo stopali precej optimistično in zadovoljno. Zelo dober čas za nakupe ter urejanje finančnih zadev in dokumentov. Ugodno za iskanje pravice, ki nam je bila morda kratena. Manjša nesoglasja ali ovire se nam lahko pripetijo zgodaj popoldne. Nato bo Luna do sredine popoldneva v praznem teku*, ko bo prestopila v znamenje Device. Z dela se bomo vračali s polno idej in zamisli, kaj vse moramo postoriti ob koncu tedna. Pa naj bo to pospravljanje in čiščenje stanovanja ali pa ustvarjalne dejavnosti, ki zahtevajo veliko mero natančnosti. Večer bo zelo prijeten. Ponoči pa pazljivo, če se boste vračali s kakšnih zabav. Pazite na zdravo mero. Globalno gledano bo dan nekoliko bolj stresen, zopet lahko do izraza pridejo maščevalnost in zamere, posledično pa bo več slabih novic.

Soboto izkoristite za globoko sprostitev in regeneracijo. Čeprav bodo vaše misli zapolnjevale drobne skrbi, se le pustite tudi malo razvajati. Če imate možnost, pojdite na masažo ali na bazen. Jutri bo še dovolj časa za pripravo prazničnih piškotkov in kolačev.

V nedeljo dopoldan morda s svojimi bližnjimi ne bomo našli skupnega jezika, težko se bomo uskladili. Popoldan pa bo prijeten. Uživali bomo ob ustvarjanju in na sprehodih po prazničnih mestnih jedrih. Prepustimo se pravljičnosti časa. Čas nas bo spodbujal, da bomo gledali na svet bolj optimistično in manj obremenjeno. Le zvečer nas lahko zaskrbi kakšna stvar, vendar se ne dajmo.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.