Horoskop: Kaj prinaša nov teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 16.6.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj lepega prinaša teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj lepega prinaša teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Prihajajoči teden bo mirnejši od prejšnjega, vendar še vedno bodimo previdni v potencialno nevarnih okoliščinah. Vse do začetka julija bodo delovale zahtevnejše in neharmonične energije, ki v nas vzbujajo samovoljo, trmo in nepotrpežljivost. Nikar ne tvegajmo z odločitvami, če ni potrebno. Več je tudi možnosti za pojav nasilja, nezgod in poškodb. Pa poglejmo še malo bolj pozitivno. Prihajajoči teden je zadnji pomladni v tem letu. V soboto bo Sonce prestopilo v znamenje Raka in pričelo se bo poletje.

Ponedeljek in torek:
Dobro počutje za: Vodnarje, Dvojčke in Tehtnice
Srednje dobro za: Ovne in Strelce
Manj ugodno za: Leve, Bike in Škorpijone

Sreda in četrtek:
Dobro počutje za: Ribe, Rake in Škorpijone
Srednje dobro za: Kozoroge in Bike
Manj ugodno za: Device, Dvojčke in Strelce

Petek in sobota:
Dobro počutje za: Ovne, Leve in Strelce
Srednje dobro za: Dvojčke in Vodnarje
Manj ugodno za: Tehtnice, Rake in Kozoroge

Nedelja:
Dobro počutje za: Bike, Device in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Ribe
Manj ugodno za: Škorpijone, Leve in Vodnarje

V ponedeljek bo Luna upadala v znamenju Vodnarja. Energije bodo vse do pozne noči harmonične. Ves dan bomo imeli veliko energije. V odnosih bomo čutili povezanost, odprti bomo za nove ideje in poznanstva, zlahka se bomo prilagodili danim situacijam. Popoldan in večer bosta primerna za skupinske športne aktivnosti. Če ne drugače, bomo zagotovo spremljali svetovno prvenstvo v nogometu. Morda doživimo tudi kaj presenetljivega in zanimivega.

V torek bomo čutili sproščenost in v odnosih bo vladala harmonija. Jutro je lahko nekoliko negotovo. Mogoče to negotovost občutimo ob garderobni omari, ko ne bomo vedeli kaj obleči. Sicer pa bomo večji del dneva pripravljeni sodelovati z drugimi, zato uredimo vsa timska opravila in naloge, ki čakajo na pravi trenutek, da jih izpeljemo. Izrabimo dan za druženje in klepet s prijatelji. Popoldan bo primeren za učenje. Zvečer pojdimo na sproščen sprehod in mogoče srečamo kresničke.

V sredo bo Luna prehajala znamenje Ribi. Jutro bo polno čustev. Morda nas kakšen dogodek ali novica močno gane, ob čemer bomo čutili povečano sočutje. Sicer pa nas bo dan spodbujal k dobri volji, optimizmu in izkazovanju ljubezni. Imeli bomo več možnosti, da doživimo kaj lepega. Dober dan za ustvarjanje in modne nakupe. Večer bo primeren za globoko sprostitev z meditacijo, jogo, s kopeljo ali masažo. Izkoristimo te energije.

V četrtek zvečer nastopi zadnji lunin krajec, ko bomo nekoliko manj pripravljeni za sodelovanje. V primeru kritik in nestrinjanja, ne bodimo preveč občutljivi. Ohranimo zaupanje vase. Svetujem več sočutja in potrpežljivosti drug z drugim. V prvi polovici dneva bomo morda imeli občutek, da je dan tih in umirjen, vendar bodo energije kljub temu spodbujale k pridnosti in delavnosti. Dopoldan bomo občutili več prijaznosti in zaščitništva med ljudmi. Še posebej bomo skrbni do svojih najbližjih. Po opravljenih delovnih obveznostih, pojdimo na sladoled in uživajmo v sproščenih trenutkih.

V petek bo Luna že potovala po znamenju Ovna. Kar naenkrat bomo občutili več energije in moči. Energije bodo spodbujale k zaključevanju in popravljanju ocen tik pred počitnicami. Verjetno ne bo malo takih, ki bodo stali pred tablo ali pisali test. Vsi, ki radi kaj pišete, lahko dobite idejo ali pa morda najdete kakšen zapis iz preteklosti, ki bi ga bilo vredno obnoviti in dodelati. Večer in noč na soboto bosta precej stresna. Izognite se morebitnim nevarnim situacijam. Še zlasti pa bodite previdni vsi, ki se boste odpravili na zabave. Z glavo na zabavo!

Sobota – prvi poletni dan. Jutro bo še napeto in stresno. Morda izvemo kaj, česar nismo pričakovali ali nismo želeli. Čez dan bomo na splošno čutili veliko energije, zato izkoristimo za športne aktivnosti. Pot nas lahko zanese na kakšno športno prireditev, pa tudi novice bodo večinoma športno obarvane. Zvečer lahko pristanemo na trdnih tleh, če smo imeli čez dan prevelika pričakovanja in previsoke cilje.

Ko se bomo prebudili v nedeljsko jutro, bo Luna že prehajala znamenje Bika. Zberimo se ob zajtrku in sproščeno pričnimo nov dan. Jutro bo spodbujalo k lepim in prijetnim trenutkom. Dan bo ugoden za družinska in romantična srečanja. Dober dan za piknik. Če pa že ne bomo imeli te priložnosti, pa bomo uživali v naravi, ob urejanju in negovanju vrta ter ob ustvarjanju.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...

Recept za najboljšo pastirsko pito

Pastirska pita!Ste že kdaj poskusili pristno pastirsko ...

BALDRIJAN: zmanjšuje tesnobo, pomirja, lajša bolečine, deluje proti nespečnosti...

Baldrijan (znanstveno Valeriana officinalis), se zaradi...

TELOVADIMO: Vaje za mobilnost in gibljivost (VIDEO)

Dandanes se srečujemo z vse večjo problematiko omejene ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.