Horoskop: Kaj prinaša nov teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 26.1.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Luna v znamenju Ovna – ponedeljek do 17:37
Dobro počutje za: Ovne, Leve in Strelce
Srednje dobro za: Dvojčke im Vodnarje
Manj ugodno: Tehtnice, Rake in Kozoroge

Luna v znamenju Bika – ponedeljek od 17:37 do srede 23:36
Prvi lunin krajec ob 5:49.
Dobro počutje za: Bike, Device in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Ribe
Manj ugodno za: Škorpijone, Leve in Vodnarje

Luna v znamenju Dvojčka – četrtek, petek in sobota do 8:08
Dobro počutje za: Dvojčke, Tehtnice in Vodnarje
Srednje dobro za: Ovne in Leve
Manj ugodno za: Strelce, Device in Ribe

Luna v znamenju Raka – sobota od 8:08 in nedelja
Dobro počutje za: Rake, Škorpijone in Ribe
Srednje dobro za: Bike in Device
Manj ugodno: Kozoroge, Ovne in Tehtnice

V ponedeljek bomo dinamično skočili v nov delovni teden. Do sredine popoldneva bodo prevladovale prijetne energije, ki nas bodo združevale in povezovale. Čutili bomo naklonjenost do bližnjih in dobrih prijateljev. Med ljudmi bo več prijaznosti in spontanih dobrih besed. Kljub temu bomo resno in odgovorno opravili naše dolžnosti in delo. Če imamo možnost pojdimo kam in se imejmo lepo. Ali pa dan preživimo v umetniškem ustvarjanju in v stvareh, ki jih delamo s srcem. Čez dan bomo zelo aktivni, zvečer pa se bodo energije umirile. Kot nalašč za sproščanje in razvajanje.

Noč na torek bo umirjena in Luna nas lahko popelje v prijeten in sproščujoč spanec. Moč intuicije bo izrazita, zato prisluhnite svojim občutkom in mislim. Že v zgodnjem jutru bo nastopil prvi lunin krajec. Potrebno bo razmisliti o naših prioritetah in se prilagoditi drugim. Naše želje se v teh dneh morda ne skladajo z željami in zahtevami drugih. Vendar bomo hitro našli kompromis. Do sredine popoldneva bo čas ugoden za urejanje finančnih zadev. Če si morate kaj izboriti, je pravi čas za to. Proti večeru so možne zmote in lahko kaj po nepotrebnem spregledamo, zato uredite vse kar je pomembno do sredine popoldneva. Večer je ugoden za umirjene športne aktivnosti, za razvajanje telesa in duha z masažo, savno ali obiskom kopališča.
Venera bo ta dan vstopila v znamenje Ribi, kjer bo vse do sredine meseca avgusta. Naša čustva bodo v tem mesecu zelo občutljiva in do drugih bomo bolj sočutni. Lahko smo tudi nekoliko nestvarni in pretirano sanjavi. Zato marsikaj spregledamo ali pa nehote ne želimo videti. Ne pustite se kar tako zapeljati, saj smo lahko zaradi pretiranega idealizma kasneje razočarani. Na splošno bo čutiti med ljudmi več idealizma in vere v dobro. Če ima oseba harmonično povezano tranzitno Venero s svojo natalno karto, lahko v tem mesecu dobesedno doživi pravo pravljico.

V sredo bo Luna skoraj ves dan tekla v prazno*. Kdor ima prost dan, naj ga izkoristi v vsej svoji veličini. Kot nalašč za odklop od vseh obveznosti. Bo pa dan naklonjen tudi vsem tistim, ki morajo biti pri svojem delu potrpežljivi in vztrajni ter tistim, ki kaj raziskujejo. Dan nam lahko prinese rešitev in idejo. Kdor se mora učiti, bo dan tovrstnim obveznostim zelo naklonjen.

V četrtek dopoldan bomo težko zbrani in osredotočeni na delo. Bolj bomo nagnjeni k zmotam in na delovnem mestu bomo težko usklajeno in složno delovali. Morda koga ne bomo razumeli, kaj želi od nas. Počakajmo do popoldneva, ko se bodo zadeve zjasnile in bomo lahko nemoteno opravili zadevo, ki smo si jo zadali. Popoldan preživimo v družbi prijateljev, veliko si bomo imeli povedati. Če moramo izpeljati srečanje ali sestanek kakšne skupine ali društva, je četrtkovo popoldne ugodno. Primerno tudi za krajše službene poti in obiske prijateljev, s katerimi se že dolgo nismo videli. Če se boste odpravili po nakupih, pa morda opravite kakšen zelo ugoden nakup. V času retrogradnega Merkurja, ko je ta podprt s pozitivnimi energijami, se splača pogledati malo po znižanjih. Pogosteje se zgodi, da opravimo uspešen in ugoden nakup, četudi ga nismo načrtovali.

Petkovo jutro bo postavilo našo ljubezen, razumevanje in iskrenost na preizkušnjo. Bodite odkriti, če ste ga kaj polomili, sicer lahko koga močno prizadenete. V svojih občutkih in čustvih lahko kdo naleti na hladen tuš in kruto realnost. Proti popoldnevu bodo energije bolj sproščene. Počnite stvari, ki jih imate radi in vam vlivajo novih moči. Luna bo v popoldanskem času tekla v prazno*. Bodo pa energije naklonjene športnikom in vrhunskim dosežkom. Tudi rekreativci bodo čutil, da imajo nekoliko več moči kot sicer. Popoldan je ugoden tudi za prireditve, predstavitve kakšnih produktov in za podelitve priznanj.

Sobota bo lep družinski dan. Povabimo sorodnike na kosilo ali pa mi koga nepričakovano obiščimo. Najdimo razlog, da obudimo in poglobimo družinske vezi. Zakaj bi se morali srečevati samo za rojstne dni. Popoldan in večer bosta naklonjena umetniškim dušam.

V nedeljo dopoldan nas lahko kaj vznemiri. Težko bomo našli skupni jezik. Ne iščimo razloga za prepir in če nas kaj ujezi, se posvetimo kakšnemu hišnemu in gospodinjskemu opravilu. Negativno energijo porabimo raje na takšen način in pri tem bomo zagotovo zelo učinkoviti. Po kosilu bomo že bolj usklajeno delovali. Če preurejate dom, boste našli dobre rešitve in se hitro uskladili v idejah. Morda sprejmete kakšno pomembno družinsko odločitev. Popoldan bo Luna tekla v prazno*. Vendar bodo energije spodbujale k povezovanju in druženju. Čutili bomo lahkotne in sproščene energije. Vendar pazite, da ne odtavate preveč med oblake ali da ne boste pretirano zaupljivi.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.