Horoskop: Kaj prinaša prvi delovni teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 5.1.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Luna v znamenju Raka – ponedeljek in torek do 12:03
Dobro počutje za: Rake, Škorpijone in Ribe
Srednje dobro za: Bike in Device
Manj ugodno: Kozoroge, Ovne in Tehtnice

Luna v znamenju Leva – torek od 12:03 do četrtka 23:58
Dobro počutje za: Leve, Ovne in Strelce
Srednje dobro za: Dvojčke in Tehtnice
Manj ugodno za: Vodnarje, Bike in Škorpijone

Luna v znamenju Device – petek, sobota in nedelja do 12:57
Dobro počutje za: Device, Bike in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Škorpijone
Manj ugodno za: Ribe, Dvojčke in Strelce6avgg

Luna v znamenju Tehtnice – nedelja od 12:57
Dobro počutje za: Tehtnice, Dvojčke in Vodnarje
Srednje dobro za: Leve in Strelce
Manj ugodno: Ovne, Rake in Kozoroge

Prvi delovni teden v novem letu se bo pričel s polno luno, ki jo bomo močno čutili že v nedeljo. Občutili jo bodo še zlasti tisti, ki so vremensko in čustveno nekoliko bolj občutljivi. Pazite na odnose v družini in ne odreagirajte prehitro, če se v čem ne strinjate. V času luninih men se spreminja tudi vreme, katerega spremembe občutimo že kakšen dan ali dva prej. Nenadoma se je otoplilo in praznični sneg je začel kopneti.
Nov delovni teden vzemite kot izziv in priložnost za nove zgodbe, čeprav bo marsikdo občutil malo tesnobe ob tem, da je konec praznikov, ko smo lahko malo bolj sproščeni in imamo več časa za svojo družino in druga zadovoljstva.

V ponedeljek se previdno odpravimo od doma, da nas kaj ne preseneti na poti, ne pozabimo si nastaviti budilke in si že v nedeljo pripravimo vse potrebno za službo, sicer bomo zaradi stresnih energij, kaj pozabili doma. Luna bo vse od zgodnjega jutra v praznem teku*. Kljub težavnejši polni luni, nas bo dan spodbujal k zbranemu delu, urejanju papirnatih zadev, ustvarjanju z računalniškimi in mobilnimi programi, ažuriranju podatkov na spletnih straneh in povezovanju s tujino. Globalno gledano bomo zopet priča nasilju in nesrečam po svetu, aktivaciji potresnih območij ter vremenskih nevšečnosti. Na dan lahko pridejo tudi kakšne skrite informacije o dogodkih, ki so se dogajali ob koncu lanskega leta.

V torek bo Luna vse do opoldneva v praznem teku*. Vpliv ponedeljkove polne lune bomo še čutili, vendar se bodo energije počasi umirjale. Do zgodnjega popoldneva bo čas, da razmislimo o naših poslovnih možnostih in idejah, ki smo jih dobili prejšnji dan. Izkoristite dobre energije in predstavite svoje zamisli nadrejenim in sodelavcem. Dobri vplivi se bodo izrazili zlasti na področjih računalniške in telekomunikacijske tehnologije, v komunikaciji in povezovanju s tujino ter navezovanju stikov z drugimi podjetij. Bodite pogumni. Vendar lahko sredi popoldneva pride do trenj in nasprotujočih si mnenj. Luna v znamenju Leva, bo povzročila, da se ne bomo kar tako vdali. Globoko vdihnite in če imamo isti cilj, bomo našli skupno pot. V slogi je moč. Po napornem delovnem dnevu bo prijala družba prijateljev, ogled predstave ali kakšne razstave. Ali pa si privoščite dozo vaše najljubše športne aktivnosti.
Z globalnega vidika smo lahko priča pomembnim dosežkom v znanosti, morda kakšni razrešitvi odnosov med državami, spravam med sprtimi stranemi ter vrhuncem na področju športa. Moč in uspeh se bosta odražala zlasti preko skupin ljudi, ki stremijo za istim ciljem ter preko žensk.

Ustvarjalnost se bo nadaljevala v sredo, ko bomo v dopoldanskem času zelo aktivni na delovnem mestu. Vodje bodo dobro razdelili naloge in obveznosti. Zelo dober čas za zbiranje novih idej in zamisli, morda izpeljete kakšen »brainstorming«. Popoldan bo sproščen, optimistično in z zanosom bomo gledali na priložnosti, ki nam jih včasih ponujajo tudi manj prijetni pripetljaji.

V četrtkovo jutro se bomo prebudili dobre volje, z zaupanjem in optimizmom se bomo podali v nov dan. Popoldan in zvečer pa nas lahko kaj pripravi do tega, da ne bomo zlahka popustili in da bomo zaradi tega prišli v nesoglasja in spore z drugimi. Poskusite biti potrpežljivi in preusmerite pozornost na kaj lepega in sproščujočega. Ljudem, ki vas bodo želeli vreči iz tira, se kar umaknite. Težko se boste zmenili kaj konstruktivnega, zato pogovore o »težkih« temah, prestavimo na kak drug dan. Pokurite odvečno energijo s športom ali sprehodom. Svetujem pa, da ne izzivate sreče, saj se ne bo dobro obneslo.

V petek nas bo spremljal občutek dolžnosti in delavnosti, vendar bomo stvari težko izpeljali, kot smo si zamislili. Še zlasti v dopoldanskem času in zgodnjem popoldnevu, se lahko počutimo izgubljene in nebogljene. »Meglene« energije bodo do večera počasi popuščale. Zvečer nam bodo stvari že bolj jasne in vedeli bomo, kaj nam je storiti.

Vikend bo prijeten. Sobota nas bo spodbujala k pospravljanju in urejanju stanovanja. Morda pospravimo praznično okrasje. Z bližnjimi se bomo dobro usklajevali, zato si razdelimo delo in dan bo še prijetnejši. Dan je primeren tudi za urejanje zapiskov, sortiranje drobnega materiala, ustvarjanje in za delo, ki zahteva veliko mero natančnosti in potrpežljivosti. Morda nas energije spodbudijo, da pripravimo kakšen nov in zdrav jedilnik, saj se v dneh, ko Luna potuje po znamenju Device, zelo dobro zavedamo, kako pomembne so zdrave navade in si želimo storiti nekaj dobrega za naše počutje. Našim hišnim ljubljenčkom posvetimo malo več časa kot običajno, saj je navsezadnje vikend. Hvaležni nam bodo.

V nedeljo dopoldan bo Luna tekla v prazno*. V času kosila bo prestopila v znamenje Tehtnice. V prvi vrsti nam bodo zelo pomembni odnosi in usklajevanje različnih mnenj in pogledov. Zato je pravi čas, da se pogovorimo o kakšnih resnejših zadevah, ki se tičejo vseh družinskih članov. Čeprav bo nedeljsko popoldne nekoliko bolj resnobno in umirjeno, pa bo po večini uspešno in spremljalo nas bo zadovoljstvo, da smo nekaj koristnega naredili za našo družino.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.