Horoskop: Kaj prinaša zadnji letošnji teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 29.12.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša zadnji teden v letu? (foto: www.123rf.com)
Kaj prinaša zadnji teden v letu? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Luna v znamenju Ovna – ponedeljek in torek do 11:57
Dobro počutje za: Ovne, Leve in Strelce
Srednje dobro za: Dvojčke in Vodnarje
Manj ugodno: Tehtnice, Rake in Kozoroge

Luna v znamenju Bika – torek od 11:57 do četrtka 18:09
Dobro počutje za: Bike, Device in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Ribe
Manj ugodno za: Škorpijone, Leve in Vodnarje

Luna v znamenju Dvojčka – od četrtka 18:09 do nedelje 2:08
Dobro počutje za: Dvojčke, Tehtnice in Vodnarje
Srednje dobro za: Ovne in Leve
Manj ugodno za: Strelce, Device in Ribe

Luna v znamenju Raka – v nedeljo od 2:08
Dobro počutje za: Rake, Škorpijone in Ribe
Srednje dobro za: Bike in Device
Manj ugodno: Kozoroge, Ovne in Tehtnice

Noč na ponedeljek in jutro bosta stresna, kar bo čutiti oz. slišati iz dnevnih novic tudi že dan prej. Večja je verjetnost naravnih nesreč in drugih nepredvidljivih dogodkov ter nasilja. Sicer pa bomo čez dan polni energije in elana. Vse do poznega popoldneva je čas primeren za drzne in hitre odločitve. Uživajte na snegu. Zgodnji večer bo manj primeren za dogovarjanja in sklepanje kompromisov. Lahko smo malo nervozni, zato bodite previdni v vsem kar počnete. Bodite z mislimi pri stvari. Pozno zvečer se bomo počutili že bolje. Bolj bomo optimistični.

Vse do opoldneva bo v torek Luna v praznem teku*. Dopoldan je primeren, da pospravimo stanovanje ali kakšen nam ljubi kotiček, še preden vstopimo v novo leto. Morda na hitro zaključimo kakšno obveznost ali nalogo, ki ne zahteva preveliko truda in čaka nedokončana že nekaj časa. Opoldne pa bo Luna prestopila v znamenje Bika, ki v nas prebudi vse čute. Pomembna nam bo bližina ljubih oseb in udobje. Dan bo primeren za sprostitev ob dobri glasbi, gledanju filmov, branju pravljic z otroki, sprehodih po zasneženi pokrajini in ob okušanju dobre hrane. Marsikdo bo verjetno že z mislimi pri pripravi jedilnika za naslednji dan. Če se bomo lotili okraševanja stanovanja in priprave pogrinjkov, nam bo čas tudi naklonjen.

V sredo zjutraj se bomo zlahka dogovorili o prazničnem dnevu. Dopoldan bo uspešen za sodelovanje. Danes se bomo še posebej radi uredili in po večini nam bo tudi uspelo, da se bomo dobro počutili. Dan je takšen, da bomo v pripravi dobre hrane in slaščic, kar malo pretiravali. Ne bomo skoparili z ugodjem naših brbončic in udobjem na sploh. Ob tako nizkih temperaturah, se bomo raje zatekli domov in dočakali polnoč na toplem, kot da bi zmrzovali kje na prostem. Verjetno bodo ulična praznovanja manj obiskana kot običajno.

Četrtek in dočakali bomo novo leto. Noč je lahko tudi razburljiva in upam, da bo stekla kot je treba, brez prepirov in poškodb. Kajti v naslednjih dveh dneh bodo energije vznemirjale strasti in lahko se odzovemo prenagljeno. Pazljivo tudi z organi oblasti, ne izzivajte in upoštevajte pravila. Še zlasti zvečer na novega leta dan. Sicer pa bo jutro sproščeno ter prežeto s spomini in nostalgijo. V družbi domačih in sorodnikov si bomo imeli veliko povedati. Obiščite sorodnike ali prijatelje, s katerimi se že dolgo niste videli. Lahko pa vas kdo nepričakovano pokliče in si boste mislili, kako lepo, da se je spomnil name. Popoldan po izvrstnem kosilu, s katerim boste vi razvajali koga ali on vas, bo Luna v praznem teku*. Zato si le privoščite počitek pred novim delovnim dnem. Zvečer pa le ne izzivajte sreče.

Noč na petek raje izkoristite za počitek, kot pa da podaljšujete novoletno rajanje. Energije ne bodo temu naklonjene. Sicer pa bo dan spodbujal k druženju, športnim aktivnostim, dolgim sprehodom in pohajkovanju na svežem zraku ter krajšim izletom. Pa tudi za dolge klepete, branje, ustvarjanje in ročne spretnosti bo idealno. Popoldan se lahko česa dobrega domislimo.

Soboto lahko spremlja kakšna nenadna in neprijetna novica, ki se bo navezovala na računalniško in mobilno komunikacijo, na elektriko ali pa na letalski promet. Lahko nas kaj preseneti. Sicer pa se bomo po večini dobro počutili. Dopoldan bomo optimistični, družabni in radoživi. Pripravljeni bomo na akcijo in v odločitvah ne bomo nič kaj oklevali. Če morate v trgovino, to storite v dopoldanskem času. Popoldan bo bolj primeren za vsakodnevna opravila in nakupe le nujnih stvari, saj bo Luna v praznem teku*.
Venera bo tega dne stopila v znamenje Vodnarja, v katerem bo vse do konec meseca. V tem času bomo bolj odprti za nove trende v modi. Na zimskih razprodajah si lahko privoščimo kakšen nenavaden kos oblačila. V ljubezni bomo manj tradicionalni in všeč nam bodo presenečenja. Kadar Venera prehaja znamenje Vodnarja nam je bolj pomembno prijateljstvo in duhovna povezanost s partnerjem, kot pa telesna strast.

Tudi nedelja bo v globalnem smislu precej napet in stresen dan, težave v političnem okolju, povečano nasilje, nesoglasja na naftnem trgu, na dan lahko pridejo kakšne prikrite in podtalne zadeve. Pazite se manipulacij. Zaradi bližajoče se polne lune, ki lahko razgreje strasti in povzroči, da odreagiramo prenagljeno, svetujem previdnost pri vsem, kar počnete. Glede samega počutja in naših odnosov pa bo dan dokaj ugoden in prijeten v domači družbi. Že ponoči bo Luna prestopila v znamenje Raka, ki nas usmerja k domu in družini. Konec tedna nam bo prijalo preživeti doma, bo pa dan idealen tudi za obisk kakšnega kopališča. Čez dan bomo čutili povezanost z vsemi, ki jih imamo radi. Čutili bomo potrebo, da svojemu dobremu prijatelju izkažemo zvestobo ali pa se bomo zalotili, da obujamo spomine na stare čase. Dva, ki sta si že nekaj časa všeč pa na ta dan morda začutita, da sta si usojena in da sta za skupaj.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.