Horoskop: kaj prinaša novi teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 8.9.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Preverite, kaj prinaša nov teden. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Preverite, kaj prinaša nov teden. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ponedeljek in torek:
Dobro počutje za: Ribe, Rake in Škorpijone
Srednje dobro za: Bike in Kozoroge
Manj ugodno za: Device, Dvojčke in Strelce

Sreda in četrtek:
Dobro počutje za: Ovne, Leve in Strelce
Srednje dobro za: Dvojčke in Vodnarje
Manj ugodno za: Tehtnice, Kozoroge in Rake

Petek, sobota in nedelja zjutraj:
Dobro počutje za: Bike, Device in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Ribe
Manj ugodno za: Škorpijone, Vodnarje in Leve

Nedelja:
Dobro počutje za: Rake, Škorpijone in Ribe
Srednje dobro za: Bike in Device
Manj ugodno za: Kozoroge, Ovne in Tehtnice

V ponedeljek bo Luna prestopila v znamenje Ribi. Ker bo dan pred polno luno, bodite pazljivi, da ne boste ravnali nepremišljeno. V dopoldanskem času so možni občutki nezadovoljstva in nejasnosti. Čustveno smo lahko obremenjeni. Ne zapirajmo se vase, povejmo kaj nas bremeni in nam bo lažje. Poskusimo poslušati našo intuicijo. Pripeljala nas bo na pravo pot. Popoldan bo ugoden za sprostitev in regeneracijo. Še zlasti ugodno za obisk kopališča ali masaže. Naredimo nekaj zase in za svoje zdravje.

V torek nastopi polna luna in obeta se nam dokaj konstruktiven dan. Vseeno pa bodite previdni na cesti, saj se nam v času polne lune rado po nepotrebnem mudi. V jutranjih in dopoldanskih urah bomo delavni in odgovorno se bomo lotili nalog. Ker imamo v teh dneh več občutka za soljudi in pomoči potrebnih, lahko opravimo kakšno dobro delo. Dan je primeren tudi za iskanje pomoči in vlaganje prošenj. Večer bo ugoden za romantičen zmenek. Noč bo nemirna, morda bo kdo težje spal ali se bodo prikradle težke sanje. Če pa boste kje na poti, pa previdno. Previdno tudi v komunikaciji z drugimi.

V sredo bo Luna vstopila v znamenje Ovna in občutili bomo več energije, da postorimo naloge, ki smo si jih zadali. Vendar še vedno bodo delovale energije, zaradi katerih previdnost v prometu in v komunikaciji ne bo odveč. Pazimo, da ta dan ne bomo pretirano zaupljivi do drugih. Nagnjeni bomo k fantaziranju in sanjarjenju, ki nam ne bo v korist. Zvečer bo ozračje sproščeno in na življenje bomo gledali bolj optimistično. Pogovorimo se o naših načrtih in željah za naprej.

V četrtek bodo še delovale energije, ko smo ljudje nagnjeni, da bežimo pred stvarnostjo. Če že nekaj časa niste prepričani v iskrenost kakšne osebe, bodite v teh dneh še dodatno previdni. Sicer pa bo dan z delovnega vidika in sodelovanja zelo uspešen in konstruktiven. Ker bo Luna ves dan v praznem teku, raje ne uvajajte novosti, čeprav vas bosta delovna vnema in vztrajnost k temu spodbujala. Dan je zelo ugoden za zaključevanje pomembnih zadev ter za opravljanje tekočih poslov v zvezi z dokumenti, uradnimi in družinskih zadevami ter za gradnjo ali prenovo.

V petek bo Luna prestopila v znamenje Bika. Občutili bomo sproščenost in umirjenost. Obeta se nam lep dan. Dovzetni bomo za vse lepo, kar nas obdaja. Dan bo primeren za nakupe modnih oblačil, kozmetike, nakita, dekoracije za dom ali pohištva. Če bomo ostali doma, bomo uživali na vrtu ali nekje v naravi, kjer se bomo napolnili s pozitivno energijo. Z veseljem bomo tudi kaj dobrega skuhali ali spekli. Pa še en namig. Med zaljubljenimi bo ta dan še kako držal rek »Ljubezen gre skozi želodec.«

V soboto bo sproščenost in brezskrbnost prejšnjega dne popustila. Prva polovica dneva bo precej stresna, zadeve se ne bodo odvijale kot bi si želeli. Globalno gledano bo potrebna večja zbranost in previdnost pri vsem kar počnemo. Previdno, če se odpravljate od doma na kakšen izlet. Lahko nas kaj na hitro preseneti. Ker bomo manj sproščeni, smo lahko tudi bolj prepirljivi in vznemirjeni. V dopoldanskem času nikar ne silite otrok k domačim nalogam in učenju. Nedelja bo tovrstnim dejavnostim bolj naklonjena. Energije bodo do večera vse bolj umirjene. Luna bo od sredine popoldneva do nedeljskega jutra v praznem teku. Zvečer bo planet Mars prestopil v znamenje Strelca, kjer bo vse do konec oktobra. Mars v naših življenjih predstavlja fizično energijo, pogum, strast, borbenost, šport, tudi nasilje ter v življenju ženske moškega in ljubimca. Ko je Mars potoval po znamenju Škorpijona, so se omenjena področja odvijala na bolj prikrit in tih način, tako v pozitivnem kot v negativnem smislu, kar je odvisno od aspektov z drugimi planeti. Marsove energije se bodo sedaj izražale bolj odkrito, odprto in na bolj optimističen način. Na teh področjih bo opaziti več vitalnosti, navdušenja in poleta. Nekateri spori in nesoglasja se bodo pričeli razreševati. Ugodno za iskanje in dokazovanje pravice, ki nam je bila po krivici kratena. V tem času se lahko marsikaj razkrije, kar je bilo v prejšnjem obdobju očem skrito in prikrito.

V nedeljo zjutraj bo Luna prestopila v znamenje Dvojčka. Zjutraj bodo energije spodbujale k športnim aktivnostim ali vsaj k sprehodu v naravi. Dan je ugoden tudi za izlete, druženje s prijatelji, obisk kakšne prireditve in učenje. Ljudje bomo klepetavi, veliko si bomo imeli povedati. Morda se utrne tudi kakšna ljubezenska iskrica, saj bo čutiti intenzivna čustva v zraku. Dan bo naklonjen tudi vsem, ki se ukvarjajo z umetniškimi, ustvarjalnimi in oblikovalnimi dejavnostmi. Zagotovo bodo ustvarili nekaj lepega in nepozabnega.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.