NUMEROLOGIJA: Napoved za junij

Junij je zanimiv mesec. Leto loči po tem, da si včasih oddahnemo, ker je polovica že za nami in včasih se zamislimo, kaj smo že postorili ali katere načrte smo uresničili. Tudi ta junij ni izjema.
Kaj prinaša numerologija v juniju? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj prinaša numerologija v juniju? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Smo v univerzalnem letu števila 9, ki nam nalaga, da iz preteklosti potegnemo še zadnje napotke, predelamo stara čustva in se pomirimo sami s seboj. Število 9 se bo v juniju združilo s številom 6 in skupaj nam bosta pokazali, kaj je naša naloga v tem mesecu.

V ospredju je družina in želja za harmonijo. Počutili se bomo odgovorni za potomce in tehtali naše vzgojne metode. Narava meseca je v znamenju šolanja in zakonskega življenja. Prevzeti bomo morali odgovornosti, ki smo jih že nekaj časa prelagali in odpustiti stara čustva do bivših partnerjev. V zvezi, kjer se nahajamo trenutno, bo malce več želje, da mi dokažemo ljubezen ali pa jo dokaže partner nam. Če še iščemo ljubezen, se bo ta želja v juniju še povečala in čutili bomo, da smo pripravljeni na nove ljudi. Tudi druženja med prijatelji bodo pogostejša. Bodimo sočutni do tistih, ki potrebujejo našo pomoč.

Če smo v preteklosti nekomu storili krivico ali jo je kdo storil nam, naredimo prvi korak in poskušajmo doseči spravo, saj nam bo naše srce hvaležno in mogoče se bomo spraševali, zakaj tega nismo storili že prej. Tudi na delovnem mestu ravnajmo modro in se ne zapletajmo v spore. Nekatere zveze bodo dokončno razpadle in marsikomu bo jasno, da včasih nekaterih dogodkov ne moreš razložiti samo razumsko. Ljubezen do bližnjega naj bo tista, ki nas bo vodila na skrivnih poteh srca.

V juniju nam bo delovanje narekovala naša vest in občutek za pravičnost. Ljubezen in sočutje sta pomembna za zdravljenje in ohranitev ravnovesja. Število 6 je tudi število učiteljev, svetovalcev in zdravilcev. Bodimo ustvarjalni in popravimo predmete, ki so nam pri srcu ali pa se od njih poslovimo.

Družina je tista, ki naj bi v naše življenje prinašala harmonijo in če temu ni tako, se moramo vprašati, kje smo naredili napako in kaj lahko popravimo. Namenimo čas otrokom, vnukom in prijateljem, ki so nam dolga leta stali ob strani. Pri tem se moramo zavedati, da lahko z našim ravnanjem tudi v okolici, kjer živimo, spremenimo stvari na bolje. Priskočimo na pomoč sosedu, ki ne more več sam obrezati žive meje, pomagajmo komu nesti vrečke iz trgovine, namenimo nekomu par besed, če vemo, da je osamljen. Bodimo ljubeznivi do sveta in svet bo ljubezniv z nami.

Tisti, ki si iščejo partnerja, naj se prepustijo toku in namenijo čas družabnosti. Včlanite se v kakšno društvo, pojdite v knjižnico ali na kakšen skupinski izlet, kajti če boste doma čakali na novo ljubezen, je edina možnost, da spoznate poštarja. Bodite aktivni in če vas kdo povabi na kavo, se odzovite. Mogoče ne bo nov partner, ki ga boste spoznali, temveč boste dobili dobrega prijatelja. Nekje je treba začeti. Vsi tisti, ki ste ločeni, bodite ljubeznivi do otrok in bivših partnerjev, kajti čas z njimi je bil lep in otroci bodo večna vez med vami.

Družina in starši so del naše preteklosti in čeprav se mogoče ni vedno izšlo, jim odpustite v srcu, ker mogoče niso znali bolje. Namenite jim nekaj vašega časa, povabite jih na nedeljsko kosilo ali peljite na izlet. Odpuščanje v tem mesecu bo zelo pomembno.

Finančno se bo mesec dobro iztekel tistim, ki so vlagali napor v prejšnjem obdobju. Bodimo racionalni pri trošenju denarja. Dober mesec za drobna popravila v hiši ali za obnove, ki nam polepšajo bivalno okolje.

Število 6 deluje na področju oči, prekrvavljenosti v vratu in tam, kjer ima kdo težave s trombozo.

Zdravilna zelišča, ki jih uživamo v tem mesecu, so češnje, ki blažilno vplivajo na žile, hmelj, ki pomirja in glavnata solata, ki uravnava pritisk. Verjetno niste vedeli, da ima sok mehke glavnate solate pomirjevalen učinek. Barva, ki vlada mesecu juniju, je indigo in tudi hrana, ki jo uživamo, je lahko v tej barvi…recimo borovnice, slive, rozine, olive.

Moto meseca: kaj moram videti, česa ne opazim in zakaj si zatiskam oči pred resnico?

Pregovor meseca: »Ljubezen je skrivnost, zanemarjen vir naše moči, vrednota, ki obstaja, pa naj jo priznavamo ali ne.« /Eeva Kilpi/

Želim vam lep junij, ubrane melodije srca in logične zaključke, da moramo včasih zaključiti preteklost, da nam bo prihodnost prinesla v življenje nove ljudi, nova spoznanja in harmonijo v nas same. Svet je lep in zavedati se moramo, da smo del njega in ga torej tudi mi lahko spreminjamo na bolje.

 Z vami v mislih sem bila Blanka Pušnik, numerologinja.

 Najdete me na spletu: http://via3vita.simplesite.com/

Tel: 041 256 802 ali e-mail: pusnikblanka@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...

Recept za najboljšo pastirsko pito

Pastirska pita!Ste že kdaj poskusili pristno pastirsko ...

BALDRIJAN: zmanjšuje tesnobo, pomirja, lajša bolečine, deluje proti nespečnosti...

Baldrijan (znanstveno Valeriana officinalis), se zaradi...

TELOVADIMO: Vaje za mobilnost in gibljivost (VIDEO)

Dandanes se srečujemo z vse večjo problematiko omejene ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.