Pomlad na Planet vrača tv-uspešnice in prinaša novosti

Moj čas > Dogodki | piše: Planet TV/Nena Š. | 22.1.2019
Pomlad bo na Planet TV resnično bogata s tv-vsebinami.
Ajda Mlakar (foto: Planet TV)
Ajda Mlakar (foto: Planet TV)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Vrača se priljubljeni The Biggest Loser Slovenija, z novo sezono nas bo dražil Ta teden z Juretom Godlerjem, nadaljuje se tudi Galileo. Na male ekrane se vrača legendarni kviz Milijonar, najbolj športne družine pa bodo lahko svojo fizično pripravljenost in ekipni duh dokazale v oddaji Nepremagljivi.

Spomladi se na Planet že s tretjo sezono vrača šov The Biggest Loser Slovenija, tekmovalce, ki hočejo spremeniti svoje slabe navade in izgubiti odvečne kilograme pa bosta tudi tokrat v roke vzela priljubljena trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič. V prvih dveh sezonah smo spremljali neverjetne preobrazbe tekmovalcev, za največjo med njimi sta poskrbela zmagovalca Bojan in Klara. Prvi je šov zapustil lažji za več kot 74 kilogramov, druga pa za skoraj 43 kilogramov. Zdaj bodo lahko svojo voljo in željo po "lažjem" življenju preizkusili novi tekmovalci. Pohitite, prijave se počasi iztekajo!

Za ekstremne športne izzive drugačne vrste pa bodo poskrbeli Nepremagljivi. Slovenci smo znani kot športni narod. Zdaj bodo imele slovenske družine priložnost, da dokažejo svojo vzdržljivost, moč in predanost športu. Vsako sodelujočo družino bodo sestavljali štirje odrasli člani, na preizkušnji pa bosta tako fizična pripravljenost in ekipni duh kot prava mera borbenosti, saj bo na koncu najbolj ekstremne preizkušnje le ena družina razglašena za najbolj športno družino v Sloveniji. Menite, da lahko z domačimi sestavite pravo nepremagljivo ekipo? Prijavite se na nepremagljivi@planet-tv.si.

Tekmovalno oddajo Nepremagljivi bo vodil Marko Potrč, ki mu športni izzivi niso tuji, saj redno skrbi za svojo fizično kondicijo – tudi v družbi svoje družine.

Na Planet prihaja tudi najbolj znan televizijski kviz vseh časov. Legendarni Milijonar, ki že 20 let ustvarja milijonarje po vsem svetu, prinaša 15 vprašanj, ki vodijo do bogate nagrade. Vsi, ki bodo želeli v enem najbolj priljubljenih kvizov na svetu pokazati in dokazati, kako dragoceno je njihovo znanje, bodo priložnost dobili že spomladi na Planetu.

Z novo sezono, že deveto po vrsti, se na Planet vrača tudi Ta teden z Juretom Godlerjem, ki vedno znova dokazuje, da je aktualno dogajanje v državi neusahljivi vir navdiha – še posebno za nabrušen jezik, kakršnega ima edinstveni voditelj Jure Godler. Jure je z ekipo sodelavcev v prejšnjih sezonah dvignil kar nekaj prahu, saj iskreno komentira dogajanje na slovenskem političnem in družbenem prizorišču ter na šaljiv način osvetljuje aktualne dogodke. Jure je sicer za oddajo leta 2017 prejel viktorja, lani pa je drugič zapored domov odnesel medijsko nagrado žaromet za najbolj nabrušen tv-jezik.

Novice nam medtem prinaša prenovljena informativna oddaja Danes, ki je na Planetu od ponedeljka do petka ob 18. uri. V enourni oddaji, ki jo izmenjaje vodita Tomaž Bratož in Sanja Hrgota, dnevne novice nadgradimo z ozadjem in kontekstom ter s tem naredimo korak dlje. Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Ajda Mlakar.

Bolj poglobljeno se z aktualnimi in zahtevnimi temami ukvarja nova analitična pogovorna oddaja Argument, ki jo vodi Mirko Mayer, gledalci pa jo na Planetu že lahko spremljajo vsak četrtek ob 21. uri. "Ni teme ali funkcije, ki bi imela v Argumentu protekcijo", zagotavlja voditelj oddaje, ki v ospredje aktualnih tem postavlja slehernika. 

Spomladi se z novo sezono na Planet vrača tudi oddaja Galileo, ki na poljuden način razlaga zahtevne teme, na Planet 2 pa nadaljujemo s prenosi košarkarskih tekem lige ABA in nogometnih tekem Prve lige Telekom Slovenije, ki jih spremlja oddaja Goool! z Danijem Bavcem.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.