Amaze burger, prvi slovenski 100 % rastlinski burger

Moja prehrana in recepti > Recepti | piše: M. L. | 15.7.2019
Eden največjih trgovcev v Sloveniji v svoji ponudbi predstavlja The Amaze Juicy One, prvi slovenski 100 % rastlinski burger, ki je po vonju, okusu in teksturi enak burgerju iz govedine.
Amaze burger je na voljo v HOFERJU. (foto: HOFER)
Amaze burger je na voljo v HOFERJU. (foto: HOFER)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Prvi slovenski burger bo navdušil vsejedce, ljubitelje brezmesnih jedi, pa tudi mesne navdušence.

The Amaze Juicy One:

· odlikujejo ga mesnat izgled, zadimljena aroma in sočnost;

· 100 % rastlinski - izdelan izključno iz grahovih proteinov, brez aditivov, ojačevalcev okusa, GSO, soje, holesterola in glutena;

· bogat z naravnimi rastlinskimi beljakovinami - v polpetu je kar 18 g beljakovin, enako ali pogosto več kot v običajnem mesnem burgerju;

· za njegovo proizvodnjo se porabi 95 % manj vode in 90 % manj zemlje ter proizvede 85 % manj toplogrednih plinov;

· plod slovenskega znanja in lokalnega razvoja, saj celoten proizvodni proces poteka v Sloveniji.

Zgodba o Amaze burgerju, prvem slovenskem 100 % rastlinskem burgerju

Kris Pavlin in Nataša Arčnik, ustanovitelja blagovne znamke The Amaze Foods sta osebi, ki stojita za Amaze burgerjem: »Ljudem sva želela omogočiti nepozabno doživetje okusov, hkrati pa imeti v mislih trajnostni vpliv na okolje. Burger je izdelan izključno iz grahovih beljakovin in njegova proizvodnja je veliko bolj prijazna do okolja. Po vonju, okusu in teksturi pa je enak burgerju iz govedine, zato bo zagotovo očaral tudi navdušene mesojedce«.

Amaze burger je v sklopu sezonske ponudbe že na voljo v vseh 85 trgovinah HOFER.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (20. - 26. 10. 2025)?

V prvem delu tedna se bo Sonce nahajalo v znamenju teht...

Iz Jožičine kuhinje: Rolada orehovo deblo

Iz Jožičine kuhinje prihaja najnovejši recept za rolado...

Ideja za kosilo: Svinjska rebrca v čebulni omaki

Svinjska rebra v čebulni omaki so čudovita jed, postrež...

7 načinov za uporabo ostankov kave

Vsi vemo, da mrzla in postana kava ni niti približno ta...

Iz Jožičine kuhinje: "Škropivo" proti ušem

Iz Jožičine kuhinje prihaja malce drugačen recept, in s...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (13. - 19. 10. 2025)?

Ves čas boste z energijo Sonca v tehtnici pravi diploma...

Sezona gob: Prepoznate strupene gobe, znake zastrupitve in kako ukrepati?

Zagotovo ste že slišali rek »kot gobe po dežju!«? In ta...

Ne zavrzite je, tako koristna je kavna usedlina!

Ne boste verjeli, da je kavna usedlina lahko tako učink...

Recept za najbolj okusno štefani pečenko

Štefani pečenka sicer ni tradicionalna slovenska jed, p...

Intervju (spolnost v menopavzi): "V Sloveniji, ja, mi smo še nekoliko za časom"

V uredništvu MojaLeta.si smo mesec november posvetili p...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.