Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (1.7. - 7.7. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 1.7.2024
V ospredje prihajajo čustvene napetosti, ki se v vas nabirajo že dlje časa. Ne bodite presenečeni, če v odnosih izbruhne kakšen nepričakovan konflikt, ki se mu boste težko izognili. Upoštevajte dejstvo, da morajo besede privreti na plano, da se zadeve začnejo reševati in sestavljati.
Kaj vas čaka v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
Kaj vas čaka v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Energija raka, ki jo boste zaznavali preko Sonca in Venere bo nežna ter usmerjena v globoke zaznave. Prihajajo občutki, ki si jih na prvi trenutek morda ne boste znali razložiti, vendar bodo kljub temu nekakšna smernica za lepšo prihodnost. V ospredje prihajajo čustvene napetosti, ki se v vas nabirajo že dlje časa. Ne bodite presenečeni, če v odnosih izbruhne kakšen nepričakovan konflikt, ki se mu boste težko izognili. Upoštevajte dejstvo, da morajo besede privreti na plano, da se zadeve začnejo reševati in sestavljati. Več previdnosti bo potrebno nameniti tudi poslovni komunikaciji, zahtevnim nalogam in previdnosti na cesti, med vožnjo.

S pomočjo povečane intuicije se boste dokopali do novih zaključkov, ki bodo vodili korak naprej, tudi kar zadeva samozavest in občutek lastne vrednosti. Všeč vam bo, če vas bo kdo pohvalil in si za vas vzel nekaj svojega časa. Hvaležni boste za vsako pomoč, tudi sami se boste odzivali, nič vam ne bo težko.

Merkur v torek spreminja svojo smer. Potovanje, povezano s kariero, denarjem in komunikacijo bo nadaljeval v znamenju pogumnega leva. Na osebnem področju boste zvesti, predani in predvsem bolj odločni, saj boste močnejši in bolj trdni. Kombinacija izrazitega uma in privlačne osebnosti vam bo omogočila, da boste opaženi in pohvaljeni na pravem mestu ob pravem času. Bolj kot v preteklem obdobju boste zabavni, zato boste večkrat zbijali šale, da bi motivirali sebe in nasmejali druge.

OVEN

Ker se bo Sonce nahajalo v raku, boste deležni prijetnega vpliva, ki bo prebudil nežno plat ter izboljšal komunikacijo. V delovnem okolju boste zadovoljni, sposobni se boste prilagajati ter slediti drugim. Tudi dobrih rezultatov na področju financ ne bo manjkalo. Brez slabe vesti si lahko v soboto, ko nastopi konjunkcija med Luno in Venero privoščite nekaj za svojo dušo in uživate. Potrebovali boste nekoliko več varnosti in zanesljivosti, ki jo boste prejeli v domačem okolju.

BIK

V ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom vas lahko obremeni zgodba s povsem negotovim koncem. Pazite, kako in kaj boste odgovorili, saj bodo imele besede neverjetno moč. Merkur, ki v torek prehaja v leva prinaša burno dogajanje na področju dela. Pripravite se na poplavo informacij, ki se bodo izkazale za zelo pomembne. Srčne zadeve bodo v zadnjih dneh tedna zaradi obveznosti povezanih z družinskim okoljem mirovale.

DVOJČKA

V torek, ko Merkur preide v znamenje leva, se bodo vrstili dogodki, ki vas bodo nekoliko zmedli, vendar bo potrebno ohraniti trezno glavo in zaupati svojim občutkom. Jeza, ki jo gojite do določene osebe, se bo po pogovoru končno razblinila. Proti koncu tedna vas bo poneslo v prijetne situacije, ki jih še dolgo ne boste pozabili. Opazili boste, da se pomikate naprej, tja, kamor si želite, ter da vas določeni ljudje končno spet upoštevajo.

RAK

Na čustvenem področju se vam z energijo Venere, ki se nahaja v vašem znamenju obetajo prijetne energije in pogovor, ki bo obrodil sadove v simpatičnem smislu. Nikar se ne ustrašite, ko se vas bodo zaradi prehoda Merkurja v leva začele dotikati radikalne spremembe. Uspeli boste z zagnanostjo in motivacijo. V nedeljo se bo prepletalo poglobljeno razmišljanje o korenitih spremembah na ljubezenskem področju. Dobili boste moč, s katero se boste lažje odločali.

LEV

Vezani levi in levinje ne izgubljajte glave in srca v prijateljskem odnosu, saj se lahko močno opečete. Priznati si morate, da ste se spremenili, ter da ves čas iščete neko popestritev. Morda bi se morali le iskreno pogovoriti. Samski, dokazali boste, da znate iznajdljivo zadevam priti do dna, kar vam bo podarilo upanje na lepšo prihodnost. Na področju družinskih odnosov se vam bodo v soboto, ko nastopi Mlaj končno na široko odprla vrata, ki so vam bila do sedaj zaprta.

DEVICA

Komaj boste zaradi prehoda Merkurja v znamenje leva na področju kariere dohajali dogodke, ki se bodo začeli nenadoma vrstiti pred vami. Kljub temu ohranite odločen in trden obraz, saj bo ravno odziv tisti, ki bo še kako pomemben. Čaka vas veliko sestankov, pogovorov in službenih razprav. V petek in soboto, ko se bo luna nahajala v raku, boste veliko pozornosti namenili svojim potrebam, mrke in zoprne posameznike pa boste vsaj za nekaj časa izpustili iz obzorja.

TEHTNICA

Zdelo se vam bo, da ves čas nekdo nekaj zahteva od vas, zato se boste odzivali bolj turobno. Načrti, ki ste si jih pred kratkim zastavili lahko brez dobre organizacije padejo v vodo. Zberite moči in dajte vse od sebe, obrestovalo se vam bo. V petek in soboto, ko se bo prepletala energija lune v znamenju raka, se boste želeli na čustvenem področju soočiti s samim seboj ter z raznimi dvomi. Sposobni se boste odtrgati od negativnih energij in si dovoliti biti bolj zadovoljni.

ŠKORPIJON

Ne zanašajte se v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom na področju kariere na podporo osebe, ki se tokrat z vami ne strinja. V sebi boste kljub napetostim, ki se bodo prebujale čutili glas, ki vas bo usmerjal in vam pomagal na poti napredka. Aktivni in navdušeni nad druženjem boste v nedeljo, ko vas bo energija lune v znamenju leva spomnila, da se lahko popolnoma odklopite. Novo okolje vam bo pisano na kožo.

STRELEC

Z energijo Sonca v znamenju raka, ki vam običajno ni najbolj všeč, se boste tokrat usklajeno povezali. Zbistrili boste misli in ohladili živce, saj bo napetost, ki je bila prisotna začela popuščati. V sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Jupitrom se boste posvetili ljubezni. Sposobni boste potegniti jasno črto pred nekaterimi stvarmi, ki so vas do sedaj čustveno in psihično utrujale. Novi horizonti na čustvenem področju se bodo začeli odpirati tudi za samske.

KOZOROG

Medsebojni odnosi bodo zaradi Venere v znamenju raka, ki prebuja občutljivost zahtevali več vaše pozornosti, zato se jim ne izogibajte. Prej ali slej boste morali sprejeti dejstva, še posebej tista, ki se morda ne skladajo z vašim načinom delovanja. Vse kar boste doživljali, boste želeli deliti z drugimi, a ne bodite preveč razočarani, če vam ne bodo prisluhnili. Razmislite čez vikend o razigrani ponudbi, a se nikar, preden ne izveste vseh podrobnosti, tudi finančnih ne prenaglite.

VODNAR

Nekdo bo v torek, ko Merkur prehaja v znamenje leva zmešal vaše načrte in predvidevanja. Naj vas zoprna situacija ne vrže iz tira, saj boste dovolj močni, da se odzovete tudi takrat, ko nič ne bo na svojem mestu. Skušajte tudi drugim dopovedati, da se bo, v kolikor boste skladni vse uredilo tako, kot se mora. V petek vas lahko v slabo voljo spravi okvara na avtu ali gospodinjskem aparatu. Spomnite se, da so to stvari, ki jih lahko popravite.

RIBI

Energija Sonca in Venere v znamenju raka vam bo popolnoma pisana na kožo, saj vam bo všeč, da boste, česarkoli se boste lotili deležni nesebične podpore prijateljev in družine. Na ljubezenskem področju boste presenečeni, saj boste opazili, da se v zvezi z določeno osebo, ki jo srečujete znova prebujajo močnejša čustva. Nepričakovana ponudba o krajšem potovanju vas bo v nedeljo pozitivno presenetila, ter popeljala k sanjarjenju.

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Horoskop Astrologija
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (27.5 - 2.6. 2024)?

Z energijo Sonca in Venere v znamenju dvojčkov se boste...

Finančna priprava na upokojitev: Kako se finančno pripraviti na upokojitev?

O svoji starosti je potrebno razmišljati že precej let ...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Numeroskop: napoved za JULIJ 2024 (piše priznana numerologinja)

Sedmi mesec nas prinaša boj med skrajnostmi v življenju...

Že veste, kaj boste delali v zrelih letih svojega življenja?

Nekateri želijo svetu še kaj dati, morda tudi zaslužiti...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (24.6 - 30.6. 2024)?

Pred vami je teden, v katerem se bo prepletala nežna en...

Toča in suša! Kako lahko zaščitim pridelke in vrt?

Nevarnost pojava toče in hudih neviht pri nas je velika...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (10.6 - 16.6. 2024)?

Brez dobre komunikacije lahko hitro postanete nemirni i...

Numerološka napoved junij: pričakujemo lahko tudi razhajanja in čustveni odmik

Junij je mesec Ljubezni do sebe, ki tokrat prinaša pove...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (20.5 - 26.5. 2024)?

S Soncem v dvojčkih prehajate v teden, ki vam obljublja...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (13.5 - 19.5. 2024)?

Pričakujete lahko, da boste čutili navdih, da se upočas...

Astro napoved za vsa znamenja: Kaj vas čaka ta teden (8.4. - 14.4.2024)?

Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred ...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.