HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Teden začenjamo intenzivno vplivom Marsa in Plutona ter nadaljujemo z iskrenostjo navdihnjeno komunikacijo ter izjemnim občutkom za lepoto. Konec tedna je začetek novega Luninega ciklusa: v nedeljo 30. oktobra zvečer je mlaj in nato nova Luna – čas za spremembe na področju odnosov.
Kaj lepega prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Kaj lepega prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Do vključno torka, 25. oktobra smo še pod vplivom najmočnejše med vsemi planetarnimi kombinacijami, Marsa in Plutona – vpliv je bil najmočnejši minuli teden, sedaj počasi upada. Dva planeta ognja prinašata intenzivna čustva, na nižji ravni je to lahko jeza ali bes, na višji ravni pa to lahko pomeni resnično moč ljubezni, ki premika gore. Čutimo se lahko polni energije, nič nas ne more zaustaviti. Vložimo energijo v stvari in področja, ki potrebujejo premik naprej ali zaključek.

V torek, 25. in sredo, 26. oktobra smo pod vplivom srečanja Lune in Severnega vozla, ki ga imenujemo tudi vozel usode. To v naša življenja prinaša priložnosti, da z izkušanjem in povezovanjem z vrednotami Lune v sebi najdemo pot v svojo prihodnost. Povežimo se s svojo nežnostjo, sposobnostjo negovanja, sprejemljivostjo in vsemi ostalimi "jin" kvalitetami, prav tako tudi z domišljijo, ustvarjalnostjo oziroma z vsem kar je povezano z desno polovico možganov.

Srečanje Sonca in Merkurja v četrtek, 27. oktobra nam prinaša resničnost v komunikacijo in razmišljanje ter navdahnjenost s kvalitetami našega Višjega jaza: odprtost, igrivost, entuziazem, radovednost, … Po drugi strani pa bomo lahko čutili pomanjkanje stabilnosti, potrebo po nenadnih sprememb brez nekih utemeljitev ali razpršenost – preširoko delovanje oziroma pomanjkanje fokusa. V vsakem primeru je to kombinacija za resnico in integriteto, ki jo čutimo od 23. oktobra do 1. novembra. Sonce nam prinaša samozaupanje in vero vase in v svoje sposobnosti tudi pred večjimi izzivi.

Od četrtka, 27. do srede, 2. novembra smo pod vplivom srečanja Venere in Saturna, vpliv bo najmočnejši v nedeljo, 30. oktobra. Venera prinaša lepoto k včasih strogemu Saturnu, Saturn pa Veneri daje strukturo in globino. Skupaj nam prinašata občutek za integriteto, odkritost in zvestobo – ljubezen do resnice in globoko preziranje prevar in kakršnih koli drugih pokvarjenih oblik delovanja. Včasih nam prinašata tudi zadržanost čustev in čustvovanja – zato je to odličen čas da preverimo, koliko se zadržujemo pri izražanju in, koliko si dovolimo povedati o svojih občutkih in o naših občutkih do drugih. To je čas, da se odpremo bolj kot ponavadi!

V petek, 28. oktobra se Luna sreča z Jupitrom, kar bo prineslo veliko veselja do življenja, uživanje v šalah in družabnost. To je odličen čas za to, da si privoščimo lenarjenje in uživanje, za stik z vodo (v topli kopeli ali v bazenu) in za vse različne oblike crkljanja, sami ali v družbi. Vzemite si čas samo za sebe, raziskujte, kaj vam prinaša veselje do življenja in si to privoščite. Tu ne gre zgolj za materialno užitkarstvo, če smo pošteni, v življenju navadno bolj pogrešamo bližino in intimo kot materialno udobje – povejte, kaj si želite – sedaj je čas za to!

Luna v tem tednu pada proti mlaju ali prazni Luni, ki bo v nedeljo, 30. oktobra. To pomeni, da imamo do nedelje čas, da pripravimo prostor za nekaj novega, za nove navade. sledi nova, mlada Luna ob 18:38 uri, čas največje ponotranjenosti, ki prinaša svežo energijo zagona in rasti. To je odličen čas za začetek nečesa novega, za uvajanje sprememb in opuščanje starih navad ali za to, da dodamo novega zagona k že začetim stvarem in projektom. Dober čas za začetek nečesa novega bo vse do prvega Luninega krajca teden dni kasneje, največ podpore je na začetku tega obdobja. Tokratna nova Luna je v ozvezdju Tehtnice in nam zato prinaša konkretne spremembe na področje odnosov, ljubezni in harmonije, ki se bodo materializirale do naslednje polne Lune 14. novembra. Merkur poleg Sonca in mlade Lune pa nas opominja na to, da ne pozabimo na svoje življenje gledati na lahkoten način, z zdravim humorjem in igrivostjo - začutimo svojega notranjega otroka in mu prisluhnimo.

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


S tehnikami zdravljenja s pomočjo prostora tretjega očesa (IST – Inner Space Technique) in z astrologijo vam pomagam, da zaživite svoje potenciale – s tem pa se razrešijo tudi vaše težave in problemi:
☆ Z astrologijo vam pomagam spoznati vaše kvalitete in energije duše ter dragocena časovna okna, ko so spremembe lažje in možnosti za transformacijo večje.
☆ S tehniko regresije se povežete z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi.
☆ V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.
☆ Z meditacijo in prebujanjem tretjega očesa vam pomagam okrepiti intuicijo, dvigniti voltažo zavesti in začutiti svojo resnično naravo.
V tem procesu vedno bolj postajate to kar ste v resnici in zaživite svoje življenje v želeni smeri.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.