HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Teden pred nami je odličen za komunikacijo in argumentiranje ter za zdravljenje, diete in spremembe prehranjevalnih navad - Čarobnost je v zraku! V sredo 21. junija ob 6:24 uri je čas poletnega solsticija – ko je Sonce visoko na nebu iz nas sijejo kvalitete kot so veselje, entuziazem, odprtost, empatija, integriteta, ... polni smo navdihov in idej o tem, kaj je zares pomembno za nas in o tem, kako naprej.
Kaj prinaša teden? (foto: pexels.com)
Kaj prinaša teden? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek, 26. junija smo še pod vplivom Lune, planeta čustev, ki je točno nasproti Plutona, planeta intenzivnosti. To lahko v naša življenja prinese obilo čustvene intenzivnosti, ustvarjalnosti in želja po spolnosti. V kuhinji bomo ustvarjali mojstrovine.

V torek, 27. junija na nebu skupaj sijeta Luna in Severni vozel, ki ga imenujemo tudi vozel usode. To v naša življenja prinaša priložnosti, da z izkušanjem in povezovanjem z vrednotami Lune v sebi najdemo pot v svojo prihodnost. Povežimo se s svojo nežnostjo, sposobnostjo negovanja, sprejemanja in vsemi ostalimi "jin" kvalitetami, prav tako tudi z domišljijo, ustvarjalnostjo oziroma z vsem kar je povezano z desno polovico možganov. To je čas, ko bo naša Luna in vse kar je v nas Luninega, vplivalo na našo prihodnost, prisluhnimo svojim občutkom in sledimo intuiciji.

Od ponedeljka, 26. junija do srede, 5. julija smo pod vplivom srečanja Saturna in Črne lune. Kombinacija med Črno luno in Saturnom je še posebej močna, zaradi sorodnosti obeh planetarnih energij. Želja Črne lune po perfekciji in striktna, zahtevna narava Saturna druga drugo okrepijo. Kombinacija lahko prinese ekstremno potrebo po čistosti. To se lahko stopnjuje do te mere, da bomo v tem času uživali samo skrbno izbrano hrano in niti enega grižljaja preveč. Lahko se pokaže tudi v izjemni čistosti na splošno. Zelo si bomo želeli notranje jasnosti. Če je ne bomo imeli, nas to lahko pripelje v občutke depresije – kot da je Saturn skrit v senčni strani Črne lune. Na višji ravni, sta oba Črna luna in Saturn lahko zelo modra. Oba imata globino in okrepita intenzivnost drug drugega. Ostrina Črne lune v kombinaciji s Saturnovo močjo strukturiranja lahko zacveti v inteligenci in duhovitosti. To je čas, ko se bomo zavedali, da nismo od včeraj. Ne bo nas zaslepil zunanji izgled, znali se bomo pravilno odzvati na različne situacije.

V sredo, 28. in četrtek, 29. junija smo pod vplivom srečanja Merkurja in Marsa. Vpliv čutimo cel teden, od ponedeljka, do nedelje, najbolj v sredo in četrtek, ko je konjunkcija natančna. Kombinacija med Marsom in Merkurjem prinaša Marsove kvalitete in lastnosti v našo mentalno organizacijo oziroma v organizacijo uma, kar prinaša budnost, ostrino, mentalno agilnost in mentalno zagnanost. Tudi sposobnost razločevanja in kritičen um. Lahko prinaša veliko jasnosti, če le ne bomo zaslepljeni z jezo. To je tudi čas, ko bomo imeli veliko za povedati in bomo lahko malo bolj ostrega jezika kot navadno. Uživali bomo v debatah, radi bomo izzivali ideje in ljudi in z lahkoto podajali argumente. Izkoristimo teden za komunikacijo, pogovore in razjasnjevanje zadev – od tistih bolj poslovnih do tistih povsem osebnih.

V petek, 30. junija ob 14:51 uri je prvi Lunin krajec v ozvezdju Device. V času prvega Luninega krajca se lahko pokažejo prvi izzivi na poti k uresničevanju zastavljenih ciljev, hkrati pa tudi konkretni rezultati tega, kar smo začeli z novo Luno prejšnji petek. Izzivi in preizkušnje so lahko povezane z našim zdravljem in počutjem ter z našo prehrano, lahko tudi z našimi delom in z projekti. Nikar ne spreglejte pomembnih podrobnosti. Pomembno je, da zavihamo rokave in gremo v akcijo – sedaj je čas za delo, uresničevanje, ne za omahovanje. Korak po korak zmoremo uresničit vse, česar se lotimo!

V soboto, 1. julija se Luna sreča z Jupitrom, kar bo prineslo veliko veselja do življenja, uživanje v šalah in družabnost. To je odličen čas za to, da si privoščimo lenarjenje in uživanje, za stik z vodo (v topli kopeli ali v bazenu) in za vse različne oblike crkljanja, sami ali v družbi. Vzemite si čas samo za sebe, raziskujte, kaj vam prinaša veselje do življenja in si to privoščite. Tu ne gre zgolj za materialno užitkarstvo, v življenju navadno bolj pogrešamo bližino in intimo kot materialno udobje – izrazite, kaj si želite – sedaj je čas za to!

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Vabljeni na individualna srečanja:

☆ OSEBNI ASTROLOŠKI VPOGLED: preverite, kako vas podpirajo energije planetov in naravni ritmi – pri delu, financah, ljubezni, zdravju, domu, … Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na vseh področjih vašega življenja.
☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Zakaj moški ob upokojitvi izgubijo več kot ženske?

Raziskave so pokazale, da se moški bistveno težje prila...

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.